Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 4.1.2009 10:21:11
ledenka
jutro pa smo dočakali zadnji dan teh praznikov
včeraj sva malo šla gledat vozičke... in moj dragi concord, ki mi je tako všeč, ima samo eno mini nepraktično košaro spodaj kaj naj s tem??? tako da spet ni nič odločeno. bomo spet pri mutsyju pristali
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 4.1.2009 10:57:50
spps
ojla borkice,naj vas najprej vse lepo pozdravim,ker mi med prazniki ni uspelo,ker sem zbolela-no,saj sem že boljše,vendar še ne čist ok,pa še kislina me zopet zaj...,tak da sem se sprijaznila,da bo tako do konca
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 9:34:16
Anonimen
žiži če se pa ne bo videl, bom pa verjetno kar napotnico dobila... Bomo glih kar že v 9. tednu... Bi se že kar moglo kaj videt
Sej me ne skrbi... Si mislim da če me nič ne šraufa in ni krvi ali izcedka, skoraj ni "nevole" da bi blo kej narobe... Ampak 17.50 je pa še toooooooooooook daleč
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 9:35:26
oktavija
Dobro jutro prijateljice moje!
Najprej sem dolžna čestitko:ŽELIM VAM SREČNO, ZDRAVO IN PONO MALIH V LETU 2009!!!! Kako ste kaj? Evo jaz se spet malo oglašam ker se je delovni teden šele začel in ima nekaj minut časa... Jaz sem med prazniki bila sama..., tako da sem bla ves čas pri moji mamici, ki je bila na božični večer pod nujno operirana na trebušni votlini (na črevesju)... bilo je zelo hudo, vendar je HVALA BOGU, zdaj dobro in počasi že okreva...
Drugače pri nas doma še ni nobenih posebnih sprememb, jaz sem sicer dodobra zaropotala in moj se je zaenkrat mal potegnil nazaj, sam me prav zanima do kdaj bo tako priden... upam da bo ostalo tako večno...
Kako ste pa ve borke moje??? Priznam, da nisem šla niti prebirat kaj se je dogajalo... si bom pa zdaj vzela eno urco časa, da prečekiram če sem spustila kako pomembno novičko...
Upam, da ste vse zdrave in da bebice pridno rastejo v vaših trebuščkih ali pa izven njih... Vse, ki pa ste na istem kot jaz pa upam, da postanete letos srečke nosečke....
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 10:12:04
jazzz27
Joj..kateri prazniki? Kako je šlo vse hitro mimo, da se sploh ne zaveš, da so bili. Drugače pa sva preživela praznike doma...božič in novo leto. Kaj pa ve?
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 10:15:14
sonček33
Dobro jutro.
No, pa bo zdaj po praznikih končno spet mal oživela tale naša borba.
Jazzz ja, zdaj smo že v nizkem štartu, čeprav je v bistvu še 22 dni do pdpja. Ampak jaz mislim, da bo mal prej. naj počaka še kak teden pol pa naj pride k nama z očkom. Sem pa kar ok, razen tega , da ne spim skoraj nič, ker mali brca sto na uro pa trebuh nimam kam dat, pa kolki bolijo .... še malo, bom že zdržala.
Kje ste Erin, beyba, serendipity (upam, da se je tota virus odstarnil iz tvoje bližine, ker res nima kaj početi pri nosečki)
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 10:23:26
jazzz27
O, sonček.misliš, da bo prej? Veš da sem kar nestrpna glede tega vašega prihoda. Komaj čakam, da vidim prve slikice, mamine občutke,...Ne vem, če sem te vprašala...a boste šli naravno ali boste vzeli še kakšno EA? Oči gre poleg?
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.1.2009 10:27:14
sonček33
jazzz - bomo kar naravno šli, no na predavanje o EA sem šla, pa se mi ni dopadlo. Oči pa itak more bit zraven, to je še edino, kar me vsaj malce pomirja, ker sem sicer že nekaj tednov čist prestrašena ... Ma nikol si nisem mislila, da me bo tako strah. Saj ne ves čas, ampka kdaj pa kdaj me kar panika zagrabi. Npr. ponoči....meni so noči tako grozne, jaz si ne predstvaljam, da bi morala ponoči rojevat, čeprav, če bo treba bom že mogla