|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 6:58:09   
naty1989
Mariposa08

Veš kak je, v vsem te stresu bom zanosila ali ne bom, se jaz še vedno iz vsega skupaj malo pohecam. Tak je pol lažje. Sej vem, je je tisti dan, ko pri M glih ni smešno, ampak je potem že boljše. Mislim da bomo z hecom lažje dočakale vso to zadevo. Kaj te veš kdaj nam bo manenjeno.

Mogoče se moraš zdaj, ko je še praktično začetek poti malo prisilit, da pogledaš na to malo z druge plati, tudi bolj vedre, ampak sčasoma pa ti pride to v navado. 

Včasih je treba malo z drugega zorneva kota pogledat. Ker je vse v glavi. Smo nekako prepričane, da bomo mame in po možnosti čim prej, haha. To čimprej smo si me nezavedno zastavile, ampak življenje ni tako, da bi nas pislušalo oz.ta otrok ki nam je namenjen nas ne uboga in še ne pride k nam. Ker pravijo, da si otrok starše zbere. Pač tako je, vse se nekako v glavi dogaja.

No in pač jaz, ko se me ne da več čakat pa sem na trnih pa mislim : pa kam se ti pravzprav mudi, sej boš prišla do otroka, sej se sploh ne trudiš za njega tak dolgo. Vsi so dali to čez in zdaj imajo, pa ja ni hudič da ti tud ne boš. Vse življenje je še pred nami. Glavno da smo v tem obdubju, da dekamo na tem.

Pa tudi če tako pogledaš, otrok je luškan pa ga maš neizmerno rad... ampak pozabljamo pa, da so slabi trenutki tudi. Ko joče cele noči, ko je siten, ne veš kaj bi mi dal. Ko je otrok ni več tisto da greš kamor hočeš, ampak moraš vedno mislit nanj, pa ga vedno zraven vzet... ni počitka kot je zdaj, ko se lahko vsedeš dol kdaj hočeš, je nenehno ukvarjanje z njim...in še veliko tega. 

V glavnem da ne bom predolga, ko je kateri težko, se naj spomni da pa le lahko ponoči brez skrbi spi, da lahko gre kam hoče, da si lahko spočije kadar hoče...

Ampak poudarjam, otrok je še vedno tisto kar si želimo, samo pač so tudi slabosti. Ni vse rožnato


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 7:32:30   
Lillyy
Naty, 13. 8. greva na Murter na dopust. Malo bolj daleč :) 

Punce, polno resnice v vsem napisanem. Abracadabra, to je čisto normalno, da te skrbi, če boš dobra mama ipd., ampak se ne rabiš s tem, ker zagotovo boš. Glede na to, da smo vse v situaciji, ko si otročka želimo, je ta zelo zaželjen in se bomo po najboljših močeh trudile, da bomo dobre mame :) 
Tudi jaz že 2 meseca tuhtam glede vložkov in imam sedaj kar zalogo, saj se ne pokvarijo. Sem isto imela 3 mesece nazaj, da sem morala jih it kupovat, ker seveda prepričana, da jih ne bom potrebovala.

Pri meni nič novega, imam 28. dan. M še ni, rjavega nimam nič več. Me je pa včeraj zvečer zelo krćilo in sem bila prepričana, da sem jo že dobila. Jaz itak seveda v jok, me je moj pol certkal ... tako da hormoni mi nagajajo 100 na uro. Kdaj se čudim sama sebi, ker lahko kar v tri krasne jokam. Sem se odločila, da isto ne bom preveč razmišljala, čeprav me vsake toliko opomnijo krči in imam vedno manj upanja, da nama je uspelo.



(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 9:33:00   
naty1989
Abrakadabra

Res se ne rabis obremenjevat, sigurno ti bo uspelo bit dobra mama, ampak najprej zanositev, to je najvecji problem. Potem pa stece samo od sebe. Ze to da ti rata je vredno zlata. Si mislim kak bom srecna, pa kak si bom oddahnila, konec cakanja...

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 9:37:33   
naty1989
Lilly

Vem kako je ja. Jaz sem prejsnjic, ko sem bila 2 pred M, ke jokala. Enostavno se nisem mogla ustavit. Pomisleke sem mela, ce bo sploh kdaj ratalo. In potem sem bl cist crnogleda...no sej pol je pa bla M, pa spet jok...hormoni delajo svoje ja

Pa drugace ti je fejst hudo, ker ni?

Jaz sem 1× celo dopoldne jokala, ko sem kosilo delala, solze so mi kr tekle. Ni bilo clovea ki bi me potolazil. Nic me ni spravlo v boljso voljo, vse sem vidla crno...niti dobro kosilo, niti sprehod, pogovor...nic. pred sabo srm mela sam to, da ne bom mela otrok... gozn dan. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 10:26:46   
abracadabraa
No no, me kar malo tolazi, da nisem edina taka.. zadnjic sem se kar zjokala kar tako pred televizijo, ker sem vedla da je M spet tle.. pa sem se sama sebi cudla kaj je zdaj ko ne morem nehat jokat :D prav brez kontrole nad sabo se mi je zdelo.. 

Podobno kot je naty napisala.. zdaj smo se same lahko pocnemo kar nam pase, potem ne bo vec tako.treba pac zdaj izkoristit ta cas zase.
Pocasi pocasi, mi uspeva gledat z vec pozitive. Tudi hvala vam, ki vas tukaj berem. Meni osebno pomaga to, da vidim,spoznam izkusnje drugih, pa kako vi daje to skozi ipd.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 10:26:48   
Mariposa08
Naty in Lily vaju čist razumem, tako sem jaz takrat v prvo , ko sva se trudila skoraj 1 leto in sem bila že obupana, 2 meseca bi jokala ko bi M prišla, 3 mesec bi se smejala pa bi rekla ja ni panike , sej bo že uspelo, potem spet 4 mesec v jok, obupna sem bila, moj me je samo tolažil jaz sem se pa jezila na njega , da me ne razume, da on ne vr kako je to, hehe :)

Vse bomo dočakale naše pluske in potrm klepetale ko nam bodo trebuščki rastli kn otročki v nas brcali :)) je težko kakšn dan , zato ker vedno pričakujemo, vsak mesec, jaz sem do O zelo optimistična in prve dni po O, potem sem pa čedalje bolj pesimistična, ker mislim da spet ni uspelo :/ ampak kaj čmo s trdo voljo se daleč pride , kot si rekla Naty, otrok si izbere starše in otrok si izbere, kdaj se nam bo pridružil, do takrat gremo pa lHko šr na kakšno potovanje, še kakšn tečaj ali karkoli še naredimo preden otroček peide in ko bomo najmanj pričakovale se bojo zgodile tiste dve črtici na testku :)

Abracadabraa vse nas skrbi ali bomo dobre mame, že to da je otrok zelo zaželjen in ko se toliko trudimo za otrokčka , ko bo čas prišel bomo otroku nusile vso ljubezen in pozornost, seveda da boš dobra mama, vsako izmed nas skrbi to vprašanje, tako je vedno se nekaj sprašujemo in tuhtamo ali bomo znale:)

Jaz mam že neke krče, kaj pa vem pomoje tud ta mesec ni uspelo :/ bomo vidli naslednji tedn, Naty žal mi je , a kr ustavila se je , mogoče pa še ni vse izgubljeno ta mesec ;)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 10:30:14   
Mariposa08
Upssii :) sem hotla napisat za Lilly da mi je žal ker se je M prikazala, pa si rekla da se je ustavila, no upam da ni še vse izgubljeno ta mesec, če pa je pa še imamo še celo leto in še in še časa :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 10:58:34   
Lillyy
Hvala punce :) se opravičujem, če sem čudno napisala in ste mislile, da že imam M. Nimam je še, tudi rjavih izcedkov nimam več. Sem pa jokala včeraj zvečer, ker sem mislila, da sem jo dobila, pa je nisem ... tako da kot sem napisala hormoni. 
Najbolj zopno mi je, ker ti krči lahko pomenijo M ali nosečnost, tako da Mariposa, pri tebi je isto. 
Drugače pa Naty, tudi če pride M, se bom poskusila ne preveč sekirat in gremo v naslednji krog. Sporočim, če jo dobim oz. če bo kakšna sprememba. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 11:07:13   
Mariposa08
Lilly, to je lahko tudi dober znak, da je ni , lahko da je bila vgnezditvena, tako je bilo pri meni takrat isto krči kot da bom dobila M, potem izcedek , ki se je še isti dan ustavil .. tako, da držim pesti, da NE dobiš M in da bo plusek :) drži se , vsi imamo kakšn dan slabši, potem drugi dan smo že bolje :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 12:58:49   
naty1989
Ja tudi jaz držim pesti da kateri uspe, da tokrat le ne bi prišle te presnete mentruacije. Javite kaksno je stanje.

Že nestrpno pričakujete kaj bo, če bo ali ne? To so taki smotani občutki. Po eni strani si misliš naj te pride magari prej, sam da gre to skozi, pa novi krog. Po drugi pa te je strah, da bi prišla. Tako da prava živčna vojna zna bit, sploh lilly, ki si komaj v 4.krogu. Ko si v tak nezavidljivem položaju, si misliš še je skor malo prehitro da bi bilo kaj, glede na to, da lahko traja okrog 1 leta. Po drugi strani pa možnost je, sam kaj ko je tako majhna. Samo teh 25%. 75% pa ne. Ko bi vsaj bilo obratno ne.

Pa ko pomisliš, ki še je leto ali tam 8,9,10 mesec, ko bi se pa že lahk kaj primlo ne.

Men se zdi ful dolgo to za čakat.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 13:03:48   
naty1989
Take občutke sem jaz mela, tudi tam 3,4 krog, ko se mi je ful dogajalo v trebuhu, ni da ni. Še neke me je križ bolel, pa prsi sem mela napete, potem stalna napihnjenist, pa rahle bolečine, špikanje. Še slabo mi je ratalo. Hja psiha res dela sto na uro. Seveda sem bila ziher da sem noseča, samo ni bilo nič iz tega.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 13:44:54   
Mariposa08
Jaz sem tako tečna, da grem sama sebi na živce, tako kot pred M , občasno imam krče in pa špikanje, to je lahko tidi pred M, vsak je mesec je drugače , eeh..

Ja Naty kot si opisala tudi sama, tako se je tudi meni dogajalo, vsak mesec sem imela 3469 znakov nosečnosti pa nič od tega, ko pa je res bilo pa nisem imela nobenega znaka oziroma niti pozorna nism bila na to , ker sem bila takrat čisto okupirana z drugimi stvarmi.  Se bom mogla zdaj tudi malo še dodatno zaposliti z nečim , da ne mislim na to pa ko bo pač bo, želela sem si najlepše darilo za 30.roj.dan pa bo očitno še malo trajalo , da bo uspelo , nimaš kej :)

Lilly javi ko bo kaj novega, jaz tudi javim, pomoje bo kr M prišla :/

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 17:45:00   
naty1989
Mariposa08

Mislim da je res najboljše, da si čim bolj zaposlen. Z različnimi stvarmi če se da. Sej je težko, samo sčasoma gre. Najbolj moraš zaposlit misli. Ker če ne, ti celi kaos delajo pi glavi. Samo premlevaš in premlevaš.

Kaj pa ve dvigujete kakšne težke stvari ali se raje pazite zdaj, čeprav še ne veste če je kaj?
Ne vem če se lahko glih tako že kaj zgodi ali ni mogoče?
Ker sem se včasih neprijetno počutila, če sem kaj dvignila malo težjega. Jaz vseeno raje pazim, ampak vedno pa ne gre.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 19:28:58   
Mariposa08
Jaz se že tako pazim , vsaj glede če kaj dvigujem že zaradi hrbtenice, je že tko vsa zdelana, drugače se pa nič kaj preveč ne čuvam, nevem če bi to nedvigovanje kaj pomagalo, mogoče bi mogoče ne bi .

Ja res je , da bolj ko razmišljaš o tem , slabše je, se probam kar malo zaposlit z drugimi stvarmi , zdej gledam , da bi malo dekoracijo doma spremenila, pa mal polepšala, samo da ne mislim na to, pa mal na sprehode , pa v kakšne hribe bom šla, pa bo že bolje, pa še mal na obalo za kakšn dan :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 20:14:54   
naty1989
Pa si zaposlena drugače? Iz kod pa si? 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 20:39:16   
Lillyy
Mariposa, tudi če imaš krče, ni nič rečeno, da pride, imaš še par dni :) je pa pametno ja, da se zaposliš. Jaz sem sedaj ma dopustu, moj pa še ne in delam 1001 stvar, čeprav čisto odmislit ne moreš. 

Naty, ravno bal ali kaj takega ne bi šla prelagat, ampak dvigujem vse normalno. To je bolj za visoko nosečnost problem. Tako da jaz npr. perilo ipd. vse normalno prenašam.

Pri meni je situacija trenutno taka, da M še ni. Zadnje par ciklov sem imela na 29 dni, torej, če pride jutri. Se mi je pa tudi že kdaj malo zategnilo. Testov v vsakem primeru še par dni ne mislim delat.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 20:50:47   
Mariposa08
Sem zaposlena , imam stalno zaposlitev, sem pa iz Lj. 
Od kod si pa ti ? 

Kateri krog sta vidva zdaj že , kateri cikl , se tudi že kar nekaj časa trudita ? Če sm prov zasledila v pogovorih, sta tudi že nekak ciklov dala skozi? A na kakšnih preiskavah si bila pri G ? Sej je šele par ciklov mimo, vse nekako poskušano biti mirne in se ne toliko s tem ukvarjati ampak včasih ne gre. 



(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2018 20:55:04   
Mariposa08
Lilly, še vedno imam pbčasno krče kot pred M, dojke so me začele boleti, ampak me vedno tik pred M začnejo tako da to ni nič kaj posebnega in to špikanje dol je res nadležno ampak ni nujno , da je kej :) upam pa da je :) jaz sem rekla, če zdej ne rata, bom začela samo še na dan O in dan po O , sem brala , da so nekatere samo tako lahko zanosile , očitno zgrešit nimam kej :D

Aha še ni M prišla , no držim pesti, da je tudi 9 mesecev vsaj še ne dobiš :))

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.7.2018 8:07:56   
Lillyy
Mariposa, a misliš, da boš user posted image samo na dan O in po njej? ma ne, sam sem pa mnenja, da če vama ni, je brez veze se neki silt. Je pa kdaj težko ja, sploh če prideta oba zvečer domov in veš, da danes bi pa moral, pa se ti ne da ne jest, ne umit, sam spat bi šel ... nama se je kdaj potem uspelo potrudit, kdaj pa tudi ne. Moj je bil kdaj prav pod pritiskom, sploh ta mesec ga je nekaj glava bolela ravno okrog moje O in sem že mislila, da ne bo nič. Najbolje, da se ravnaš po počutju obeh user posted image . Če pa ne gre drugače pa res user posted image vsaj v času O.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.7.2018 8:11:14   
Lillyy
sem pozabila dopisat Mariposa, da morava le počakat :) Jaz imam danes še vedno vsake toliko malo krčev, se mi zdi da malo manj kot včeraj. Prsi me čisto nikoli ne bolijo pred M in tudi sedaj me ne. Napihnjena sem še vedno, imam občutek, da bi lahko stalno bilo na wc-ju. M pa zaenkrat še ni.
Ne vem, bomo videli. Sem si kar rekla, da ne bom nič preveč upala.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.7.2018 9:29:34   
naty1989
Mariposa08

Jaz sem iz Slov.Bistrice. Zdaj sva v 6. krogu, ni še toliko, 5 je bilo neuspešnih. Pa se mi ne zdi nekaj dosti če pomislim realno. Ki je še leto. No samo sej bo hitro minlo, zdaj se mi zdi bolj, ko sem prve mesece, ko je najslabše pregurala. Milsim glede vseh pričakovanj pa tega, živčnosti pa ko si misliš ja ta mesec je pa to to, pa se bo primlo,haha.

Ne nisem bila še pri G, ker mi je kolegica povedala, da je ona šla, pa jo sploh niso resno jemali, samo počakat je treba leto dni. In ni naredila nič. Tako da ni druge je res treba počakat. Bom zaupala ginekologom in strokonjakom ta čas, da pač ne gre tako hitro, da traja...

Ja včasih je težko, oz.malo odmisliš vmes, sam vseeno je to čakanje težko. Ne vem jaz sem pohecam, da je treba na punčko bolj dolgo čakat,haha. Nekje sem prebrala, da se je treba za njo bolj potrudit. Bi pa z veseljem imela kako dolgolaso, skodrano punčko, če bi se dalo,haha. Sem že naročla ;). Starši od mojega fanta pravijo oz. so že na začetku rekli, da moj fant bo pa mev punčko, ker so v familiji sami fantki. No jaz se nič ne pritužujem, če bo tak, samo da bi bilo :)

Hja to za to ovulacijo pa nisem čisto prepričana, kot prvo moraš biti sigurna če jo sploh imaš. No potem pa kdaj je pa spet problem, lahko da ni vsak mesec enako. Sej pravim jaz sem doktorirala iz ovulacije zdaj te mesece, pa še nisem ugotovila nič,haha. Tako da čudo narave to. Jaz bi kr rekla vztrajanje na 2-3 dni, pa ni hudič da ne bo kaj haska. Sej veš, če ti je že uspelo, potem maš dobro podlago, da veš da lahko, si plodna. Jaz pa še ne vem, če sem zaenkrat, samo upam da. Glede na mojo družino, sorodstvo bi že mogla biti, se mi zdi malo kruto, da bi one vse bile jaz pa te ne. Ampak nikoli ne veš, žal. Pri fantu, pa tudi ni imel nihče problemov. Bomo videli kako bo :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.7.2018 9:41:17   
naty1989
Lilly

To je res, da silit se je brez veze, pa ko je stres zraven, ni lahko, to je zelo težko da bi takrat uspelo. Če se siliš je samo še slabše, ali pa če samo zaradi tega greš v to. Včasih si je treba rečt, da se silit res ni treba, da lahko tudi drugače greš v to, ne samo zaradi otroka, pa to narediš čisto spontano, brez pritiska. In to je najboljši recept. Če pa uspeva pa bog ve. Ampak se ga splača držat. Tudi midva sva se silila zraven vsak drug dan, pa se ti pol po mesecu, dveh ne da več. Tudi recimo jaz sem na začetku, mislim, da je bilo v drugem mesecu prebrala, da je treba, vsak drug dan, in to točno kdaj začet pa končat, potem do M nič...pa se mi skoraj potem ni dalo več. No in potem ko pa si malo pavze vzemeš pa mogoče glih O pride,haha. Pa ni nič. In potem je res brez veze vse to skupaj. Ne rečem tako na 3 dni, pa čez celi mesec, bi to bilo še najboljše. Ampak po moje ni glih odvisno od tega, ker semenčiče so tako lahko tudi do 5 dni v telesu. Dobro pa jaz ne pravim, da morajo bit 5 dni, da so vsaj 3, sem že zelo zadovoljna.

Tako, da če bi bilo samo to da bi O trofil, pa bi se vse ostalo pokloplo kr takoj po parih mesecih bi bilo preveč enostavno. Koliko je še enih stvari od zadaj, od tega da lahko imaš kakšno pregrado, kaj zamašeno, niso jajčeca kvalitetna, slabi plavalci, mogoče jajčece sploh ne pride do maternice, prej poči, ko bi sploh lahko kaj bilo. Ali ne pride do vgnezditve... ali da sploh ne pride do O, se ne sproži... 100 in en problem.

Kaj pa včasih ko nihče ni načrtoval otrok, so pač rekli ko bojo bojo, pa niso imeli zaščite, pa sploh niso vedeli kaj je O,haha. Pa jim je takoj uspelo. Te bo še nam, ko se tolko trudimo okrog nje :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.7.2018 10:24:54   
Mariposa08
Lilly glede spolnosti sva kr aktivna, bila sva že pred načrtovanjem otroka, zdaj se bolj bremzava , samo na tiste plodne dni na 2-3 dni , je pa res včasih si utrujen od službe in od vsega jn se ti res ne da niti govorit kaj šele kaj drugega hehe :) no to je dober znak , da se nisi M dobila, nič se ne sekiraj ker te prsi nič ne bolijo :)

Naty, jaz sem šla takrat po 6 mesecih neuspeha do svoje G , povedala da se trudiva že toliko časa in brez uspeha, sicer swm imela občasno tudi nepojasnwne izostanke M , G je takoj vse pretipala, UZ naredila , je rekla da je problem ker imam slabse O oziroma jih sploh ni in mi dala Dabroston tbl za sprožitev M , ker mi je takrat tudi izostala M in pa klomid tbl za spodbujanje ovulacije, pomaga ,če svojih O nimaš oziroma so bolj šibke O. No po 3 ciklih jemanja klomida in še drugih vitaminov in vsega sem potem v 4 ciklusu zanosila . Ni rečeno, da se vedno pri nekateri najde kakšn vzrok zakaj traja malo dlje časa , ne razumem pa G , ki pridess do nje z razlogom , da ti pomaga pa te samo odslovi, vsaj UZ lahko naredi, ne rečem da mora dati takoj neka zdravila in nevem kaj , pregleda te pa vseeno lahko. 

Imam kolegico, ki ji G ni in ni hotela niti pregledati niti UZ narediti , nič, in je šla potem samoplačniško na UZ. In preiskave ker po dolgem času ni mogla zanositi, oziroma ko je se je koncalo z ss. No in so ugotovili, da ima pregrado , tako da je to potem šla odstranit. Nevem , ne rszumem zakaj je nekaterim tako težko včasih kaj narest,sej pa smo vsi v službi z nekim rszlogom, in odklanjati pomoč zato ker ni določen čas mimo , tudi ni prov, ne pravim pa da je treba pa zdaj znanstveno fantastiko iz neuapeha naredit hehe :) 

Za O, nekako kar vem kdaj jo imam , vedno je nekako na 12,13 dan , redkokdaj je na 14dan cikla, opazim kr po spikanju v jajčnikih in potem po tistem vlečljivem prozornem izcedku, tako da sm iz te O kot zi že dobro naštudirala:) takrat ko je uspwlo nama s partnerjem sploh ni in ni bilo jasno kako je sploh bimo možno da je uspelo, sva takoj po M ene 2x samo v razmaku 1 dneva, takrat se z O niti nism ukvarjala, se mi je pa zdelo , ko sem računala, da je bila kr pozno in če to drži so potem semenke res zdržale vsaj 6 ali 7 dni kar mi ne kar malo bilo čudno, ker naj več kot 5 dni ne bi zdržale. 

Bom probala vse kombinacije pa se bo že prijelo , hehe , meni je vseeno ali bo punčka ali fantek , ne bom rekla da si punčke ne želim mogoče pikico več ampak , tudi če bo fantek bom zeloo vesela :) saj tako ne mislim imet samo 1 otroka pa če bojo to sami fantki ali samo punčke mi je čuato vseeno, jaz sem mnenja da tako kot ti je namenjeno in takrat ko ti je namenjeno se bo zgodilo :))

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.7.2018 11:14:18   
naty1989
No to je dober znak, da si ti šla že po šestih mesecih do G. Jaz sem nameravala it po dopustu, no sam še razmišljam o tem, da bi šla. To je že potem po 7 mesecu, pa še glede na to, da greš na dopust, pa pravijo da tam se rado vse poklopi, bi bilo za pričakovat kaj takega. Če ne drugega vsaj vprašat bi šla, nočem delat panike, ampak preventivno, saj veš da traja da prideš do pregleda in ti kaj ugotovi, pa začneš jemat kaj, pa se potem zavleče vse. No bom še vidla.

Ti praviš da imaš šibko O. Pa se mogoče to po čem vidi? mislim da M niso redne? Tako bi mogoče že jaz sama lahko sklepala, če imam kak znak.

Ja, tako sem jaz izvedela, sicer je to njen fant povedal od kolegice, ampak če bom imela možnost jo bom vprašala, vem da mi bo rade volje povedala.

Res je to čudo narave, sem se že z večimi pogovarjala tako, da se lahko en mesec do onemoglosti trudiš pa ni, potem pa se en mesec ne, pa ti je vseeno kdaj je O, oz. se ti zdi čudno da bi bila takrat in takrat pa mogoče ravno rata. Mogoče je pa to znak, da se sploh ne smemo ukvarjat z O, pa ona sama pride, ko je najbolj čudn trenutek :). Jaz si včasih rečem da je treba to O, malo spetrigat, pa zanalašč ne greš v posteljo ravno v tistih dneh, ampak v najbolj ne možnih, recmo en teden po M, ko se ti zdi prehitro, ali pa bolj pozno, skoraj pred M,haha. No pa se razume tudi v tistih polodnih dneh. Ja malo nam jo zagode ta O, kaj čemu, čudna reč :)

Ja res je treba probat vse mogoče kombinacije, ena bo že uspela.

Sej meni je tudi vseeno kaj je :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.7.2018 15:49:31   
Mariposa08
Naty po UZ. Je videla očitno da imam O šibkejše, jaz zdaj redno jemljem Fertilup kapsule, če si slišala za te tbl. Naj bi pomagale za uspešnejšo zanositev, pomagajo uravnati M cikel in izboljšajo O, moram reči da nekega uapeha nism pričakovala, sem pa prijetno presenečena, ker se mi je M cikel iz 50,60 dni zmanjšal in uravnal na 28,29 dni in tudi O imam ker je prej nism čutila :) očitno pa brez pomoči klomida pri meni ne bo šlo , ker imam ugotovjeno PCO , O sedaj imam ampak vprašanje kolimo folikli zrastejo, lahko da ne zrastejo dovolj in potem do oploditve ne pride, zato pa zdaj terapija s klomidom, ki izboljša O , spodbudi jajčnike , da bolje ovulirajo. 

Ja sej , probaš vse možno samo da bi uspelo hehe, zgubit tako ali tako nimaš kej :)

No sej vsaj do G greš se mal pokazat, poveš da delata na naraščaju toliko mesecev in ni še vedno nič pa prosiš če te vsaj pregleda malo in tako :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
7 lastnosti odličnega partnerstva
Preverite, ali ima vajino partnerstvo teh sedem ključnih lastnosti, ki vama bodo pomagale, da bo vajina sreča v dvoje tr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?