Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

zaostala...morala bi jo dobit 15.tega meseca...pa je ni bo...včeraj pa sem šla po test in bil je rahel plusek.
  zaostala...morala bi jo dobit 15.tega meseca...pa je ni bo...včeraj pa sem šla po test in bil je rahel plusek. 
  , anonimna pri tebi je pa tudi možno
 , anonimna pri tebi je pa tudi možno  naredi test čez 1 teden.
  naredi test čez 1 teden.  
  Čez čas te bo minilo in bosta s tvojim
  Čez čas te bo minilo in bosta s tvojim  ko vaju bo vleklo... Sedaj sem odmislila, da delava
  ko vaju bo vleklo... Sedaj sem odmislila, da delava  in se imava ful lepo, uživava. Res je kar pravijo tu punce - čim manj se obremenjevati s tem, verjemi mi prav imajo. Najprej moraš zadevo razčistiti pri sebi in se ne tok obremenjevati s tem kako zanositi itd. Srečno
  in se imava ful lepo, uživava. Res je kar pravijo tu punce - čim manj se obremenjevati s tem, verjemi mi prav imajo. Najprej moraš zadevo razčistiti pri sebi in se ne tok obremenjevati s tem kako zanositi itd. Srečno