|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:11:03
|
|
|
|
pikicao.
|
jaaaa jeeej se* ja sem vodnar ja, pa se na preserna mam rd spps en biiigggg huuugg sej vem d me ne, ve vrjamete vame, sam kaj k jz vem d ne bo ta mesec, dej raje nasledni mesec drz pesti... se na nogah aja se* ne ni treba letnic...kok sm prijazna a ne ziva..napisat si se pozabla
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kvaliteta slikice je bolj slaba... BI rabila boljšo kvaliteto Ampak vseeno zgleda SUPER
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:13:07
|
|
|
|
pikicao.
|
SEZNAM ROJSTNIH DNI: beyba spps 21.3. se* 17.2. ajsi živa25 15.5. soncek85 trinity soncek33 3.3. erin gigi spelka hmm aqua oktavija murkica polaris luna biba 28.11. sulfinija miska skustrana suzi argojuhica jazzz pikicao. 08.02.
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 3.12.2008 9:26:10 >
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:13:33
|
|
|
|
Anonimen
|
nisem.... Še popravila sem iz ziva na živa25 A sem se zmotila??
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:14:48
|
|
|
|
pikicao.
|
ne ne, jz ne uporabljam sumnikov pa sicnikov.. se po tem razlikujem sej ves vsak more met svoj stil
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:16:43
|
|
|
|
pikicao.
|
a je ktera kdaj probala to
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:17:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ti si pikica utrgana malo v pozitivnem smislu a je kera porajtala, da sem danes tukaj? Šefle ni v pisarni
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:19:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jaaaa jeeej se* ja sem vodnar ja, pa se na preserna mam rd spps en biiigggg huuugg sej vem d me ne, ve vrjamete vame, sam kaj k jz vem d ne bo ta mesec, dej raje nasledni mesec drz pesti... se na nogah aja se* ne ni treba letnic...kok sm prijazna a ne ziva..napisat si se pozabla sej te razumem ,mal heca mora bit. je manj boleče,če sam sebe ne prepričaš,da je možno,da je kaj ratalo-se je boljš pustit presenetit...
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:19:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. a je ktera kdaj probala to ne,pa ti?
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:20:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ti si pikica utrgana malo v pozitivnem smislu a je kera porajtala, da sem danes tukaj? Šefle ni v pisarni sej je prav tako danes imaš pa priliko,da nadoknadiš zamujeno
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:21:48
|
|
|
|
pikicao.
|
ja sem ja sam sem ga se prav cajt dol dala drgac bi bla se zdle z drogom v ustih pa bi govorila zblj zblj zabu zabu zbljuz
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:23:41
|
|
|
|
sonček33
|
Dobro jutro babe žabe! A smo gut? Kaj boste počele?
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:24:15
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Dobro jutro babe žabe! A smo gut? Kaj boste počele? smo boljs k pa zjutri soncek vpisi se na seznam
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:25:20
|
|
|
|
sonček33
|
Rojstni dan imam 3.3.
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:25:36
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro sonči... kako si??? Pobožaj bušija
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:25:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Dobro jutro babe žabe! A smo gut? Kaj boste počele? ojla! jaz sem vremenu primerno,počela pa ne bom nič pa ti?si ok? a ti še imaš en UZ?
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:26:34
|
|
|
|
sonček33
|
spps - ne, z mojimi Uz je konec ...še tretjega sem morala doplačati
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 spps - ne, z mojimi Uz je konec ...še tretjega sem morala doplačati grozni so NO ampak še malo pa boš pestvala
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:27:56
|
|
|
|
sonček33
|
Živa evo, božam ga samo zate :)
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
no zdej bom pa jst morala it.... Šefla je že na hodnilku se tipkamo kej papaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:28:47
|
|
|
|
sonček33
|
živa pozdrav šeflo :)
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:33:13
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva ne se pustit, pokazi jim tinte pit
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:34:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 spps - ne, z mojimi Uz je konec ...še tretjega sem morala doplačati sej za to te sprašujem,jaz ga bom imela v januarju.kolk si pa plačala? moj bo 35eur
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:34:29
|
|
|
|
Serendipity
|
Puuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeee - jaz sem pravkar izvedela, da sta kljub slabim napovedim ratala 2 zamrznjenčka!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii brevo seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Sicer ste pa nore Bom ji pokazala kako jo ignorirat papaaaaaaaaaa
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!