Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

je lahko le
. Prosim ne tak študirat......
pol mi je pa še kavo skuhal superca
.
imaš ja tok orodij, res da tudi on .... policajke je treba ubogat, kar tko kot si na avatarju se naštimaj, pa bo ziher vse pojedel
, no saj pravim, če ne proba, ne bomo vedeli
. Maca je bolj alternativa in jo stroka ne priznava, medtem ko ostali dve, ko sem ti napisala, pa ju stroka priznava in so za obe narejene znanstvene študije. če ne verjame si lahko poišče na googlu in prebere.
)
. Joj, jaz pa svojega vedno zezam, da ima za celo Slovenijo oplodit plavalčkov, jaz pa tistih par ubogih celic
. Pa povej svojemu fantiču, da vama bodo ti encimčki pomagali do otročkov priti, tako da naj se neha izgovarjati na prirojeno napako in jih pridno papca
?
. Če pa ne bo uspel, pa takoj v nabavo in bo jedel pred naslednjim postopkom. Jest mora vsaj 3 mesece. Zdaj je prepozno, zdaj se le prepustita užitkom v pričakovanju na