|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj ne sprejemata mojega otroka?
26.3.2005 12:06:14   
dory
Hm...ja kaj bi bilo,ce bi tud me delale kot taksni ocetje? Ne zagovarjaj svojega fant,ker ni kaj za zagovarjat...Aleks se ni glih rodil in v tem casu,se je mel priliko izkazat..in se je?:zmeden:...sej ti sama pri sebi ze ves kako se bo stvar iztekla,samo noces si priznat...pa leta gor al dol...se trudis nekaj casa,ce ne gre pac nima smisla..

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Zakaj ne sprejemata mojega otroka?
26.3.2005 21:23:47   
bini
sicer tvoje zgodbe ne poznam prav dobro, ampak mislim, da če bi bil tvoj fant tako slab, potem verjetno sploh ne bi šla k njemu... ali pač?:zmeden:.. no, hočem povedat, da je po 14 dneh morda še mal prehitro sklepat.
Morda pa rabi en res direkten pogovor o tem, da je OČE in kaj pomeni biti OČE - morda pa tega enostavno še ni dojel, niti razmišljal... dejansko je mal lažje mami najti stik z otrokom, še posebej če so težave naokoli in če še mama nanj vpliva...
jaz bi mu dala še kak mesec in pa non-stop bi hotela debatirat o tem oz. bi težila sto na uro..tko da bi se moral odločit 'ti z otrokom' ali pa ostane sam. Pusti ga še kdaj samega z otrokom, mal še vztrajaj.. ne pa predolgo. ampak sej si pametna punca in veš kdaj bo predolgo ;).
srečno:angel:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Zakaj ne sprejemata mojega otroka?
26.3.2005 21:55:34   
Pia73
Špela moje kratko mnenje je, da vidva pač nista za skupaj. Pa mladost gor ali dol. Jaz se tega absolutno ne bi šla.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Zakaj ne sprejemata mojega otroka?
26.3.2005 22:06:53   
india
Špela, sori, žal se pridružujem mnenju drugih: prevečkrat si mu že dala priložnost, v drugo sta poskusila, pa vidiš, da ne gre. Res je, da si mlada, a zakaj bi dajala nekomu ne vem koliko priložnosti,ko si že do sedaj preveč slabega doživela??
Vem, da ti je bilo lepo,ko ste ponovno zaživeli skupaj, da si upala, da se bodo stvari spremnile, a verjemi mi, da se te zadeve ne spremenijo ako zlepa. Človek,ki do svojega otroka ne čuti prave pripadnosti, po mojem mnenju ni pravi starš.
Kar pa se tašče tiče, se ne sekiraj.

Pojdita z Aleksom na svoje, k tvojim ali kakorkoli, postanita družinica zase in srečnejša bosta kot kadarkoli!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Zakaj ne sprejemata mojega otroka?
26.3.2005 23:31:04   
NinKa
Špela,

Tašča in ostalo takšno sorodstvo.....se mirno živi tut brez njih, škoda živcev.

Glede tvojega dragega, jaz ga ne poznam, sodim lahko sam toliko kolikor spremljam tvoje poste. Tvoj miško je star cca. 15 mesecev (isto kot moj). V tem času, če se oče ni naučil biti....SE ENOSTAVNO NI HOTEL in ne, da se ni mogel. Punca, 15 mesecev ni tako kratko obdobje in če ga tut sedaj kot ste pod eno streho ne sprejema in hoče biti samo s teboj, men se to ne zdi OK. Še posebej tista se mi je zdela :zmeden: "greva sama na izlete.." Halo, :hudicek:, že 15 mesecev je oče, tak otrok že šprinta okoli (vsaj naš :duda:). Znjim se da konkretno za rokico it, brez vozička okoli hiše, lahko se lovi z njim pred hišo. Ne vem, meče žogo po stanovanju, jo brca, se skriva za fotelji, začenja se učit risat z barvicami,......ok, to ti sedaj naštevam kaj moj dragi počne z našim škratom. Moj si celo bolj upa v trgovine po večje nakupe z njim SAM, ko si recimo jaz ne upam....

Ne mislim kaj žalega, ampak za moje pojme tako DRUŽINA NE FUNKCIORIRA. Za moje pojme je škoda in velika potrata tvojega časa in tudi Aleksovega.....pejta sama naprej.....veliko otrok raste sam pri mamicah in jim čisto nič ne manjka......

Lepo Veliko noč vsem.....

NinKa
:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Zakaj ne sprejemata mojega otroka?
27.3.2005 0:52:38   
nejcko
Špela,
že od začetka spremljam tole debato, pa tudi tvojo zgodbo dokaj dobro poznam, vendar do zdaj nisem hotela komentirati zadeve, zdaj pa tudi jaz ne morem biti več tiho.
Žal me vse bolj spominjaš na tip ženske, ki je bolestno odvisna od moškega in je za njegova dejanja pripravljena poiskati tisoč in eno opravičilo.
Res je, da se mora vsak oče in vsaka mati šele naučiti biti starš, toda (vz)ljubiti lastnega otroka pa je zame danost. Res je, da predvsem nekateri moški rabijo več časa, da se navadijo na to, da so očetje, ampak 15 mesecev je pa vendarle 15 mesecev, ne glede na to, ali je bil oče z otrokom vsak dan ali pa vsak drugi ali tretji dan. V tem času, se mi zdi, pa bi vendar že moral doumeti, spoznati, sprejeti svojo vlogo!!!!
Končno ste zaživeli skupaj in zdaj naj bi bili končno tudi čisto prava družina. Zate vem, da je bila to srčna želja, toda ali si prepričana, da je bila tudi njegova? Meni se namreč zdi, da ne. Zdi se mi, da si je predvsem želel zaživeti s svojo punco, ki mu bo ponoči nenehno na razpolago (Aleks naj bi na atijevo željo zdaj spal v svoji sobi, ker ati želi imeti ponoči mamico samo zase), s katero bo lahko hodil na romantična pohajkovanja... ker ati včasih želi imeti mamico le zase.
Nič ni narobe v tem, da si tudi po rojstvu otroka starša vzameta čas zase, gresta kam povsem sama, vendar mora biti to želja obeh. Pri vama pa se zdi, da je to predvsem njegova želja, ti pa imaš ob tem nenehno slabo vest in občutek, da oče otroka odriva.

Ne vem, no, ne bom več dolgovezila... se pridružujem mnenju predhodnic. Za konec naj ti morda položim na srce le to, da čez leto (če so stvari ne bodo spremenile, v kar tudi sama močno dvomim), ti bo še težje oditi in tudi za Aleksa bo takrat situacija veliko bolj stresna. Ampak ti že veš in boš pač naredila po svoje.


(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Zakaj ne sprejemata mojega otroka?
27.3.2005 15:32:34   
kalimero
Čisto na kratko. Pridružujem se mnenju večine predhodnic.
Ni res, da ni škoda časa Špela! Škoda je, da mučiš samo sebe. Začni imeti rada ne samo Aleksa ampak tudi sebe!!!

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Zakaj ne sprejemata mojega otroka?
2.4.2005 15:58:07   
Annny
Špela, žal mi je, da moram to napisat, ampak jaz bi se na tvojem mestu nemudoma odselila iz tega skupnega gospodinjstva. Bogve, kakšen vpliv ima očetovo čudno obnašanje lahko na otroka? Če ga bo videl samo sem ter tja, bo za vse bolje........:zmeden::zmeden::miska:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?