Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Bomo videli danes
.No če bom rabila vodovodarja pa te pokličem
oprosti
za vas. Se že veselim, da vas danes vidim. Smo rekle ob 10h, če se ne motim. No midve z lutiropan ciljava na to uro. Greva ob 8.30 iz Kranja.
, meni povzoroča prave težave. Nikoli me še ni tako mučila kot sedaj, prikaže pa se ne, sem že dva testa naredila pa nič. Čez cel dan me zvija, pa glava boli, pa slabo mi je, pa počutim se, kot da mi bo cel trebuh raztrgalo, pa to se mi še nikoli ni zgodilo, razen prejšnji mesec je bilo tudi tako.
Nana, hecam se, meni si prav zabavna, ko napake popravljaš
(ekr ga prej nisem opazila
.. še nikol slabša kot današnja.Skoz nekakšno jamranje, jokcanje,... pojma nimam zakaj.Pa vidim, da ga tile naši januarčki kar solidarnostno biksajo, ja.No ja, bo boljše enkart.
.PA hvala tudi tebi za povabilo.Z veseljem se bomo enkart ogalsili pri vas na Koroškem.
zate in za Aleksa.. samo, da ni kaj hujšega
. SE mi zdi, da bi blagodejno na to vplivala kakšna eno tedenska pavza od RR, kaj pravite?!
ker ne kompliciraš. Super za vajina očalca in za Mihcev zobek!
Se bom registrirala in javim.