Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ja ziher!Slaba tolažba. No men je tehtnica v torek pr G pokazala +12,5 kg in sem bla kr mal kregana (24t). Sicer je moja izhodiščna teža majhna, ampak baje to ni pomembn
Bo treba omejit vnos sladkih stvari...nočna mora, vam povem.
mal na sprehod na sončka. Kak lepo je dans spet vzuni..ahh, že voham pomlad
.
,jutri imam morfologijo,no,vsaj upam,da jo imam,ker se nekaj nisva z ginekologom dobro razumela,sem pa v 21 tednu,tak ,da upam da bo to to.
, sem jih pridelala že dobrih 5 - rezultat kruha, čokolade in sladoleda:))) obsega trebuha pa ne vem, ker nimam šiviljskega metra, ampak mislim, da je že blizu 100 cm. Si moram kupit meter, da se prepričam.
.
. Ve ste že pri sobicah, najina
, če samo pomislim kaj vse sem danes pojedla se mi zvrti v glavi
Sem pa od urejanja stanovanja utrujena in že komaj čakam, da zlezem v posteljo... Me pa zanima če boste vse kupile košaro za voziček ali ne, nekatere pravijo da se ne splača, sploh zaradi tega ker bo poletje. Tako da sem v dvomih
.
.
.