Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:36:59
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Dobro jutro babe žabe! A smo gut? Kaj boste počele? Ooooo - sunshine!!! Sem te misala! Kak kaj maleni? Fajn brca?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.12.2008 9:37:19 >
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:37:17
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Puuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeee - jaz sem pravkar izvedela, da sta kljub slabim napovedim ratala 2 zamrznjenčka!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJE JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:39:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Puuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeee - jaz sem pravkar izvedela, da sta kljub slabim napovedim ratala 2 zamrznjenčka!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJE JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ čestitamo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:58:22
|
|
|
|
Serendipity
|
Hvala prinčipese - meni je kar solze nabilo od sreče. Sem rabila par sekund, da sem k sebi prišla. Torej kaj meni pomenijo zamrznjenčki: da če nama v tem krogu ne uspe čakava cca 3 M in gremo po zamrznjenčke. Če pa ne bi bilo zamrznjenčkov pa bi čakala cca 7 mesecev ...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:04:00
|
|
|
|
sonček33
|
spps - doplačala sem 25 € ...so res barabe...čist vsak d**** ti zaračunajo. pri nas moraš še za slico iz UZja dat 1 €
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:05:27
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka!!!!!! Čestitke sekica za oba zamrznjenčka!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:10:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 spps - doplačala sem 25 € ...so res barabe...čist vsak d**** ti zaračunajo. pri nas moraš še za slico iz UZja dat 1 € sej zdravstvo skoz plačuješ,ko pa kaj rabiš,pa itak moraš vse doplačat pa kar se UZ tiče.še mal pa jih ne bodo več delali,če bo šlo tako naprej
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:19:12
|
|
|
|
pikicao.
|
men se spet zehaaa po 14 urah spanja, sm jz spt zaspana jooooj
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:21:50
|
|
|
|
pikicao.
|
d vidm ce me bo to pokonci drzal
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:22:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. men se spet zehaaa po 14 urah spanja, sm jz spt zaspana jooooj SUMLJIVAAAAAAAAAAAA............................... Ajsi je bla tud tko skoz zaspana, se spomnim, pa je bil pol plusek, a ne Ajsi???
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:23:09
|
|
|
|
pikicao.
|
a tale nas je ze obisku kdaj?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:24:17
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. men se spet zehaaa po 14 urah spanja, sm jz spt zaspana jooooj SUMLJIVAAAAAAAAAAAA............................... Ajsi je bla tud tko skoz zaspana, se spomnim, pa je bil pol plusek, a ne Ajsi??? ja pa ne 7 dni pred pricakovano Mesntrooooooo.... mogoce so pa v koruzi a ne... ti bom spet napisala da nekdo sanja kukuruz
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:24:28
|
|
|
|
spps
|
pikica ,zdaj pa ne bos edina,ki bo brez sumnikov pisala-ker se mi zdi,da je kar vecina RR pise brez sumnikov
< Sporočilo je popravil spps -- 3.12.2008 10:27:02 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:24:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. men se spet zehaaa po 14 urah spanja, sm jz spt zaspana jooooj SUMLJIVAAAAAAAAAAAA............................... Ajsi je bla tud tko skoz zaspana, se spomnim, pa je bil pol plusek, a ne Ajsi??? SE PODPIŠEEEEEEEEEEEEM samo zato sem na RR prišla
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:26:56
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. men se spet zehaaa po 14 urah spanja, sm jz spt zaspana jooooj SUMLJIVAAAAAAAAAAAA............................... Ajsi je bla tud tko skoz zaspana, se spomnim, pa je bil pol plusek, a ne Ajsi??? SE PODPI EEEEEEEEEEEEM samo zato sem na RR prišla bravo iva...... ti kar vskoi vsake tolko....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:29:22
|
|
|
|
pikicao.
|
ne ne ne ne: to je zarad DABROSTONA!!! k sam zrd tega sm jz zaspana..evo resitev enacbe je na pladnju
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:30:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ne ne ne ne: to je zarad DABROSTONA!!! k sam zrd tega sm jz zaspana..evo resitev enacbe je na pladnju ne isci drugih izgovorov.......
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:30:30
|
|
|
|
pikicao.
|
hahahahha..spps ma prav RR ne zaznava sumnikov pa sicnikov dobrodosle pri meni oz pri mojmu nacinu pisanja
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:31:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ššššššššššššššššššš vidiš da zaznava... Aquica se samo malo heca
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:32:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ne ne ne ne: to je zarad DABROSTONA!!! k sam zrd tega sm jz zaspana..evo resitev enacbe je na pladnju pri men je pa vreme krivo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:32:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ššššššššššššššššššš vidiš da zaznava... Aquica se samo malo heca teb pa grejo sumniki
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:33:17
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ne ne ne ne: to je zarad DABROSTONA!!! k sam zrd tega sm jz zaspana..evo resitev enacbe je na pladnju ne isci drugih izgovorov....... a bi ti rada kepoooooooooo to niso izgovori to je dejstvo.... pa se poleg dabrostona mam nizek pritisk, tko d ... si posledicno zaspan.. lalallala.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:34:33
|
|
|
|
pikicao.
|
hvala spps ti mi pa vrjames a ne a ne bo nobena nasa 2 obiskovalca komentirala no no no
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:44:35
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:44:49
|
|
|
|
aqua77
|
mi sline tecejo, pa ne morem pisat, ker je tipkovnica prevec spolzka.................
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?