Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
zdravo punce... imam prav pošteno velik trebuh in me je nekaj spreletelo, da bi si naredila odlitek za spomin. Pa sem zasledila tukaj enkrat, da je ena od vas pisala o tem. Pa me zanima, kje ste nabavile vse te potrebščine, ki so potrebne za uspešno mojstrovino? Oz. kaj vse je potrebno in kako se lotit?
Kaj hočem povedati? Moj prvi post je bil odgovor na prvotno vprašanje. Ko sem ga prebrala sem se začela samo smejat. Sam očitno ti tega nisi razumela in moraš takoj žalit. Glede na to, sem jaz na RR-ju dve uri na mesec ne poznam ne tebe ne Nives.
Kaj hočem povedati? Moj prvi post je bil odgovor na prvotno vprašanje. Ko sem ga prebrala sem se začela samo smejat. Sam očitno ti tega nisi razumela in moraš takoj žalit. Glede na to, sem jaz na RR-ju dve uri na mesec ne poznam ne tebe ne Nives.
Aja, pa saj za nivess to ni nobena žalitev. In kontra tudi ne. O.K., vem, da naju ne "poznaš", pis, sister, pis
Aja, pa saj za nivess to ni nobena žalitev. In kontra tudi ne. O.K., vem, da naju ne "poznaš", pis, sister, pis
Ne, ne, ne nihče ni nikogar žalil. Jaz tak vem, da pišem bolj tak tak. Ni panike, samo da se razumemo.
Ne, nihče ni nikogar žalil, samo nekateri so tako popolni, da na podlagi enega stavka pripišejo polpismenost.
Ne samo na podlagi enega stavka, ampak ene besede, kurčeve besedice oz. ene gnile solate. samrela imaš prav, ni tako nedolžno kot izgleda. Jaz nisem tako polpismena kot izgledam.