Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:12:32
|
|
|
|
pikicao.
|
aqua se v risanki tud obstajas
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 9.12.2008 10:14:02 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:13:50
|
|
|
|
spps
|
ojla! kako ste kaj? jaz sem danes kolk tolk ok,utrujena,drugač pa ok danes pa imamo mi tud lepega sončka piki,a še nisi nič bolje? aqua,živa, kako sta kaj?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:15:12
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kako ste kaj? jaz sem danes kolk tolk ok,utrujena,drugač pa ok danes pa imamo mi tud lepega sončka piki,a še nisi nič bolje? aqua,živa, kako sta kaj? ne spps nc nism bolje, slabse sm..zdej me je zacel bolet k kasljam..ja sej grem jutr k zdravniku kdaj mas izpit?? d zacnem migati?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kul smo.... Psihično se pripravljam da bi morala pospravljat pa se mi ne da in ne da
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:18:47
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Kul smo.... Psihično se pripravljam da bi morala pospravljat pa se mi ne da in ne da halo bolna si, kaj bos pa pospravljala?? pospravi sebe v pojstlo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:19:35
|
|
|
|
pikicao.
|
AQUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AQUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AQUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AQUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AQUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AQUA AQUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:20:09
|
|
|
|
ledenka
|
se javljam na raport kak zaspan dan... sicer pa sva ok. čakam na konkretne brcike pa z mamo imam mal problemov... mi je včeraj uspela pokrovko dvignit. sploh, ko začne s tem, da bi blo dobro, da moja dva mačkona dam nekomu mislim! sej so vrata v bajti, da se zapirajo!!! grrrrrrr. eh, itak sem občutljiva bolj kot običajno, pa me že malenkosti spravijo s tira. bo že
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
mah če mi pa stroj piska k je nehu prat Jst zlo težko ležim ampak danes se mi pa toooooooooooook nč ne da Sej bom... Počasi in z anderhtjo... Piki? Zakaj pa ti že danes ne greš k zdravniku?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:21:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kako ste kaj? jaz sem danes kolk tolk ok,utrujena,drugač pa ok danes pa imamo mi tud lepega sončka piki,a še nisi nič bolje? aqua,živa, kako sta kaj? ne spps nc nism bolje, slabse sm..zdej me je zacel bolet k kasljam..ja sej grem jutr k zdravniku kdaj mas izpit?? d zacnem migati? včeri sem ga mela en je šel brez problema,pri drugem pa nisem imela kaj pisat,ker mi profesorca ni poslala vsega gradiva pa sem gledala tist papir,ko tele v nova vrata,men pa nič jasno
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:21:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsi... če je pa kdo stručko v teh stvareh si pa to ti... Tko da se nič ne sekiri... če ti meniš da ni potrebno se ne oziri nanjo... Znajo pa take stvari pošteno pokrov dvignit ja
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:22:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Kul smo.... Psihično se pripravljam da bi morala pospravljat pa se mi ne da in ne da nisi edina vse te bo počakalo,tk da se ti nikamor ne mudi
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
sej to je najslabš, da me BO počakalo
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:24:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka se javljam na raport kak zaspan dan... sicer pa sva ok. čakam na konkretne brcike pa z mamo imam mal problemov... mi je včeraj uspela pokrovko dvignit. sploh, ko začne s tem, da bi blo dobro, da moja dva mačkona dam nekomu mislim! sej so vrata v bajti, da se zapirajo!!! grrrrrrr. eh, itak sem občutljiva bolj kot običajno, pa me že malenkosti spravijo s tira. bo že ajsi,upam,da čimprej začutiš prve brcike-men se zdi,da sem v prvi nosečnosti začutila gibe okol 20-21.tedna nikar se pa preveč ne razburjaj,ker se bo vedno našel kdo,ki bi ti pritisk dvignil
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:27:16
|
|
|
|
pikicao.
|
aaajjjjsssiiii cim prej brce dons ziva zdravnica moja ne dela, tko d grem zato jutr..en dan gor al pa dol, ce mi je namenjeno da se kaj nrdi se mi pa bo.. spps ja cestitke za prvi izpit..lahk bi prej povedala, d bi jz kej navijala
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:28:20
|
|
|
|
Anonimen
|
no super.... Zdej grem pa res malo podelati... Se oglasim kaj kasneje papa
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:33:01
|
|
|
|
aqua77
|
oj, oj!!!!! piki ti maš tud bratranca v risani obliki, ta je iz ta drugega kolena...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 9.12.2008 10:35:48 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:33:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aaajjjjsssiiii cim prej brce dons ziva zdravnica moja ne dela, tko d grem zato jutr..en dan gor al pa dol, ce mi je namenjeno da se kaj nrdi se mi pa bo.. spps ja cestitke za prvi izpit..lahk bi prej povedala, d bi jz kej navijala sem se včeraj potrudla,pamal sedela zraven zapiskov ,pa se nisem imela časa javit
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:34:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 no super.... Zdej grem pa res malo podelati... Se oglasim kaj kasneje papa da ne boš preveč pridna -ko pa končaš-še pa lahk k men prideš
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:37:05
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 mmmmmmmmmmmmmmmmm tale je pa po mojem okusu JUTRI AQUAAAAA sej sem vedela da bo tale po vašem okusu -beckham
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:38:20
|
|
|
|
pikicao.
|
aqua moja ne vidm lej mojo zlahto to je stric lojze to je bratranec pepo to so trojcice pica,mica,vica to je sestricna papapapapapca pa se ves kok jih je, sam placa ni
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:46:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Kul smo.... Psihično se pripravljam da bi morala pospravljat pa se mi ne da in ne da no k boš začela prid pa še k men k men se glih tok da kot teb
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:54:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aqua moja ne vidm lej mojo zlahto to je stric lojze to je bratranec pepo to so trojcice pica,mica,vica to je sestricna papapapapapca pa se ves kok jih je, sam placa ni ti, tale je pa v holivudu uspela.....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:54:58
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:56:17
|
|
|
|
pikicao.
|
hahahha, ja s to si pa nisva tok dobre..je zdej neki fina postala
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica kdo je pa ta k mislim da hoče aqua-i konkurenco delat tkole seksi pa to aja aqua a si speglala kiklco?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMiomi in pomen ginekoloških pregledovZdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?