mala pikica
|
Jutro! Midva z dragim pa sva šla včeraj zvečer ven Sva si privoščila malo biljarda, potem sva uživala ob gledanju salse, pa še prijetno sva klepetala ob kavici. Sva šla spat okrog enih, Gašper pa se je 4.45 zbudil Sem ga nahranila in v 45 minutah sva uspela zaspati. In je spal do osmih srečanje in darila... tudi jaz sem bolj za skupno zabavo. Mislim, da nam bo uspelo 2x letno najti termine in lokacije, ki koliko toliko odgovarjajo večini Če si človek nekaj želi, mislim, da se lahko skoraj vsemu prilagodi. Malo volje je treba... No, jaz se bom vsekakor prilagodila večini. Se pa strinjam tudi z nedeljo. Glede daril... Navsezadnje gre za rojstne dneve naših sončkov in se mi zdi nekako prav, da samo oni dobijo darila. Ne vem, vsaj jaz bi starejšim poskušala to tako dopovedat. Se pa strinjam z alfabeto, da prinesemo enaka darila, ampak brez napisov, ker to stvar samo še dodatno zakomplicira. Bi verjetno trebalo vsa darila spravit k enemu tiskarju, pa še nepotrebni stroški se pojavijo. Alfabeta, pa nisem huda kritičarka, saj pravim, da se vedno poskušam vsemu prilagoditi, ker mi pač veliko pomenite in naredim res vse, da vas vidim To so samo moji predlogi... klaja upam, da se čez dan kaj naspiš Gašper se je danes samo enkrat zbudil, pa je bila takrat še babica z njim in je na srečo zelo hitro nazaj zaspal. Pa upam, da se prehlad ne razvije v kaj bolj neprijetnega majra kaj pri vas je sneg?!? Pri nas tako lep sonček sije, da bova z Gašperjem šla počasi na sprehod. muzika kaj si noseča, da ne moreš spati ponoči triš zakaj pa vas ne bo? Kaj pa smo ti hudega naredile? Pa tudi lusa je že kar naprej rekla, da jih ne bo Za v ponedeljek pa že zdaj držim pestim in močno mislim na ŽAna Gašper je zdaj že počasi začel protestirat iz stajice, pravi, da je dovolj RR-a