|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.11.2008 20:33:37   
giotti
Hej, ziva1, to je fantastičen znak, da nič ne čutiš user posted image  Resno mislim. Saj zdaj je še tako zelo zgodaj, da bi bilo hecno, če bi res kaj čutile. Daj naredi test, imaš vso pravico po 1 dnevnem izostanku!

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.11.2008 7:44:17   
ziva1
je prišla danes user posted image user posted image user posted image , jo bo pa miklavžek odnesel 

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.12.2008 11:51:30   
ursap
se vam moram pridružit, punce. tudi jaz sem ležala z dvignjemimi nogami in čutila znake - boleče prsi, špikanje, pogosto tiščanje na wc,... potem pa ta hudič user posted image .

več sreče v nasljednjem krogu.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2009 18:56:10   
ANABOJAN
spet se vam po dolgem času javljam user posted image

pozdravljene vse skupaj...

no ta mesecem sem že okrog padla, ker sem z ovulacij. listič ugotovila svojo ovulacijo, zelo jasno in očitno, in sem vprašala G in mi je rekel da so zelo zanesljivi, ker pomeni, da je ovulacija morala biti (v enem letu je namreč še nisem srečala na listkih, tako da bi bila res testna močnejša in potem tui enaka kot kontrolna) seveda sva bla full pridna. Zdej sem nekje tri dni od predvidene ovulacije (teste je sekal 29.12) in me tam spodaj skozi nekaj čudno špika in mi nikakor ne paše ne za sedet ne za ležat. Pa lulat hodim kar naprej (čeprav jaz mam itak mehur od 0,3 tako da to mi ni niti tako merilo, sploh pa v teh hladnih dneh). Skratka čudi me ta nenavadane občutek v maternici )stalno neko špikanje, neko dogajanje) A je spet moja pisha ? Ima katera podobne izkušnje? Vaše mnenje...

PS. VSE ŽELIM DA BO TO LETO ZA NAS ČAROBNO LETO, IN DA BOMO KONČNO POSATLE SREČKE NOSEČKE...
Ana

_____________________________

_________________________________________________
Upanje je zadnje kar umre.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2009 19:18:53   
Sannchi
punce, sam ne se obremenjevat, ker pol psiha dela svoje.

Ve samo user posted image  ne zato, ker npr. danes pa morate, ampak zato, ker to začutite.
Pa  vsem veliko sreče in naj vam leto 2009 prinese user posted image .

Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sannchi

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.7.2018 10:06:41   
naty1989
Pozdravljene!

Sem nova na tem forumu. Nekako si želim deliti izkušnje z vami vsemi, ki si želite zanositi.
Objave so že stare zato me najprej zanima, če vam je potem uspelo zanositi in kako je danes? Ste morale iti po pomoč, ali je šlo po naravni poti?
Zanima me tudi, če si želi katera podobno izkušnjo deliti tudi danes?

Tudi jaz sem si pridobila nekaj izkušenj na tem področju in rada bi svojo zgodbo delila z vami. Saj vem da ne morem ničesar narediti in tega se zavedamo, ampak vseeno vsak nasvet pride v teh trenutkih prav.

No jaz sem se preden sem se odločila za otroka kar ukvarjala s tem. Sploh prve mesece, takrat sem si želela, da bi bil otrok celo rojen na določen mesec in dan... Kaj naj rečem, zdaj se temu samo smejim. Ampak dejansko mi je žal, da si nisem tega prej kje prebrala, da je na koncu koncev kar problem zanositi in da ni to samo parkat, ad imaš spolni odnos in boš kar slučajno trofil ovulacijo...
Potem se to ugotovila, da je pač nekako treba trofit to "slavno" ovulacijo. Pa sem si mislila, pa saj to ne more biti tako težko. To bomo pa že. Pa sem poskušala en mesec pa drugi mesec, pa si mislila, da bo ja pokrito vse, pa da ne bom zgrešila... In kam sem na koncu prišla? Žal nikamor. Prejšnji mesec sem se čisto vsega držala, spolni odnosi na 2-3 dni, da ja ne bi zgrešila... Potem vsi ti občutki, pač misliš mogoče pa ta mesec bo... In seveda spet vedno večje razočaranje, ko spet ni. Ampak kako ni, če sem se tako trudila...Zdaj mi je vse dol padlo, enostavno sem že malo utrujena od vsega. Mogoče je tudi, da do ovulacije sploh ni prišlo... Skratka, nekako se mi ne da več s tem ukvarjat. Čeprav še mi ni čisto vseeno, no to mi verjetno ne bo nikoli. Ampak korak naprej je vsaj to, da malo odmislim zadeve, morda pa ovulacije sploh noče prit k meni,haha. Vse je že mogoče, lahko je kaj narobe, lahko je stres...
Čeprav, kar se pa tiče stresa, je nekako tako. Ja logično, mesec se izteče, čakaš na menstruacijo in jo seveda dobiš. Ok tu je razumljivo, da ti ne more biti vseeno, da si jezn, žalosten, razočaran... ne veš pri čem si, obupan...misliš vse mogoče... To je vse res. Ampak nekako se pobereš, hvala bogu zato, sej par dni je hudo, vedno znova in znova, samo nekako ti uspe. In kar hočem povedat nekaterim, ki krivite stres, sej janisi celi mesec pod stresom? vsaj jaz se trudim da nisem. Prejšnji mesec sva šla s partnerjem na oddih za par dni, pa nisem bila pod stresom? Tako da ne morem ravno rečt, da je stres kriv in to je to. To ne drži čisto. Sploh pa ne moreš bit pod stresom en mesec, drugi pa čisto odmislit. Žal to ne gre.
Ne vem, veliko stvari je nerazčiščenih, upam da se bodo zadeve malo popravile. Toliko je še vprašanj, ki ne dobijo odgovora...
V glavnem, ne bom jamrala, šla bom naprej, rada bi samo vaše izkušnje... nekoga da se malo pogovorimo, sej na koncu smo vse v istem čolnu. Se trudimo in trudimo.
Ne bom pametovala, ampak edini recept je čas, morda pa res prehitevamo, pa zaradi tega ni. Čeprav po drugi strani je ne prehitevat malo težko, če pa takooo dolgo traja. In če pomisliš, kako dolgo še lahko... To pa raje ne razmišljam.
Hja, potrpežljivost je božja mast.
Aja sem pa končala z 5 krogom, tako da gremo v 6. Upanje ostaja, pride morje. Če morje ne bo pomagalo bo pa ginekolog. Nekaj bo. Sigurno pa komaj čakam, da grem do zdravnika, da mi pade breme dol. In mislim da sem potem dosti že naredila.

To je to, vso srečo še naprej :)

(odgovor članu Sannchi)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.7.2018 22:24:32   
abracadabraa
Naty...kako te razumem.. po temu kar so prijateljice, znanke govorile kako je vsem v 1.ratalo, si nisem mislila da po 6ih, 7ih mescih se vedno nic.. pa vsak mesec upas, si sigurna aha zdaj pa bo! Pa ni.. vcasih se ko vidim da prihaja menstruacija upam da pa je mogoce ta vgnezditvena..pa se pol ulije.. danes 5dni pred pricakovano M ze kar cutim da prihaja ker me spika okrog jajcnikov..hkrati vem da prihaja M in upam da je tokrat le uspelo..
Sej si vsakic recem ja sej bo, traja lahko kar dolgo.ne bit nestrpna..ampak hja, lahko rect.. user posted image
Zelim ti vso sreco, pa tudi ostalim ki ste na istem

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.7.2018 8:29:59   
naty1989
Najhujše je, če ti kdo reče, da je pa njemu kar ratalo. Pr tebi pa ni in ni. Hja no, ne vem, verjetno so res določeni procenti parov, ki jim zelo hitro uspe, ampak mislim da so ti procenti zelo mali.
Ja čisto razumem, je enka živčna vojna to vse skupaj. Pač vojna, ki si jo sam ustvariš in to je najslabše. Da si včasih sam do sebe tako krut, da se sam s sabo mučiš...

Tudi jaz enako upam vedno, da je pa ta menstruacija vgnezditvena, samo potem se izkaže da nikoli ni.
Koliko si pa stara? pa kako dolgo že vztrajaš?
Sej je tak da človek še vztraja nekaj časa, pa si misli, ko bere vse te forume, da se pač to ne zgodi tako hitro kot bi mi hoteli. In noče do zdravnika, da ne bi bil tam tečn... Samo po drugi strani, pa kaj vemo, kaj se dogaja v našem telesu, mogoče pa res ni vse tako kot bi moralo biti. Če ne drugega, če greš ti vsaj del bremena pade dol in je vse lažje.

No kakorkoli, lažje nam je vsem, da se mogoče komu izpovemo, pa magari na forumu, da si mogoče rečemo, da še res ni pravi čas za nas... Da si mislimo, da če si prej nismo tako želeli otročka, da lahko še tudi zdaj počakamo. Konec koncev ne zamudimo nič, ampak nam se tako zdi da smo zamudili že celo življenje zraven tega...

res ti želim vso srečo, da tokrat rata :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.7.2018 8:33:24   
Mariposa08
No bom pa se jaz nekaj napisala, nevem , ce je moja zgodba ravno vzpodbudna , ampak ok ..
Ze kar nekaj casa nazaj sem tusi jaz vse zo delala kot ste ve, NEpricakovanje M vsak mesec, pa milion nosecniskih znakov vsak mesec , pa vrtelo se mi je pa pa slabo pa smrdi ta hrana pa nemorem jest , pa bom bruhala in ni da ni .. sano ko se nism rekla ja lej ko ze brca v trebuscku user posted image
Uglavnem tok sm bila obsedena ze , da sem napsihirala in sebe in partnerja s tem..
No po 6 mesecih neuspeha sem sla do svoje G in povedala kaj je, delala UZ, takrat ni kazalo nic da bi kaj bilo narobe al karkoli, dala klomid za 3 mesece , vmes spremljanje z UZ, ce reagiram, nasla na netu se fertilup tablete za boljao ovulacijo in uspesnejso zanositev in po 4 neuspwlih coklusih potem zanosila. Zanimivo , da ravno tisti mesec , ko sem zanosila, nobenih znakov nism imela in se odnosa sva imela samo dva in to tako zgodaj , da oba niti nisva mogla verjeti, da je mogoce user posted image zvedela sem pa sele na UZ, ker am mislila da M nekaj strajka, je bil samo izcedek in potrm nic , test je bil negativen, mene si pa samo prsa zelo bolelw , drugo nic .. no zal se je to koncalo z ss, ampak vse ima svoj namen jaz pravim user posted image

Po malo daljai pavzi zdaj ze 5 krog poskusava in se ne obremenjujem ali no takoj ali ne , saj cisto vseeno mi ni ampak psiha res vpliva na vse ne samo
na zanositev, enkrst bomo ze vse docakale ta user posted image user posted image , ko nam bo namenjeno, upam da nam vsem uspe cimprej.. vedite da vas se predobro razumem in vem kako je ko usak mesec jojas ko cmera ko pride user posted image in ne ves zakaj pa vse kolegice in znanke lahko zanosijo ti pa ne ..tudi za nas bo soncek posvetil kmalu user posted image

A ja .. po ss mi je G ugotovila PCO. Tako zdaj vsaj vem kaj je in vem kako nekako ravnati , da bo nekoc uspelouser posted image

Punce en velik objemcek vam posiljam user posted image

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.7.2018 9:17:53   
naty1989
Hja še ena taka zgodba. Žal mi je, da je končno ratalo, ampak se je potem končalo s splavom. To je pa še huje kot samo tisto probavanje.
Tako nekako je ja, da imamo vse neke podobne znake, kot da je že. Pa nas potem udari M. Na koncu je pa res tako, da se zgodi ko najmanj pričakuješ oz.ko se zdi najmanj možno. Brez vsega načrtovanja. Kar tako.
In to je edini recept :). Bo ko bo namenjeno, usojeno, nič prej pa tudi nič poznej :)

Vso srečo :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.7.2018 13:17:49   
abracadabraa
Naty, mi cakamo zdaj ce je kj tokrat ratalo, v 7.krogu :)
Za h ginekologu bom pocakala do jeseni, zime.ce ne bo uspelo do takrat pa vsekakor grem. Stara sem pa 30.
Skusam cim bolj mirno, sprosceno skozi vse to..pol pa dobivas taka vpr.da itak ne mores ostat..kaj pa vidva cakata? Kdaj bo kaj? A si noseca? Ipd.. user posted image

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.7.2018 8:20:15   
naty1989
No jaz mam pa 29 let. Ja se strinjam s tabo, malo se še počaka, potem pa le it pogled kakšno je stanje h ginekologu.

Jaz tudi se probam čim bolj zamotit, da ne mislim na to preveč, nočem se niti o tem pogovarjat preveč, razn z najožjimi domačimi, to pa sta partner in mama. Edino onadva vesta kaka je situacija, da mi je na trenutke kar hudo... pa me vzpodbujata. Nekomu moraš povedat. Težko se je skoz pretvarjat, da ti je vseeno, če ti sploh ni. Na začetku sem skrivala pred vsemi, ampak potem naenkrat nekako nisem mogla več. In je šlo vse iz mene in jok, jeza, razočaranje...
Je pa bilo potem dosti lažje.
Tudi mene sprašujejo kaj čakama, pa če je v čem problem. Najprej sem še malo poslušala, pa si misla, sej bo kmalu, pa boste prvi zvedli... Ampak potem ni bilo, pa zdaj kr povem, da še ni in da je pač težko, da bomo mogli še počakat... No pa me potem ne sprašujejo več. Najboljše je povedat, kake so zadeve, potem vsaj ni tega pritiska od okolice. Potem še pa imam eno v žlahti, ki je 2 zanosila povsem nenačrtovano, sploh ni planirala, nasprotno ni si želela otroka. Za prvega je bila premlada, pri drugem je pa hotela splav naredit. Zdaj pa reči, če je življenje fer, ona splav, pa sploh ni splavla, nekatere pa ko so tako srečne da zanosijo, pa splavijo. Ah narobe svet no. Pa je vmes jedla tabletke, pa jim ni jedla...pa je zanosila in to 2x. Jaz pa že 7 mesecev ne jem tabletk, pa nič. Pa dobro kaj čemo, sam ni ti pa vseeno. Je pa ta edina, pri ostalih ni šlo vse tako gladko.

Pa sej 1x bo, ne obupat, držim pesti :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.7.2018 17:24:48   
Lillyy
Pozdravljene,

se priključujem tudi tej temi. Sem nova na forumu in mi je zelo všeč ideja, da se med sabo malo bodrimo, si rečemo kakšno vzpodbudno besedo.
Jaz trenutno čakam rezultate 4. kroga in sem tudi vsak mesec do sedaj bila razočarana. Sva tudi midva začela z mislijo, da morda pa uspe kar v prvo. Ta mesec sva bila res pridna, saj je bilo prejšnje mesece vedno kaj, da nisva skozi na 2 dni. Ampak seveda to sploh ni pokazatelj. Danes imam šele 20. dan cikla pa se mi že zdi, da imam spet simptome pa vem da je še prezgodaj. Enkrat bomo zagotovo vse zagledale user posted image . Vsem, ki čakate želim, da čim prej zagledateuser posted image . Poročajte, če bo kaj novega user posted image

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.7.2018 22:12:07   
abracadabraa
Dobrodosla:)
Vsekakor, tudi nam bo ratalo, upajmo, da kaj kmalu:) obupat pa res ne smemo. Pozitivno moremo razmisljat! Tezko,ampak moramo! user posted image

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.7.2018 23:08:01   
naty1989
Vredu je to, da se spodbujamo, tolažimo, rečemo kako besedo na to temo. Je potem kr lažje. Ker doma se ne moremo tako potolažit, oz.lahko že kaj rečemo samo nekdo ki nima takšnih izkušenj nam težko svetuje. Pač reče da saj bo, sam je to bolj slaba tolažba. Tu pa ko preberemo, da imajo nekateri kar probleme s tem, pa da nismo sami je pa kr lažje.
Ja ti znaki se pojavljajo, vsaj meni so se vedno, samo je malo psiha naredila svoje. Ko nevede pričakuješ nekaj. Tudi jaz sem mislila, da bo mogoče v prvo. Pač upanje je. Sej si mislis da bo težko, ampak vseeno. Potem je pa razočaranje toliko večje. Pa okrog ovulacije so cele znanosti, kdaj je kdaj ni, bo ali ne bo...na koncu pa si v temi, še bolj kot prej.
Ja je kr pestro to "delanje otroka"haha. Kdo bi si mislil. Pa sej prve mesece vse načrtuješ, planiraš, da ja ne zgrešiš O. Samo ko jo pa potem se vedno sfalis, pa ti nekak pade vse dol. Pa počasi ne planiraš, ko bo pač bo. Včasih se je dobro tudi pohecat na ta račun, pa it naprej.
No vso srečo še naprej, pa naj rata

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.7.2018 13:32:53   
Lillyy
Ja, saj glede na to kako nekatere pišejo, je najbolje, da ti vse "pade dol" in enostavno nehaš razmišljat. Ampak kako lahko nehaš razmišljat, vsaj jaz ne znam. Moj je čisto miren, no saj še ne poskušava tako dolgo. Jaz bi pa najraje šla kar h ginekologu. Se pa vlečejo dnevi, upam da vama ne tako zelo. Seveda imam stalno malo tak občutek, kot pred M in si mislim, da mogoče pa bo. Bomo videli. Na morje greva šele avgusta, ampak bodo plodni dnevi že prej.
Se držita, da user posted image vsak drugi dan, ali kakor pač pride? Midva sva ta mesec med domnevnimi plodnimi dnevi vsak dan ... drugače pa poskušava na 2, 3 dni.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.7.2018 23:25:47   
abracadabraa
Ja res je kar tezko kar tako odmislit.. pol nestrpno cakas O, potem dneve pred M, ko upas da je ne bo..pa tako vsak mesec.. ko recem mojemu evo ze cutim M da prihaja me boli pa rece nee ne bos dobila ne ne.. se trudi da bi bla pozitivna do konca :)
Midva imava redno odnose tako da med predvideno O mogoce edino popazim da ne grem lih takoj na wc da bi ja ostalo dlje not user posted image
Tako da na 2 dni najmanj.. pa niti to ni obrodilo sadov za zdaj.. zdaj se sedmic nic.. naslednji teden O.. sem razmisljala tudi o O testih..sam itak lih ker imava redno odnose sem si rekla da itak mi ne bo vec ko tolko to pomagalo.. a vi ste kdaj jih uporabile? Kaksna izkusnja, mnenje?

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.7.2018 7:54:42   
Lillyy
Jaz isto delam, da ne grem na wc. Čeprav to naj ne bi vplivalo, ko sem Pušenjaka brala. Je ključnih tistih prvih par sekund. Ven pa naj bi nam stekla t.i. transportna tekočina. Ampak škodit ne more. Je pa tudi meni najbolj grozno, da so krči oz. občutek v trebuhu kot da prihaja M, lahko tudi znaki nosečnosti in seveda upaš, da je morda to to. Močno upam, da bo tale mesec pravi za vse nas.
Jaz menim, da ovulacijski testi so samo en dodaten stres in jaz jih ne mislim kupovat. Morda čez čas, če nama še vedno ne bo uspelo. A pa čutiš ovulacije? Jaz kdaj jih malo, kdaj pa ne. Več kot imeti redne spolne odnose pa tako ali tako ne moreš. Enkrat se bo že vse poklopilo. Pa stalno pravijo, da ne uspe, če smo me pod stresom, vpliva pa tudi če je partner, ker potem naj bi bilo manj plavalcev.
Sem pa brala o čaju krvomočnice, bi dejansko prej poskusila s tem. A ga katera pije oz. je imela občutek, da ji je pomagal?

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.7.2018 8:51:56   
abracadabraa
Ja ja tudi jaz sem prebrala to, ampak vseeno za vsak slucajuser posted image
Ovulacije cutim, ker me kar fajn spika..ravno zdaj par dni nazaj me je spet tako, ampak se prezgodaj da bi bila O user posted image zato sem pa malo v dilemi, da ne prehiteva.. ampak spet smo tam, ce pa itak so odnosi redni mi ne pomaga dosti ta test..
Sem zasledila ja za ta caj, za enkrat pa nisem se poskusila piti.. ampak verjetno ce se kak mesec ne uspe bi tudi to probala mogoce, ce ne bom prej h ginekologu sla, glede na to da je ze 8krog ki ne rata..
Hja, pod stresom..vec kot toliko spet ni da sva pod stresom, da bi to vplivalo.. pravijo, da si otrok sam izbere starse h katerim it..mogoce nas se isce user posted image user posted image
Stresirajo me samo tisti ki vztrajajo in sprasujejo kaj cakava.pa ne mores verjet! Vsak dan nekdo!! user posted image

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.7.2018 16:01:53   
Lillyy
Če čutiš, da te že špika potem kar akcija s tvojim. Je čisto možno, da pride prej. Nekje sem brala, da imajo nekatere tudi po več ovulacij. Še zdaj pa mi ne gre čisto v račun. Dve kolegici sta zanosili, ko sta imeli spolne odnose tik po M in ena jih je imela takoj po M. Torej je res lahko ovulacija čisto drugje kot na sredini cikla.
Če nama v tem krogu ne uspe, bom res poskusila s to krvomočnico. Morda bi nucalo tudi tebi in če ne bomo šli kaj kmalu pogledat ginekologa.
Na komentarje drugih pa se sploh ne oziraj, eni ne morejo iz svoje kože. To je res taka osebna stvar vsakega posameznega para, da bi sploh prepovedala to spraševat. Tudi mene vedno zbode, a mi zaenkrat še uspeva dat nevtralne odgovore. Nikar se kaj sekirat zaradi tega.
To sem pa tudi jaz brala, da si otroček izbere starše. Pridemo kmalu na vrsto, upam :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.7.2018 19:14:57   
abracadabraa
Bo treba kar redno cel mesec akcija user posted image
A si ze kaj gledala kje bi kupila ta caj? Preko spleta?

Pa saj na ta vprasanja od drugih seveda ostanem mirna in jim ne dam vedet kaksna ne situacija.ker res nimam namena kar tako razlagat o teh zadevah.. pac eno je tu na forumu, delit izkusnje pa itak anonimno..

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.7.2018 7:34:11   
Jetkarmak00
Punce, če se že odločate za pitje krvomočnice si raje izberite tinkturo krvomočnice. Je bolj učinkovita kot čaj.. Jaz sm tudi imela doma čaj (sicer sem ga pila le kakšen mesec) potem pa mi je ena tukaj na forumu v klepetu svetovala tinkturo in sm si jo res naročila. Ampak ni uspelo takrat. Tako da sem jo spet pila samo en mesec hehe. :)) ena flaška je pa nekje za en mesec. Naj bi bla pa bolj učinkovita kot čaj.
Preberte si knjigo od Suzane Zagorec - kaj pa vidva čakata?? - to omenjam zato ker ravno govorite o tem kako vas vsi sprašujejo kdaj boste user posted image , v tej knjigi pa govori tudi o pritisku okolice. Tudi mene bi ta vprašanja razjezila.. Sam nimaš kaj, ne poznajo ozadja, zgodb, zato pač sprašujejo.. Upaaam da vam uspe po naravni poti in čimprej!! user posted image

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.7.2018 7:36:01   
Jetkarmak00
https://www.zelisca-hanuman.si/izdelek/krvomocnica/
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=24556

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.7.2018 7:41:41   
Anonimen
Jaz vam pa priporocam caj od patra Asica. Pripravi maternico in vse rodne organe na nosecnost, naj bi prepreceval celo zgodnji splav itd. Ne najdete ga v prosti prodaji, ampak je treba tja poklicat in rect za caj za lazjo zanositev. Jaz po pitju tega caja ostajam noseca, je bil ze cas, za mano pa kar precej spontanih splavov. Tako da verjamem, da mi je pomagal. Ovulacijo sem tako mocno cutila kot se nikoli prej, sem mislila, da imam kaksno vnetje jajcnikov, hahaha, potem pa sem le naredila ovulacijski test in evo, bolj mocne pozitivne ne bi mogla dobit :)
Vso sreco punce😊

(odgovor članu Jetkarmak00)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.7.2018 9:01:41   
naty1989
Ja vas čisto razumem, zelo je težko odmisliti vse skupaj. Izredno težko, res se moraš poglobiti v delo ali imeti res kakšno drugo zaposlitev, da malo odmisliš. Na začetku se ti ne zdi mogoče, po glavi ti gre samo to, ne morem odnehat s tem. Jaz bi si prej najrajše glavo odšraufala, pa jo dala nekam za celi mesec, da se malo pohecam. Čisto hitro padeš v to obsedenost. Potem še pa dobiš znake, pa si sigurn da zdaj pa je... Pri meni je bilo tako, da sem se malo preveč vrgla v to, pa želela, da bi bilo čim prej, pa skoz razmišljala o tem...No zdaj sem pa se malo oddaljila od tega, ker sem prejšnji mesec oz. prejšnji krog bila kar razočarana, ker ni bilo, pa sem res naredila vse za to. Je pa res. da je samo čas potreben za to, da malo pozabiš na to, da nimaš polno glavo misli samo o tem, da še misliš na kaj druga. Potem pride samo od sebe, malo se zamotiš, greš kam, najboljše bi bilo it na dopust, pa nekako počasi, ampak zelo zelo počasi gre samo iz glave. Sej čisto ne, ampak postopoma. Pa se zaveš, da mine pol dneva pa ne pomisliš na to, ali mine dan pa ne pomisliš... No seveda spet potem pomisliš, al pa če te kdo vpraša, ampak ti je malo lažje, bi rekla malo lažje zadihaš. No sčasoma. Potem pa ko spet pride M, pa si spet malo na tleh, pa se spet pobereš... Žal ni nobene hrane, ali pijače ki bi pomagala. Tudi če se vržeš na delo ti na začetku te poti ne pomaga dosti. Ker ko ne delaš pa si spet v tem, mogoče še bolj.

Zadeva je res težka, borit se je treba sam s seboj...So nihanja, vsak dan ni isti, en dan si ok, drug dan spet na tleh. Mislim da so ti prvi meseci najtežji, ko še vedno upaš da si zdrav, pa da je samo vprašanje časa kdaj bo uspelo.

Imam zanimiv primer, ki sem ga izvedela ravno včeraj. Ena ki se poznamo, od nje fant je moja žlahta mi je povedala, da sta onadva potrebovala 10 let, da sta prišla do otroka. Jaz nisem mogla vrjet, da je to mogoče, sem prav slišala 10 let??? Še zdaj mi ni jasno, ampak poglej kako se je življenje potem obrnilo, zanosila je, ampak žal je bil splav. je bila tako na tleh, ampak čez 3,4 mesece jima je ponovno uspelo in imata zdravega fantka. Ampak vprašanje se porajo kako 10 let zdaj pa takoj??? Ne vem to so res čudne stvari,haha. Sicer nisem drezala v to, ampak bom pa ob prilika vprašala, kako je to mogoče. Rekla je da zaradi psihe, da si je zelo močno želela otroka, premočno. To že res, ampak vseeno. Pa njen fant kadi, pa tudi kdaj pa kdaj kaj spije, ona je imela težave s trebušno slinavko, ne vem mogoče so bile to težave.

To z ovulacijo pa ne vem, zelo jo težko razberem. Tu sem milo rečeno v temi. ;merim si bazalo temperaturo, ampak mi nič noče kaj posebnega pokazat. Na občutke se težko zanesem, sem tudi imela rahle krče pa špikanje, ampak tudi ni bilo izgleda pravo. Kaj pa vem, edino se tolažim da je sluz, ta vlečljiva, ki je okrog 9,10 dneva po M, druga pa res ne bi mogla več rečt. Prej sem vse čutila, zdaj pa vse nekam zginlo. Ni mi več jasno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?