Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:01:16
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu sonček no v ta drugo si pa zadela uff he's hottttttttttttt me že ma da bi te........... murkica nnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeee take govort ji bo padl še na misel da me naj toži za kake velke denarce ideja ni slaba.....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:03:51
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aqua to sva pa mi2 k mava rade vse kar se sveti..sva srakice za naju je kaj takega, ki se sveti, pa še za kepe mava cajt....
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 9.12.2008 13:04:11 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:05:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr je dober njammmmmmmmmmmmm...... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........................uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:07:44
|
|
|
|
pikicao.
|
aquaaaa a si vidla oblekco?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:09:30
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kako si pa ti kej, kdaj morm pa zate z ritko migat? ma pr men se je vse tako pomešal, da nimam pojma, kdaj je treba migat z ritko Mam komaj O oziroma gre h koncu, tako da bo še malo trajalo... Lahko pa zdej začneš pa migaš še nekje 14 dni... Sam po mojem boš pol preveč utrujena... Punce jst mam eno vprašanje, mogoče se bo ful smešno slišalo, ampak jutri imam G, potem verjetno ni najbolj OK, da bi danes midva z mojim tudi ... Ker namreč načeloma nikoli ne pred pregledom, ampak danes me pa neki na polno razganja in ne vem, če bom lahko zdržala do jutri Sej če takoj ko pride iz službe, pol ni panike, ane? No ne vem no... Mal mi mori tole dons
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:09:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aquaaaa a si vidla oblekco? matr sem hotttt...... a tole??
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:10:25
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aquaaaa a si vidla oblekco? matr sem hotttt...... a tole?? Tole bi si po mojem vse mogle omislt za svoje drage... Jst mislim, da midva pol nebi šla nikamor za božič Po mojem bi šele okol novga leta pršla vn z bajte
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:12:16
|
|
|
|
pikicao.
|
to ja, pa uno bolj poletno verzijo :) tuuud murki zakaj pa naj neb sexu ce mas predgled nasledn dan..jz sm bl pr blontnih tko d povej, d bom se jz vedla zakaj ni dobr? bom migala d bo pluss, pa ne ne bom nc zmatrana
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:13:30
|
|
|
|
Anonimen
|
aqua sej se mi je zdel da ti bo ideja všeč no ja no se morm z odvetnikom pogovort do takrat pa no comment about thatin se bom delala kot da ni blo nič a je kdo kej reku no sej se mi je zdel da ni blo nič
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:14:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aquaaaa a si vidla oblekco? matr sem hotttt...... a tole?? po moje nebi šla v njo z bušijem ,sam je pa res hoooooootttttttttttttttt
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:15:07
|
|
|
|
murkica
|
Ja ne vem no, glede na to, da ne uporabljava nobene zaščite (iz jasnih razlogov ) nebi glih, da mi pol še jutr kej vn prteče... No razen če se ljubimo varno in uporabimo kondom (hahahahahhahaha)... Bomo vidl... Ga bom napadla, ko bo pru domov, pa bo kar bo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:18:03
|
|
|
|
pikicao.
|
te je soncek cist zrajcala vi2 kar takoj k pride voj domov pejta v akcijo, pa se bo do jutr ze spucal
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:18:40
|
|
|
|
Anonimen
|
murkica da ti bodo do takrat hormoni še mal bolj poskočni joj kolk je dober
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:22:32
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu murkica da ti bodo do takrat hormoni še mal bolj poskočni joj kolk je dober A bi ti rada, da me mine? On mi pa res ni ok No ampak vsake oči imajo svojega malarja... Jst zmeram pravm, še dobr, da ma moj takšnga, da sem mu všeč....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:22:46
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. te je soncek cist zrajcala vi2 kar takoj k pride voj domov pejta v akcijo, pa se bo do jutr ze spucal hihihiih vse sem zrajcala .jupijej zame moj tudi sedaj pride domov ,se najemas pol pa ne vem kaj bo,mogoče,......................
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:23:56
|
|
|
|
sonček85
|
murkica kaj pa ta:
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:24:31
|
|
|
|
pikicao.
|
packeeeeeeeeeeeeeee jz sm ja se nedolznaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 murkica kaj pa ta: men pa on ni k mi je kr neki tko k tom cruise
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. packeeeeeeeeeeeeeee jz sm ja se nedolznaaaaaaaaaaaa Pikica moja draga temu se pa reče zanikanje kar priznaj pridi na plano naredi prvi korak in povej : Jaz sem pikica in ...... Zdravo pikica
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:27:04
|
|
|
|
pikicao.
|
miskaaaa plazoo hocem k te packe sam dece gor dajejoooo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:27:12
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:27:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. miskaaaa plazoo hocem k te packe sam dece gor dajejoooo kaj a bi raj kakšno bejbo al kaj?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:27:56
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. packeeeeeeeeeeeeeee jz sm ja se nedolznaaaaaaaaaaaa Pikica moja draga temu se pa reče zanikanje kar priznaj pridi na plano naredi prvi korak in povej : Jaz sem pikica in ...... Zdravo pikica ce sm pa nedolznaaaaa.... tko d nc me zdej tuki pokvart
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:29:07
|
|
|
|
pikicao.
|
plaza plaza... aquaaa resi meeee
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 9.12.2008 13:29:31
|
|
|
|
Anonimen
|
uff to si pa orng v zanikanju ampak ne skrbi bom teto oprah poklicala za kak nasvet
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?