Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 10:59:32
|
|
|
|
aqua77
|
ti tale ja pa na drugmu koncu doma kot ista iz holivuda....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:02:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu pikica kdo je pa ta k mislim da hoče aqua-i konkurenco delat tkole seksi pa to aja aqua a si speglala kiklco? ma ne šekar peglam, mi neki ne gre najboljš.... sem mal blond... tale kle gor me pa pošteno poseka, ker ma stunfpantle, to pa men še manka....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
drgač pa lej ta ma še seksi leather rokavičke pikica je neki sumljivo tih neki premišljuje k slišim do sem kako se mlinčki obračajo
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
No jaz sem obesila eno rundo in eno dala oprat... Sicer pa sem se med pometanjem 2x morala ustaviti in počiti, ker me je zmatralo Očitno res nisem najboljša No zdej sem pa nazaj pred TV in RR-jem Kje ste pa ve??
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:23:49
|
|
|
|
aqua77
|
ma pikica je spet zaspala... je blo njenih 15 min že mimo... mam pa skrivno paparaco fotografijo pikičinega mačkona, oziroma njene mačkonke....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:25:09
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheehhehehe ja zgleda da je 15 minutk mimo Kaj pa ti kej? Pridem na obalo ti družbo delat?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:27:01
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 heheheheehhehehe ja zgleda da je 15 minutk mimo Kaj pa ti kej? Pridem na obalo ti družbo delat? ni blema, mamo sonček, pa še noben zmaj od šefa nam ne teži.... veš kako pravimo mi ko mamo probleme.... "ma kaj te briga, sej smo na morju"...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:29:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej je res ja BLAGOR VAM!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:31:40
|
|
|
|
aqua77
|
še mal, pa naša Se*kica dela testek!!!! Se* a so že kakšni znakci???
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jo že dva dni kličem pa je ne morem priklicati... A mi pomagaš???
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:33:26
|
|
|
|
aqua77
|
pikica pa spančka, pikica pa spančka... la, la, laaa, la, la, laaaa..... to je pa zato, ker ni nooooosečaaaaaaa....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:33:59
|
|
|
|
Anonimen
|
aqua kaj se je pa teb zgodil?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 pikica pa spančka, pikica pa spančka... la, la, laaa, la, la, laaaa..... to je pa zato, ker ni nooooosečaaaaaaa.... ja ja ja ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pikica ni nosečaaaaaaaaa la la la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:34:32
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jo že dva dni kličem pa je ne morem priklicati... A mi pomagaš??? SE*ki, SE*ki.... OGLASI SEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Se* kicaaaaaaaaaaaaaaaa KJE SIIIIIIIIIIII????????
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:35:41
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu aqua kaj se je pa teb zgodil? PIŠUKA, LIH RATAL MI JE OBLEKCO SPEGLAT, SEM PA GATKE ZGUBILA......
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:37:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Se* kicaaaaaaaaaaaaaaaa KJE SIIIIIIIIIIII???????? SSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEE***********kkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:38:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ej aqui... kaj pa je befana?? Zdej sem pa jst blond
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:40:04
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ej aqui... kaj pa je befana?? Zdej sem pa jst blond to je taka čarovnica ki darila nosi, italijani jo majo nekak tko kot pri nas miklavž, pa januarja hodi...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:40:26
|
|
|
|
pikicao.
|
kua je smotke ne nism spala, ati je prsu k men na obisk... jao a vam povem kaj se mi je dons sanjal: 1. d sm bla pr zdravniku in mi je rekla d sm noseca 2. d sm dobila menstro.. haha zdej pa mate hudica pa ne nism noseca, boste jutr vidla..bom zanalasc na palcko lulala d vam dokazem d nism... sam aqui zmenle sva se d ce bosta 2 crtici pridem k tebi na morje, ker pa ne bosta a prides ti sm larilu..dobr ti to mene slisis a si ziher d nisi aquo k je lih tko bjonda ziva pocivat peeejt se* se mal se mal
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:41:58
|
|
|
|
aqua77
|
ooooooooooo piki!!!!!!!!!! a si vidla sem tvojo mačkonko najdla...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:43:01
|
|
|
|
pikicao.
|
ja aqua huda je, sam ce bi tole moji dala za oblect ne verjamem d bi kej od tega pujska ostalo k bi zivcnga fasala... a zdej pa ve spite..VSE STE NOSECKEEEEEE
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:45:04
|
|
|
|
aqua77
|
nč ne spimo, nekateri zraven še kao delamo.... aja pa po larilu-jini zaslugi sem zdaj še brez gatk ostala....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:45:48
|
|
|
|
pikicao.
|
O jeah o jeah vse ste noseckeeee, nate zdej pa mate..k vse spite i ste zto vsee nosecke, lalalala tko d kaksni dvomi o meni: neeeeeeeeeeee uuu pa od kolega sinko tud bruha, tko d a je on tud nosec ..sicer je pa tle pr nas vse mozno aqua kako je sla narava?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 11:46:50
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 nč ne spimo, nekateri zraven še kao delamo.... aja pa po larilu-jini zaslugi sem zdaj še brez gatk ostala.... packaaaaaa, a kr tako zdej pa ze kr brez gat? jaooo pa jz sm se nedolzna pupa ..ti bos mene cist pokvarla..morm hitr k spoved
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?