Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
nekateri so tako popolni, da na podlagi enega stavka pripišejo polpismenost.
Uf, jaz sem nivesinih stavkov prebrala malo morje, tako da nisem sodila na podlagi zgolj enega. Res ne. pa saj nives sama priznava, da je bolj kot ne polpismena.
nekateri so tako popolni, da na podlagi enega stavka pripišejo polpismenost.
Uf, jaz sem nivesinih stavkov prebrala malo morje, tako da nisem sodila na podlagi zgolj enega. Res ne. pa saj nives sama priznava, da je bolj kot ne polpismena.
Ne saj tega ne mreš skrit, polpismenosti mislim. Enostavno ne gre. Ali si ali pa nisi polpismen, jebi ga.
O.k. jaz ne znam pisati, ti pa ne znaš brati. Ali pa se delaš neumna. Ti si meni pripisala nepismenost, preden je bila Nives sploh omenjena. Sploh pa WTF is Nives?
O.k. jaz ne znam pisati, ti pa ne znaš brati. Ali pa se delaš neumna. Ti si meni pripisala nepismenost, preden je bila Nives sploh omenjena. Sploh pa WTF is Nives?
Nič tebi, kje si pa to videla, nivess sem odgovorila, da je polpismena, ker uporablja "solate". Nič tebi. Če boš pa še naprej trdila, bom pa posumila, da si "polbralna". AJa, Nives je ssevin. Joj, saj je res težko na čvek uletet brez predznanja. Priznam