Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
.
.

,danes pa se je ulila z vso močjo ,spet smo na začetku.Zdaj bi pa rada vprašala za zamzjenčke imam dva ki me čakata,pa ne vem kako to poteka a mi lahko katera kaj pove,ker nič ne vem o tem.Upam da vam nisem pokvarila dneva.
. Že zvečer so se bolečine mal pomirile, ponoči sem morala vzet en lekadol, ker nisem mogla nazaj zaspat, ko sem šla lulat. Danes zjutraj pa je že super. Sicer mal še čutim, ampak v primerjavi z včeraj je 99% bolje!!!! Moram priznat, da se mi je kamen odvalil od srca! A ste kaj čutile potres?!
Navijam za današnje akterke!!!!
); pokliči sestro Miro, da dobiš novo zaporedno številko, povej ji da se gre za zmrznjenčke in jo vprašaj kdaj lahko prideš. Potem napiši mail na naročanje ali pa pojdi kar sama v leonišče, na dan ko dela tvoj zdravnik, samo obvezno napiši ali pa reci da rabiš samo napotnico za pingvinčke. Ker če boš čakala na posvet....bo par mesecev naokoli. Če boš pisala in ti bo datum predaleč, jim kar zateži, da rabiš samo napotnico po neuspelem postopku, boš kar hitro na vrsti.
. Ampak zanimivo, sploh ne vem na čem sem, prve 4 dni so bili spodaj neki krči, potem se je vse umirilo, sedaj ni nobenih znakov ničesar, razen da joškice malo bolijo, ampak to je že od prej in od tega utrogestana. Ma saj bo, sam da še minejo 2 ali 3 dnevi, pa bom itak vedla na čem sem!!!!
, sicer M še ni, samo mislim da je to kar to! Nimam kaj, zjokala sem se že, sedaj sem pa že v mislih pri novem postopku, ki bo januarja.