|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2018 11:15:43   
Mariposa08
Potem pa ni drago, če je samo 3€ krvni test, a moraš to kaj rečt ginekologinji ali greš samo do laboratorija in poveš , da bi rada naredila krvni test za ugotovitev nosečnosti? 
Se mi zdi , da krvni test takoj pokaže nosečnost, če se ne motim , vsaj po govorih ostalih, ki so delale krvni test takoj prvi dan izostanka M jim je pokazalo dosti visoko raven hormona .

Mah bom vidla a bo ta mesec kej bolj uspesen , me samo spika fajn dol , dojke so samo napete, bolijo me nič, je pa res da  me tudi takrat , ko sem bila noseča niso dojke bolele dokler M ni izostajal za kasnih par dni  , drugih znakov pa niti nism imela :) 

Držim pesti za vse nas :) 
Lilly , če se ne motim, si ti tudi že skoraj pred M ? Upam , da ti bo poletje prineslo najlepše darilo :))

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2018 12:34:49   
*mala pika*
Mariposa08, mogoče pa res, zdajle pridno user posted image pa upam, da bo. user posted image saj sem prejšnji, pa predprejšnji, pa predpredprejšnji...mesec tudi user posted image pa ni bilo nič. user posted image user posted image user posted image
Hehe, da me ne boste jemale čisto resno, nisem obupana nad tem, ker do sedaj še ni uspelo, ker vem, da enkrat bo. V bistvu mi je prav zanimivo spremljat kako tečejo tedni, meseci, pride M, pride O, je, ni....kakorkoli je v redu, vse ob svojem času. Potrpežljivost je božja mast, pravijo. user posted image

Jaz sem preko računalnika na forumu in so smeškoti normalno na voljo, mogoče pa res kaj preko mobilne aplikacije in ni enako, kot prej. Kdo bi vedel.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2018 13:03:43   
Mariposa08
* mala pika* ja očitno res preko mobilnih telofonov nekaj ne štima, ZS sploh ni videt, na mail tudi nič ne dobim , moram kr gor na RR akos gledat , če je kej hehe :))

V kratkem dobim rabljen laptop pa upam , da bo potrm boljše :D 

Jaz moram rečt, da sva bila ta mesec še najbolj pridna, nekako na 2-3 dni , to kar me špika dol in mam izcedek, ga prej nikoli nism imela po O in tudi nekega spikanja ne .. ali bo nosečnost ali pa neko hudo vnetje , hahaha :))

Ja jaz tudi upam, da ti bo uspelo tudi pred IVF , če pa ne , bo pa medicina malo pomagala;)

Ja res je hecno ko se vsak mesec trudiš, pa že misliš, da zdaj bi pa lahko že bilo, potrm pa spet ta M:/ pa se niti toliko s tem ne ukvarjam ampak čisto odmislit se pa žal ne da , hehe :)

(odgovor članu *mala pika*)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2018 16:42:53   
naty1989
Zanima me, če delate test nosečnosti vedno, mislim vsak mesec? Ali ne? 
Jaz sem ga samo 1x, ko mi je M zaostajala, pa sem bila čist živčna. No pokazal je negativno, uporabila sem ga 1x, pa sem še misla da sem noseča, pol sem pa pogledala vredi, pa sem bila spet razočarana. No ampak sem misla, da je lažn, da narobe kaže. Samo je potem prišla M  in je bilo razočaranje še večje.

Potem pa sem brala, da kava oz.kofein vpliva na plodnost, pa me zanima kolk kaj pijete kavo ali ste jo nehale? Ali omejile? Oz. Kolk vas je takih ki vam je normalno uspelo kljub kavici na dan. 

Jaz jo pijem, samo eno šalčko na dan. Sem jp že malo opustila, pa sem zdržala 2 dni, potem pa me je potegnilo nazaj. Si mislim, zakaj bi se odpovedala temu, potem pa isto ne bi bilo nič.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2018 17:00:37   
Lillyy
Joooj tudi jaz imam vse zmešano od kar je nova stran. Na računalniku mi prav kaže, ampak ne morem stalno računalnika odpirat. 
Mala pika: iz okolice Lj sem. Čaj krvomočnice pa že imam, sem ga od ene kolegice dobila ravno pred kratkim, ampak sem rekla, da ga ne bom kar pila. Če mi pa zmanjka, te pa vsekakor prosim za tinkturo, če jo ne boš več potrebovala.
 
Mariposa: ja, sem 2-3 pred predvideno M, 26. dan. Si potem malo za mano :). Čutim kot da že prihaja M, močno upam, da je ne bo. Me vsak dan bolj špika po trebuhu in imam take težke noge kot vedno pred M. Upam, da bo julij srečen mesec za naju. Si napisala, da te stalno nekaj špika. Jaz čutim, da me špika in da sem napihnjena že od O. Se mi zdi, da sem že zmešana oz. sem si sama naredila simptome. Žal nimam kaj kot čakat. Pridna sva bila, bomo videli. Če sem prav razumela iz tvoje objave, že imaš enega otročka? :)

Naty: mene, ko imam ovulacijo občasno malo špika in pa stalno bi slončkala z mojim takrat. Ta mesec sem imela tudi izcedek, ki ga ponavadi sicer nimam. Sem pa čutila že 11. dan, tako da takrat nekje se meni začne. Jaz sem testa 2 naredila 2 meseca nazaj. Najprej se mi je na dan M pojavil en rjav flekec in potem stalno malo rjavo in ni bilo cel teden nič. Sem naredila kar 2 in bila zihr da je uspelo, se mi je pa ulila M. In pa ta mesec me je nekaj pičilo, da sem enega že naredila. Od sedaj naprej se držim, da ga dokler mi ne zamuja, ne delam. Isto svetujem tebi, ker je škoda denarja in živcev. :) 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2018 17:06:42   
Lillyy
Aja pa še o kavi, sem vedela da sem nekaj pozabila. Sem tudi jaz zasledila, da bi kava naj vplivala, ampak mislim, da vpliva le če pretiravaš. Jaz spijem vsak dan 1 zagotovo zjutraj in kdaj še eno po kosilu. Torej največ 2. Pijem pa tisto na džezvico, ne exspresso. Jaz mislim, da če spiješ 1-2 na dan, tudi če kdaj 3, nima bit kaj. Potem se še zaradi tega sekiraš. :) Jaz mislim, da je pri vsem tem načrtovanju najbolje normalno živet. No, če si s čim pretiraval, malo omejit :) 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2018 18:53:49   
Mariposa08
Lilly ja tudi mene špika v jajčnikih, včasih na levi strani včasih na desni strani, kot da me dol fajn tišči in milionkrat hodim na wc, sem ko stara babica, ki urina več ne more zadrževati:)) res včasih grem na 5 min potem pa nekaj časa ne :) prej res tega nisem opazila, da bi bilo po O tako to tiščanje v jajčnikih , bo treba še malo počakati kaj se bo pokazalo, hehe :)

Ne žal nimam še otročka:/ 2 leti nazaj sem bila noseča pa je žal prišlo potem do ss, ampak kaj čem, treba je it naprej :)

Naty kar se tiče kave, jaz sem jo res pila preveč (3-4 skodelice kave na dan ) , tako da sem jo zmanjšala na 1 skodelico kave na dan, samo zjutraj popijem kavo, pijem pa turško kavo, črno , brez mleka in brez sladkorja, tako sem se navadila im mi je super:))
Sem tudi jaz hotela opustiti kavo že takrat v prvo ko sva delala na otročku pa nisem zdržala, sem bila ko zombi pa glava me je močno bolela, tako da sem rekla , da kavo samo zjutraj popijem in je čisto dovolj, pa j kljub temu potem uspelo, je pač šlo naprej ampak kava tega ni zavirala. Sem tudi jaz brala , da naj bi bila kava im soja zaviralca zanositve ampak aaj ves , več kot bereš kaj vse vpliva pa take te , sam sebe še bolj napsihiraš , hehe :))

Lilly jaz sem malo za tabo hehe :) bova vidle a sva bile res zelo pridne ta mesec ;))

Aja Naty jaz sem samo enkrat delala test , ko mi je M zamujala 7,8 dni, ker ponavadi pride kar na 28,29 dni . Se mi zdi škoda testov in denarja za teste vsak mesec :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2018 22:21:23   
naty1989
Lilly

No potem je to dober znak, jaz sem tudi takrat kar nekako začutila to potrebo po spolnosti. Mi je bilo kar malo smešno. To je blo mislim da že 8 dan po M. Nisem si mislila, da bi že 0 prišla. Sej ne rečem so drugače tudi lušti, samo takrat je bilo drugače, haha. 

Jaz se tolažim, da je že to dobro da imam redne menstruacije. No brala sem zudi, da mora biti 0, ker je od nje odvisno kdaj pridr M. Oz.posledično pride M. Je pa res, da ni pri vsem ženskah tako. Ene imajo M pa sploh nimajo 0.

Pa tud vesela sem, da nimam ciklusov dolgih po 40 dni ali več. Zamisli si, kako dolgo moraš še to čakat od M do M. Ali pa sploh 2 meseca nimaš M. Ali tudi, da se sploh ne sproži...

Ja glede kave se ne sekiram, spijem 1 in to je to. Pa tud testov ne delam, počakam na M. Ket je ponavadi tak da pride že naslednji dan.


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2018 22:36:23   
naty1989
Jaz tudi ne delam testov, škoda denarja. Samo obremenjen si potem še bolj. Pa ko tak M potem pride že naskednji dan. 

To kar pišejo je pa res, da mogoče malo pretiravajo, nas malo strašijo, češ ne tega delat ne onega, ne boste mogli zanositi. Me zanima, če je res tako haklik vse to.

Pa najhujše je ono. Ne smeš bit predebel, ne presuh, ne smeš jest take in take hrane. Ne smeš met dolgih delovnikov, bog ne daj da maš stres. Še oprijetih hlač ne smeš nosit. Preveč ali premalo aktiven ne smeš bit. In še in še. Zdaj pa reči, če ni to stresno za nekoga ko bi rad mev otroka. Potem se tak more vsemu odreči. Tako da kahko rečeš, da nas vsi ti forumi in svetovanja zdravnikov silijo v stres. Ko je po eni strani pametno da kak nasvet preberes je po drugi strani slabo. 
No in napišejo vse to kar ne smeš potem pa ne se obremenjevat. Ja kako se ne bi, če pa vsega tega niti ne moremo upoštevati. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2018 23:15:06   
Mariposa08
Hehe, si me nasmejala s tem Naty :))
Ja res je , če bi vse poslušali kaj škoduje , in se temu nebi pdrekli potem otrok na svetu skoraj sploh ne bi bilo, če bi res vse tako hudo vplivalo na zanositev:) ne rečem , da kašna stvar mogoče pa res ima kaj vpliva ampak se ne zanašam toliko na te stvari :)

Ah to s prekomerno težo je kar nekaj, seveda , da če imaš težave pri zanositvi ti rečejo da shujšaš, pa potem so kakšne presuhe pa tusi ne uspe takoj pa kaj, naj ae ona pa potem na silo pa malo poredi :)

Poznam dve ženski , ki sem ju srečevala smoraj vsak dan pa sploh nisem vedela, da sta bili noseči, zvedela sem šele ko sta rodili, sta bili kar že pred nosečnostjo kar prekomerne teže ampak kaj čes , ne moremo si biti vsi enaki . No In sem bola šokirana, da so dojenčke prinesle domov , ker se mi niti sanjalo ni da so bile noseče, ker se pač trebuh ni videl , omenjale pa tudi niso nič. Ampak tko je , nimaš kej :)

Naty a ti si zdej nekako po O, če se ne motim ? Mi se zdi , da sva nekako samo 1 leto narazen :) si eno leto mlajsa os mene , če gledam po letnici na niku , ki ga imaš ? :)

Ja meni se tudi zsi skoda za teste metat denar stran, drugo je če ti M zamuja že par dni in si nestrpen , tako pa če kdaj zamudi kakšn dan ali dva pa ni take panike :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 7:06:42   
Lillyy
Mariposa žal mi je za ss. Kdaj tako pride in nimamo kaj. Bo pa zdaj šlo zagotovo do konca :) 

Tudi jaz sem prebrala že čisto preveč kaj vse lahko vpliva in kaj ne, da sem se odločila, da s tem kar preneham. Tudi jaz vem za dve, ki spadata v skupino močno prekomerno povečane telesne teže pa imata otroka. Si pa mislim, da če  pride do zanositve, predstavljajte si potem kako je preživet nosečnost in porod tako težkemu človeku. 
Sem pa tudi jaz imela na začetku kar slabo vest, če sva z mojim npr. šla namesto na kosilo na hamburger, nezdrava hrana pa to. Pa sem zdaj kar nehala s tem, saj same zelenjave itak ne morem jest, je potem to ponovno stres. Tako da Naty, si zelo dobro napisala, ker ko začneš tuhtat o vseh mogočih vplivih, je še več stresa. 

Draga dekleta, ni druge kot da čakamo in vseeno ne pozabimo uživati. :) Čeprav sem pa razmišljala kako smo ljudje po eni strani smešni, ker hočemo vse takoj vedeti in imeti pod kontrolo. Zdaj vse čakamo plusek, potem bomo čakale prvi pregled in trepetale pred morebitnim SS. Potem nas bo strah morebitnih razvojnih motenj ipd., potem poroda, potem vzgajanja ... stalno nehaj. Ženske imamo res stresno življenje, pa bo pa vredno :) 

Jaz imam danes še vedno občasne krče in občutek kot da M zdaj zdaj pride. Bo vse jasno do konca tedna. Testa pa pomoje ne bom delala dokler mi kar par dni ne zamuja. Zadnja 2 cikla se mi dogaja, da imam najprej en flekec, potem nič ali čisto malo in potem po parih dneh se mi ulije. Upam, da flekca tokrat ne bo, za vgnezditveno je pa pomoje že prepozno.


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 10:24:54   
Mariposa08
Lilly ne obremenjuj se z vgnezditveno, nekatere je sploh nimajo, pri meni je takrat vgnezditvena prišla šele enih 4 dni po izostanku M, tako da pusti to kako bi moralo biti , nič se s tem ne obremenjuj. 
Kateri krog pa že teče zdaj pri vama? Koliko časa se že trudita? Midva po novem po daljši pavzi, zdaj teče 5.krog , pila sem pa ze klomid za spodbujanje ovulacije, ker imam PCO . Bomo vidli, če smo imeli s klomidom več sreče, kot prej brez njega, hehe :)

Jaz se s hrano več ne obremenjujem, sem zaradi PCO morala na “dieto” , nimam prekomerne teže, sem drobna in nič kaj preveč kg nimam, ampak se moram zdravo prehranjevat,6x dan bi morala imeti obroke ,3 toole in 3 malice, je kr težka, na začetku sem se malo tega še držala ampak to dolgoročno enostavno ne gre , pa služba pa vse in ne znese:) tako da zdaj včasih jem zdravo, včasih malo nezdravo, kakšn hamburger res nobene škode ne bo naredil, hehe:)) probam se kakšnih živil izogibat, če se le da;)

Ja res je zdaj se sekiramo s bo uspelo , potem se bomo ukvarjale s prvim pregledom in če bo vse v redu, ko bo proti koncu nosečnosti se bomo sekirale lakšn bo porod, hehe, vedno je nekaj :)

A katera kaj razmislja da bi šla na Nifty test? Jaz bom šla, sm brala , da je kr drago ampak nič za to , samo da bo vse v redu in bom pomirjena , takrst ko bo :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 10:48:20   
Lillyy
Mariposa, midva se trudiva od konca aprila. Trenutno čakamo rezultate 4. kroga. Saj vem da na tem še ne delava dolgo, pa vseeno sem mislila, da nama bo morda uspelo kar v prvo :) sva pa šele tale mesec res bila pridna in tam nekje do 24. dne res pridno user posted image , sem imela prejšnja dva meseca kar dve vnetji zapored (sem jih imela sploh prvič v življenju) in sva mislim, da premalo, lahko da je bilo tudi to in se ni vse poklopilo. Prihodnji mesec greva na morje in če ne bo pa avgusta, čeprav bom imela O že prej.

Imam dve kolegici s PCO in eni je uspelo v enem letu, ampak nista prav načrto delala na tem, sta pač imela spolne odnose brez zaščite in kakor je padlo. Druga kolegica pa sploh ni imela menstruacij in nič in res so jih napovedovali, da ko bo hotela otroke, bo težko. Sta bila enkrat na žuru z njenim dragim in sta pač potem po žuru in sploh ni vedla, da sta brez kondoma (alkohol naredi svoje). Ma se ni kaj obremenjevala, ker je mislila, da itak ni možno ...evo dojenček št. 1. Čez leto in pol je ravno tako neki naneslo, da sta brez zaščite in evo dojenček št. 2. Mi je razlagala, da sploh ne more verjet, da je seksala 2x brez zaščite in ima 2 otroka. To ne pišem zato, da bi se zgledovale po teh zgodbah, ampak zato da poudarim, da smo si res tako zelo različne. user posted image
Jaz imam lahko tudi PCO, pa sploh ne vem. Sem rekla svoji ginekologinji, če mi lahko naredi ultrazvok (še nikoli mi ga ni) in je rekla, da če nimam nobenih težav, ultrazvoka ne bo delala.
Ja, saj imaš prav glede vgnezditvene, jaz dokler nisva začela delati na dojenčku, sploh nisem vedela, da to obstaja, pa sem načeloma zelo poučena o vseh teh stvareh. Sem pa prepričana, da ti bo klomid pomagal :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 10:51:28   
Lillyy
Aja še o Niftyu, jaz ga bom pomoje tudi šla delat, ker je neinvaziven in je pomoje kljub malo dražji ceni vredno. Saj že nuhalna veliko pove, vsekakor pa če je na nuhalni kaj sumljivega, je smiselno, da se ga gre naredit. Se bom pa pomoje takrat sproti odločila. Jaz sem po izobrazbi defektologinja in še predobro poznam vse motnje in primanjkljaje. Je pa pojav v prenatalnem odobju samo eden od možnih seveda ..., skratka, čim manj o tem razmišljat. :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 11:17:00   
Mariposa08
Lilly koliko pa si stara, če ni skrivnost ? Jaz sem po poklicu medicinska sestra , še v srednji šoli , ko smo imeli prakso na pediatrični kliniki, me je bila groza ko sem videla in delala z nebojenimi otročki, saj so taki sončki vsi ,  ampak me je kr srce bolelo , ko sem jih gledala vse v kontrakturah , na sondah in ni da ni .. takrat sem se odločila, da z otročki enostavno nemorem delat, zelo imam rada otroke, tudi te , ki na žalost imajo razvojne motnje in se taki tudi rodino so zelo kako bi rekla, navežeš se na njih, . 

Verjamem , da v svojem poklicu vidiš še preveč tega, imam par znank, ena je zaradi infekcije rodila že v 6.mesecu in ima otrok cerebralno paralizo, druga ima prvega zdravega otroka, druga dva sta se rodila s čisto preveč anomalijami, do srčnih anomalij, izgube vida, cerebralna paraliza , ni da ni, punčka jima je umrla, fantek je pa star že enih 15 let ampak žal bo vedno tako , da bo odvisen od staršev, sp ji pa na vseh preiskavah in pregledih trdili, da je vse bp, bo zdrav otrok im potrm takole, kaj čmo .. no ni pa vse črno in belo :) 

Jaz ne vem, a je za nuhalno potrebno plačati, ali ti to lahko tvoja G naredi ?
Jaz z UZ nimam težav, moja G mi vedno na vsakem pregledu naredi UZ , pretipa s prsti vsa rodila, in s tistim kljunom razpre da se bolj podrobno vse pregleda , meni pa jeso te pregledi tako neprijetni , hehe :)

Midva sva se v prvo trudila skoraj 1 leto, nato je uspelo čisto nepričakovano, šele po ss sem pa izvedela, da imam PCO, sem pa že takrat jemala klomid, tako da bomo videli a bo kaj uspeha, sicer po 1.krogu klomida še mogoče nekega učinka ne more bit ali pač, , drugače to špikanje po O in izcedka nikoli prej po O nisem občutila in opazila, pa neki krči , ampak lahko , da samo psiha dela svoje :))

Kaj pa veš mogoče ti pa že zsej uspe, če ne gremo pa avgusta v novi krog, bo pa avgust bolj uspešen , če ze julij ni bil :))

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 16:41:11   
Lillyy
26 sem stara Mariposa. Te razumem, da ti je bilo težko. Jaz svoj poklic obožujem, je pa res drugače biti v službi kot pa imeti otroka s posebnimi potrebami doma. Takih primerov, ki si jih navedla od tvojih znank je ogromno. Zato sem napisala, da lahko se kaj zakomplicira kadarkoli. Ampak o tem res ne bomo razmišljale, ker lahko na koncu postaneš čisto zmešan od vseh skrbi. Najbolj pomembno je, da nobena ne pije alkohola ali se drogira v nosečnosti, na vse ostalo pa kaj veliko vpliva nimaš. Moraš paziti nase po najboljših močeh.
Nuhalna je zastonj kolikor vem, ti jo naredi tvoj G. Vse ostalo pa je potrebno doplačat.
Meni moja G tudi vse to kar si naštela naredi, samo ultrazvoka ne ... če nama do jeseni ne uspe, bom ji šla malo zatežit :)
Po kolikem času pa je prišlo do ss, če ti ni preveč boleče pisati o tem? Če ne kar ignoriraj.
Tudi meni se zdi, da je ta mesec malo drugače vse, ampak ima na trenutke že prav tiste krče, da mislim da je prišla ... no pa zaenkrat je še ni. Ko bi mi bilo vsaj slabo ali bi imele boleče prsi ali kaj drugega, ampak nimam nič. Čeprav tudi to ni pokazatelj.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 17:13:46   
Mariposa08
To se strinjam, da o slabih stvareh ne bomo razmišljale :) je treba mislit pozitivno pa bo vse v redu , mora bit ;)

Ne nič mi ni težko govorit o tem, je minilo ze točno 2 leti od takrat , tako da lažje govorim o tem, sem taka da mi je lažje če govorim o problemih kot pa da vse samo v sebi tiščim:) v 6 tednu je prišlo do ss , takrat sva se trusila skoraj 1 leto za otroka, nosečniških znakov takrat nisem imela skoraj nobenih, dojke so me močno bolele šele po izostanku M prej ne , mogoče sm bila potrm malo utrujena, kaj drugega pa nisem opazila. 

Tako , da ni rečeno , če nimaš znakov da ne moreš bit niseč hehe .

Jaz imam tudi ta mesec nekako drugačen občutek ampak lahko je samo moja domišljija :)

Aha , potem ni potrebno plačati nuhalno in jo osebna G lahko naredi, no to je ok, ja ti kar G malo zateži da ti UZ naredi, da malo pogleda , če je vsaj na videzno vse v redu.

Jaz imam še 5 dni do M , če današnjega dne ne štejem pa me tudi občasno dol špikne , izcedke imam , ki jih ponavadi pred M nimam nikoli , dojke me malo bolino in so napete , ni pa neke strašne bolečine, kot pred M :)

Kdaj naj bi ti dobila M ? 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 19:16:22   
Lillyy
Hvala, ker si odgovorila. Si predstavljam, da je bilo težko. Ampak sem vesela, da gresta naprej in zokrat bo zagotovo srečno :)

Jaz imam danes 27. dan. M imam običajno na 28 - 29 dni. Prej ko sem šla lulat, je bilo čisto malo rjavo. To običajno pri meni pomeni, da prihaja. Tako da ne upam več preveč, da je uspelo ... Močno stiskam pesti, da to, da je pri tebi drugače kot običajno pomeni, da je uspelo :) 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 19:30:52   
Mariposa08
Malenkost :) kot pravim, mi je lažje govorit o stvareh, ki niso enostavne kot pa zadrževat vse v sebi :) tudi jaz upam zase in zate in vse , ki še čakamo, da nam čimprej posije sonček in dobimo svoje sončke kmalu tudi me :)

Ajoj a že izcedek:( no nič še ni izgubljeno, mogoče se bo pa ustavilo , hehe, če ne p avgusta zopet pa bo avgusta uspelo :)

Danes sm tečna kot vreme, hehe , pomoje je to bolj PMS , čeprav sm čutila mal drugače ta mesec ampak vse je lahko aamo psihičnega izvora :) včasih ai tok želis da bi uspelo, da vidiš in čutiš nekaj česar ni :D

Kako ste ostale , Naty, mala pika , kej novega ? :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 20:51:15   
naty1989
Mariposa

Ja mislim da sem po 0 že, tako da zdaj je kar je. Zdaj ko naj bi bila 0 so bli znaki (vlečljiva sluz), ampak špikanja pa bolečin pa nobenih. No pa potreba po slončkanju, haha. Malo drugače je bilo. No zdaj sem edino zmedena, ker ne vem če je to to. No to je bilo že 9,10 dan. Zdaj 20 dan pa sem čutila neko rahlo bolečino, kot bi zdaj kaj bilo, ampak sluzi pa ni. Tako da sama ne vem pri čem sem. Sam saj veš to je velika uganka.
Stara pa sem 29.



(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 20:56:06   
naty1989
Lilly

Hja ženske smo zapletena bitja. Vedno nekaj analiziramo, vedno hočemo vse vedet do potankosti... Vidiš, moški se pa s tem ne ukvarjajo, zakaj ni pa ki je šlo narobe pa kdaj bo ratalo. Sej pravim, da bi si včasih najrajše glavo odšraufala pa jo neki pustla za celi mesec, haha. Malo heca more bit.
Včasih bi bilo prav fajn bit moški sploh glede tega.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 21:04:29   
naty1989
Mariposa08

Ne nič ni novega. Se zamotim malo z delom pa malo z mislijo na dopust. M še kak teden ali več ne bo, tako da nočem preveč razmišljat o njej. Tak ji nič ne morem, zgleda da me ma tak rada da pride. Se ne more poslovit od mene. Ko sem bila zadnjič v trgovini, sem kupovala vložke pa sem si misla, kolk jih te rabim, mogoče za naslednji mesec ne bo več treba, ne bom toliko kupovala. Pa sem si še kr mogla it iskat, je bilo treba. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 21:06:16   
naty1989
Lilly

Kdaj pa greš na morje? Pa kam? Če ni skrivnost. Jaz grem 19.8, na Pag - mandre.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 21:23:09   
Mariposa08
Hehe Naty si me nasmejala s to M :)) ja očitno ima mene M tudi zelo rada , ker vsak mesec tko zelo rada pride :D
Meni se je enkrat zgodilo, da sem imela samo en vložek, sem mislila da jih imam malo več pa sem se uštela :) no in je bila takrat tako močna M in sem takoj letela v trgovino po vložke, od takrat vedno poskrbim, da imam dovolj zaloge in doma in v torbici, če me M kje preseneti :)

Ti se kr sprosti in odmisli vse, zdej boš šla kmalu na dopust ma možgančke izklopit , pa bo že ko bo namenjeno ;)

Jaz imam še 5 dni do M, bi bila vesela, da me tokrat ne bi obiskala a kaj ko vedno res pride na obisk;)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2018 23:06:51   
abracadabraa
Pozdravljene :)
Spremljam po malo vsak dan, nic ne pisem ker ni nic novega.. te dni imam oz.naj bi imela O.. sva pridno delala na tem tudi ta krog heheh
Bomo videli ce bo kaj ratalo..na sreco je dopust skoraj ze tle, da malo odmislim :)
Gredo pa tej mesci tako zelo hitro..se mi zdi da zdaj je bolj letijo mimo, ko cakam na O, pa pol bo M al ne bo, pa nov krog..uh.. potem pomislim aha ce bi v prvo ratalo bi zdaj ze konkrten trebuh imela..pa razmisljam a bom sploh bila dobra mama, a bom zanala.. toliko enih filmov se vrti po glavo, kljub temu, da se trudim cimmanj razmisljat..

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Izbira imena
valek

Katero ime se vam zdi lepše?

Kevin (15%)

Luka (53%)

Rok (33%)


Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!