Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

in ker vidim, da ni nobene aktivnosti v pon. 20.10. te fehtam, če me vpišeš, ker mam takrat prvi UZ in srčno upam, da se bom presrečna ob pogledu na ekran. Drgač sem si merila 2x beto, v petek in prevčer. in je s 350 narasla na 1150.  Sem pa k ožeta cunja, zadnjič sem zaspala ob 8 in moja dva fanta sta se samo čukasto pogledala, ko sm se iz dnevne zbekslala v spalnico. Jst spim k dojenčki pa še vseen težko vstajam zjutraj, ker hodim lulat ponoči pa se včasih kam zaletim pa se pol razbudim in kkšno uro pol spat ne morem... mislm, mam opravkov sama s sabo...
  in ker vidim, da ni nobene aktivnosti v pon. 20.10. te fehtam, če me vpišeš, ker mam takrat prvi UZ in srčno upam, da se bom presrečna ob pogledu na ekran. Drgač sem si merila 2x beto, v petek in prevčer. in je s 350 narasla na 1150.  Sem pa k ožeta cunja, zadnjič sem zaspala ob 8 in moja dva fanta sta se samo čukasto pogledala, ko sm se iz dnevne zbekslala v spalnico. Jst spim k dojenčki pa še vseen težko vstajam zjutraj, ker hodim lulat ponoči pa se včasih kam zaletim pa se pol razbudim in kkšno uro pol spat ne morem... mislm, mam opravkov sama s sabo...  

Baje da dober primejo...ena zgodbica, ko je šel moj prelestni osmico vrtat...popil dva al tri nalgesine prej...pa mu zobar pravi, da naj pove, če bo že kaj čutil....pa vrta, pa vrta, po moj še vedno nič....potem ga pa zobar vpraša kaj je vzel, da nič ne čuti....ker on je že skor do možganov pršov
  Baje da dober primejo...ena zgodbica, ko je šel moj prelestni osmico vrtat...popil dva al tri nalgesine prej...pa mu zobar pravi, da naj pove, če bo že kaj čutil....pa vrta, pa vrta, po moj še vedno nič....potem ga pa zobar vpraša kaj je vzel, da nič ne čuti....ker on je že skor do možganov pršov v resnici
 v resnici 
  ?
 ?