DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pinjolca, stara sablja , kaj pa ti danes na šihtu? Ej, svaka čast, da si folikla spravla iz ilegale, čeprav sem rahlo skeptična glede avtentičnosti njegove persone (ja, namigujem, da je žena namest njega pisala )... Povedala sem mu, da je sestra na netu, pa seveda ni verjel, pol sem mu mogla pa še vse za nazaj povedat, pol sem pa rekla, naj gre kar sam gor. Sem ga prijavila. Je potem, ko sva zamenjala gume, še prebral, me obvestil, da ne verjameš v avtentičnost zapisa, potem sem ga hotla prisilit, da negira to izjavo, pol se je pa spuntal, da on pa že ne bo na forumu, čez pol ure me je pa začel moriti, da imam popolnoma neustrezno ime in naj si njega za zgled vzamem. Da je tematsko usklajen. Ko je končal s predavanjem, sem pa že spala. A si ti že kaj pregledala tvojo Se bo našel kak ketonalček? Da še jaz enkrat luksuz pičim...