Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ta teden sem tolk grešila da vam ne morem povedati. Bla na 50 letnici jedla ko kak pujs. Drugi dan pecivo in tortico ki so nam jo dali za domov... Pa naslednji dan pico. Joj mene. In sem bla prepričana da sem dobila kakšni 2 kilci nazaj. Pa vam moram sporočiti da je tehtnica pokazala 68 kg! Se pravi -1 kg.

, pa tak ga mam rada
. V prvi rundi sem se strogo držala diete po dnevih, zdaj ko pa z mano hujša tudi moj mož, bo potrebno malo prilagajanja
Sem včeraj dobila M, takrat imam pa itak napade lakote. Sicer sem se držala nazaj, kolikor sem se lahko, ampak sem pa jedla vse. Na hlačah se mi pa tudi malenkost pozna. Sem trmasta in si nočem kupiti novih in so me dvoje malo tiščale, danes je bilo pa boljše. Jutri imam sadni dan in se ga imam namen strogo držati, brez prekrškov, pa potem spet lepo pridno naprej.