butt3rfly
|
naš ga je prejšnji teden preživel. bolan je bil pa 2 tedna skupaj. najprej se je začelo z vročino med 39,5 in 40, ki je trajala okoli teden dni. zbijala sem mu jo samo s svečko, ker je bil res ful bogi. na pregledu je imel krvne izvide tako slabe, da sma mogla biti čez noč na opazovanju v bolnici. ker se je izboljšalo, sma šla naslednji dan domov. 2 dni je blo nekak ok, nato pa je začel bruhati. vse, kaj je pojedel, je izbruhal. trajalo 2 dni, nato pa še driska in to kakšna! pit sem mu devala kolikor sem lahka, ampak je vseeno preveč vode izgubljal kot pa jo je uspel dobiti. in sem spet šla k dohtarju, tam so ugotovili, da je dehidriran, pa spet v bolnico. v njej sma bila 2 dni, dobil je kapalno po žili, ker so ugotovili kar hudo dehidracijo. delali so izvide krvi, urina in pa seveda blata. diagnoza je bil rotavirus. hvala bogu pa je kmalu šlo na bolje. apetit je tudi kmalu dobil nazaj (čisto mi je shujšal, ves upadel je bil ), kaka normalno zdej, je fajne volje in tudi bolj živahen, prej je samo spal in počival. to je bila ena veselica! pri nam je bilo kr ekstremno, seveda pa ni vedno tako.
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|