Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
ZDRAVJE,NOSEČNOST IN ZAPOSLITEV??? 20.10.2008 22:32:26
mamica00
SEM MLADA MAMICA KI MARCA 2009 PRIČAKUJE DRUGEGA OTROKA IN SEM ZAPOSLENA V GORENJU(ZA DOLOČEN ČAS) IN SEM ZAPISANA V PROGRAMU HZA!
DANES SEM PRIŠLA V SLUŽBO IN GLEJ GA ZLOMKA POŠLJEJO ME NA PEČICE IN ŠE TO POVRH NA DELO Z STEKLENO VOLNO! SEDAJ SEM VSA OTEČENA IN ME VSE SRBI JE TO NORMALNO DA NOSEČNICO DAJO NA TAKO DELOVNO MESTO?
RE: ZDRAVJE,NOSEČNOST IN ZAPOSLITEV??? 21.10.2008 0:49:10
benika
Če misliš, da nisi zmožna za delo, pojdi v bolniško, druge rešitve ni.
Lahko pa se pogovoriš s svojimi nadrejenimi, jim opišeš situacijo in težave, ki te pestijo in prosi, naj te dajo na drugo delovno mesto. Načeloma pa naj steklena volna ne bi škodovala zdravju.
RE: ZDRAVJE,NOSEČNOST IN ZAPOSLITEV??? 21.10.2008 1:45:46
Annny
Seveda steklena volna škoduje zdravju..sestavljena je iz dovolj majhnih delcev, da ob vdihavanju trajno prehajajo v pljuča, skozi kožo..je izrazito dražeča, alergena, po nakaterih raziskavah verjetno karcinogena. Tako delo za nosečnico ni primerno.. Lp
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?