|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
21.11.2008 21:15:59   
vaney
srečanje; jaz sem tudi "za" za obdarovanje, se pa strinjam z dašobino; ostali otroci bodo prikrajšani in ne bi izpadlo lepo. Po drugi strani pa tiste, ki imajo 3,4 otroke, pa rata znesek 45-60€ kar visokuser posted image  mogoče bi se res zmenile za manjši znesek, saj konec koncev gre za malenkosti, ne pa konkretna darila, ne?

alfabeta, meni je ok oboje, ali regijsko srečanje ali vseslovensko; kakor se bomo zmenile, tako bomo imele

kar se dneva tiče, je meni vseeno, sobota ali nedelja, bi pa rada, da nas pride čimveč tako da mogoče nedelja ni tako slaba ideja, sploh če bomo prišli družinsko.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 726
21.11.2008 21:16:18   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Alfabeta, saj tudi meni je zanimivo, veš. Dala sem v stroj 2 listka, in sploh mi ni še danes jasno zarad česa se je obarvalo.Ker ni bilo notri nič kaj takega.

To za razbarvanje pa ja, sem že slišala, samo nam najbljižji DM je v Ljubljani.Pa verjetno bi, če bi, mogla takoj dat prat

Aja? Jaz se pa vedno zanašam na te listkeuser posted image  drugače pa imam jaz kar vedno na zalogi k2r

Tole k2r bom pa tudi jaz nabavla za svaki slučaj.user posted image

anitav user posted image za user posted image user posted image .

Grem še Trojo gledat, potem pa počasi spat.
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 727
21.11.2008 21:17:22   
vaney
kako se pa kaj bolančki držijo? aha, vidim, Lani gre na boljše, ne bruha več, kaj pa Žan Luka in Aljaž, je že kaj boljše?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 728
21.11.2008 21:40:36   
klepetka
sam še tole pol pa bežim spat

za srečanje sem pa tudi jaz bolj za vseslovensko kot pa regijsko. Pa glede na to, da jih bo ob sobotah kar nekaj v službi, tako da prej kot pozno popoldne ne bi niti mogle priti(da se še pripeljajo v Lj traja najmanj 1 uro), bilo mogoče fer, da reskiramo pa eno  nedeljo, če  res  ne bo  šlo drugače.

Aja, pa kot sem se že strinjala z alfabeto glede   daril; ker  bo  bo to  le praznovanje prvega rojstnega dneva naših polžkov, mislim   da je res najbolj pametno,  da pripravimo  darila le zanje.Ker drugo bi blo, da bi blo    to kakšno božičkovo, miklavževo , ipd. srečanje...

Zdaj pa res lahko noč

< Sporočilo je popravil klepetka -- 21.11.2008 21:42:00 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 729
21.11.2008 21:43:08   
katarinas
Samo na hitro pokomentiram, grem kar spat, ker sem še od ponoči mal čudna, pa cel dan je bilo samo eno letanje.

Alfabeta ja vem kje ji rine zobek ven, v bistvu ji zdaj kar trije rastejo, najhuje pa so spodnje enkice, ima vse rdeče. In tud jaz sem ji danes dala Daleron, že popoldan ker ni in ni mogla zaspat, je že čist zaspala pa spet začela jokat, so mi šle kar kocine pokonci.  Upam, da bo to noč bolje. Aja pa kupila sem tisto stvar v Mullerju za zobke, Den...pa še nekajuser posted image user posted image  - še tole mimogrede, a veste da so imeli danes in imajo še jutri na vse izdelke 10 % popusta? Ne vem če to samo v Nm ali tudi povsod drugje.

Alfabeta super slikce, Ajda je prava mala lepotička.

Bolančki pozdravite se, mamice pa naspite se user posted image user posted image

Tko zdej pa grem v pančevo, že komaj čakamuser posted image

Lepo pančkajte vsi

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 730
21.11.2008 21:54:34   
nana35
Alfabeta,lepe slikice in seveda avatar!Ubežnika sta Jakob od Muzike(spodaj) in moj Klemen(zgoraj).

Klemen je samo prehlajen,čeprav je bil danes od norenja ves rdeč v lička,tak je vedno,kadar se močno igra,to pomeni divja iz ene sobe v drugo,se skriva s svojo teto ali mano,mislim ko je non stop v pogonu.Sem mu hotela izmeriti vročino,ker je bil ves vročičen,po kopanju pa nič več.Drugače je pa dobre volje, je samo smrkav.

triš,mislim na Žana in tvojo družino da bo operacija kmalu mimo.

Kako mislite znesek za obdarovanje?In kako bi naj bilo?Jaz kupim npr.za 15€ za koga??Mogoče sem površno brala,pa ne vem.

Žan Luka in Aljaž
user posted image

klepetka,super da je Suzana rešila vse probleme.Drugače pa tudi jaz uporabljam listke za pisano perilo,ko dam prat.

dašabina,za Klemna mislim,da je prav.Hvala.

Hvala vsem za dobre misli.

anitauser posted image ,za tri zvezdice.

Zakaj si pa šla sedaj popravljat slovnične napake, zarad nane?user posted image  sej se je dalo prebrat

Upam,da res ni šla kje zaradi mene popravljat...user posted image user posted image
Vidim da je šla...user posted image

Zdaj grem pa likat,imam kar veliko...
Lahko noč.

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 731
21.11.2008 22:16:23   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

srečanje; jaz sem tudi "za" za obdarovanje, se pa strinjam z dašobino; ostali otroci bodo prikrajšani in ne bi izpadlo lepo. Po drugi strani pa tiste, ki imajo 3,4 otroke, pa rata znesek 45-60€ kar visokuser posted image  mogoče bi se res zmenile za manjši znesek, saj konec koncev gre za malenkosti, ne pa konkretna darila, ne?

Vaney, vidim, da ti zastopiš moje pisanje, dejansko bi tisti, ki imamo več otrok, pač prinesli toliko daril kot imamo otrok, ne pa da to financirajo tiste, ki imajo samo enega....pozabte....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 21.11.2008 22:19:49 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 732
21.11.2008 22:28:29   
Alfabeta
Men zdej neki druzga roji po glavi.....

Naši otroci bodo takrat še vedno majhni in ne bodo ravno vedeli da je bila recimo tombola in so to in to dobili, da ne govorim, o tem da je treba tombolo pripravit, pa oštevilčit, pa.....

Kaj če bi raje recimo našle nekaj kar bi bilo vsem malčkom januarčkom v spomin....pa bi pobrale denar in dobijo vsi enako in ni nič drugega dela, kot da se dogovorimo kaj in potem to kupimo toliko in toliko kosov? Saj če smo sposobne se zmenit za copatke ko jih ena najde ali pa ne vem pojočo knjigio bi se znale tudi za kako malenkost. kaj menite?

Jaz mislim da bi bilo tako najmanj dela, skrbi in zagotovo bodo vsi dobili enako in bo volk sit in koza cela. Potem pa lahko recimo če katera želi vzame še za starejšega in pač doda kolikor bi bilo treba.

Da poenostavim; recimo, pa ni to zdej to, ampak da boste razumele....zmenimo se, da vzamemo ene medvedke na katerih bo napis Januarček 2008, ali Vse najboljše Januarček......Za starejše pa "Ponosni bratec (sestrica) Januarčka"

Mah, se vidi da je pozna ura..... Če je komu všeč ideja...... Sicer pa kot je rekla dašabina....pozabte

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 733
21.11.2008 22:31:18   
dašabina
Da poenostavim; recimo, pa ni to zdej to, ampak da boste razumele....zmenimo se, da vzamemo ene medvedke na katerih bo napis Januarček 2008, ali Vse najboljše Januarček......Za starejše pa "Ponosni bratec (sestrica) Januarčka"

Alfabeta, tvoje pisanje zadnje mi je zelo všeč - se strinjam...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 21.11.2008 22:32:31 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 734
21.11.2008 22:33:30   
Alfabeta
saaaaanniiiiiii, to pa ni lepo da samo bereš....al se nam obeta post v dolžini klepetke in nane?user posted image

dašabina, me veseli-......Čak da pridejo tahude kritičarkeuser posted image user posted image user posted image  Ne bit hude no

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 735
21.11.2008 22:37:48   
Alfabeta
No, vidim da ne bo nič s sani, pa sem jo čakala dost dolgo, grem pa spatuser posted image

Lahko noč vsem in čimmanj prebujanj.

jao, vsak čas bo že triš začela pisat user posted image user posted image user posted image

Bejžmo, dost je

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 736
22.11.2008 0:16:11   
muzika
Lutriopan, limma in baby 08, imate ZS.

Dašabina, si ti naročala copatke? Mi lahko poveš, če si jih naročila iz Kanade in kako si to naredila. Jaz jih bom naročila naslednji teden, pa nisem čisto prepreičana, da mi bo uspelo.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 737
22.11.2008 0:24:26   
muzika
Aja, pa še to. Na Fontani je bilo prav fino. Ni bilo gneče, pa smo imeli zgornji bazen čisto zase. Žurka.user posted image

Nana, sem se prijavila na FB, pa ga še ne obvladamuser posted image . Hotela sem te povabt in glej ga zlomka, sploh ne vem, kako se pišeš. user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 738
22.11.2008 0:27:19   
muzika
Evo mene opet (da ne boste rekle, da me nikol niuser posted image ).

Mala pikica in Nana, za slikice sem dobila krasno navodilo od Dašabine, pa še nisem prišla do tega, da bi ga sprobala. Pa saj vidite, kdaj imam čas zase. In to jaz, ki tako rada spim. user posted image  Kako šele bo, ko bom v službi user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 739
22.11.2008 5:09:53   
TRIŠ
Suzana upam da je z Aljažom boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Alfabeta zelooo lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

Zabava nas na zabavo ne bo ,tako da meni je vseeno.Pa naj bo v Mariboruuser posted image user posted image user posted image .Sem prijazna kajneuser posted image user posted image user posted image

Klepetka še dobro da se je vse tako dobro izteko.Res si iznajdliva in ahvala Suzani ki je tako prijaznauser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 740
22.11.2008 7:46:35   
majra
Jutro!

Samo toliko da vas pozdravim in zaželim lep vikend.
Me gremo sedaj spat......

Ima katera danes že sneg?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 741
22.11.2008 8:05:24   
klaja
Jutro!

Majra ne duha ne sluha o kakem snegu.

Noč je bila sicer brez dojenja user posted image , ampak neprespanauser posted image . Saj bo!

Smo pa vse tri smrkave, tako da nam bo prav lepo, pa še same bomo cel dan!

Lep in sončen vikend želim vsem!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 742
22.11.2008 8:09:16   
klepetka
Dobro jutro vsem,

user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 743
22.11.2008 8:26:09   
katee
Jutro!

Nimam veliko časa, zato samo poročilo: Žan Luka je imel zvečer vročine 38,6, noč je bila tako tako, sicer ni bruhal, je pa zjutraj malo bruhal in dobil drisko, da je kar teklo iz njega. Posledično je sitkan, pa saj bo šel kmalu spet spat.

Toliko za enkrat.

Aja, vsem želim en lep dan!!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 744
22.11.2008 8:32:51   
mala pikica
Jutro!

Midva z dragim pa sva šla včeraj zvečer ven user posted image Sva si privoščila malo biljarda, potem sva uživala ob gledanju salse, pa še prijetno sva klepetala ob kavici. Sva šla spat okrog enih, Gašper pa se je 4.45 zbudil user posted image Sem ga nahranila in v 45 minutah sva uspela zaspati. In je spal do osmih user posted image

srečanje in darila... tudi jaz sem bolj za skupno zabavo. Mislim, da nam bo uspelo 2x letno najti termine in lokacije, ki koliko toliko odgovarjajo večini user posted image Če si človek nekaj želi, mislim, da se lahko skoraj vsemu prilagodi. Malo volje je treba... No, jaz se bom vsekakor prilagodila večini. Se pa strinjam tudi z nedeljo. Glede daril... Navsezadnje gre za rojstne dneve naših sončkov in se mi zdi nekako prav, da samo oni dobijo darila. Ne vem, vsaj jaz bi starejšim poskušala to tako dopovedat. Se pa strinjam z alfabeto, da prinesemo enaka darila, ampak brez napisov, ker to stvar samo še dodatno zakomplicira. Bi verjetno trebalo vsa darila spravit k enemu tiskarju, pa še nepotrebni stroški se pojavijo. Alfabeta, pa nisem huda kritičarka, saj pravim, da se vedno poskušam vsemu prilagoditi, ker mi pač veliko pomenite in naredim res vse, da vas vidim user posted image To so samo moji predlogi... user posted image

klaja upam, da se čez dan kaj naspiš user posted image Gašper se je danes samo enkrat zbudil, pa je bila takrat še babica z njim in je na srečo zelo hitro nazaj zaspal. Pa upam, da se prehlad ne razvije v kaj bolj neprijetnega user posted image user posted image user posted image

majra kaj pri vas je sneg?!? Pri nas tako lep sonček sije, da bova z Gašperjem šla počasi na sprehod.

muzika kaj si noseča, da ne moreš spati ponoči user posted image

triš zakaj pa vas ne bo? user posted image Kaj pa smo ti hudega naredile?  Pa tudi lusa je že kar naprej rekla, da jih ne bo user posted image Za v ponedeljek pa že zdaj držim pestim in močno mislim na ŽAna user posted image

Gašper je zdaj že počasi začel protestirat iz stajice, pravi, da je dovolj RR-a user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 745
22.11.2008 8:48:08   
karmyka
Jutro..

Včeraj sem aktivno mislila na vas mamice no in sicer za tole obdarovanje.

1.
Dam en predlog če se vam ne zdi vredu ne se smejatuser posted image   če vam ni pa kr preskočteuser posted image

No spomnila sem se kako smo se obdarovali v osnovni šoli pač grupa otrok, imeli smo pač vsi eno okvirno ceno recimo ne vem takratnih 2000 sit za to ceno je vsak nekaj kupil(ve bi si pač določile ne vem 10evrov) in potem sem darilo zavila napisala ime gor na zavitek in prinesla v šolo potem smo ta darila dali na kupček, napisali posebne listke na te listke spet naša imena in potem smo žrebali pač kateri listek si potegnil iz bobna tisto darilo je bilo iz kupčka tvoje no tukaj bi bilo od malčka.user posted image

2.
Za mamice dveh treh štirih otrok se pač napiše seznam koliko je takih in se obdarujejo na takle način med seboj pač tiste ki imamo dva kupimo tistim z dvemi tiste z tremi kupijo tisti mamici z tremi otroki tako dalje in potem spet listki in boben presenečenja in noben ne bi bil prikrajšan vsi otroci bi bili obdarjeni.user posted image

Upam da ste me zastopile kako mislim lahko napišem še enkrat,user posted image res sem študirala in sem rekla takoj ko se vstanem prižgem računalnik in vam napišem.
Če pa se vam zdi vse skupaj butasto pa pač tole preskočte kot da niste brale in to je touser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 746
22.11.2008 8:49:42   
nana35
user posted image

Kaj če bi raje recimo našle nekaj kar bi bilo vsem malčkom januarčkom v spomin....pa bi pobrale denar in dobijo vsi enako in ni nič drugega dela, kot da se dogovorimo kaj in potem to kupimo toliko in toliko kosov? Saj če smo sposobne se zmenit za copatke ko jih ena najde ali pa ne vem pojočo knjigio bi se znale tudi za kako malenkost. kaj menite?

Jaz mislim da bi bilo tako najmanj dela, skrbi in zagotovo bodo vsi dobili enako in bo volk sit in koza cela. Potem pa lahko recimo če katera želi vzame še za starejšega in pač doda kolikor bi bilo treba.

Alfabeta,tole je super ideja!!!!Meni je všeč.

muzika saj je na FB moja slika s Klemnom,no ti pošljem priimek na ZS.No,zdaj pa čakam slikice po krasnih navodilih dašebineuser posted image .

majra,mi še nimamo snega in upam,da ga danes še ne bo.

Tudi naša noč je bila res pestra nocoj.Smo že imeli pestre,ampak danes smo postavili rekord.Klemen je ob 4.15 tulil kot zmaj,2x sem mu sesala nosek navsezgodaj zjutraj,potem je bilo vredu,ampak trajalo pa je eno uro,da je spet zaspal.Za pop...

klepetka,hvala za zajtrk.

katee,za Žan Lukauser posted image
user posted image

user posted image

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 747
22.11.2008 8:50:55   
TRIŠ
Majra snegeca ni in Matic je rekel da ga ne bo že v četrtek in da bo sonček.Pa še ras jeuser posted image

Katee upam da ni kak rotavirususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala pikica sem najprej vprašala možička ,pa je rekel da ne gre ,tako da sama pa ne grem.Imam vas pa vseeno zelooo rada in se bom veselila z vami v pričakovanju zabaveuser posted image .Lepo pa da sta si z dragim vzela čas zaseuser posted image user posted image user posted image

Klepetka hvala za dober zajtrkuser posted image

Jaz pa sem spekla princeske pa mi niso rataleuser posted image .Mislim da je bila kriva moka,ker ostre nisem imela.Niso za slikat ampak dobre pa so in jih bomo mogli sedaj sami zmazat ,ker za obiske ne bodouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 22.11.2008 8:52:56 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 748
22.11.2008 9:28:56   
majra
Klepetka hvala za zajtrk! Mi še ni uspelo niti kave spit, kaj šele pojest, tako, da bo moral zadoščat kar virtualenuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

majra kaj pri vas je sneg?!? Pri nas tako lep sonček sije, da bova z Gašperjem šla počasi na sprehod.

Ne, samo me je zanimalo, če je kje, ker je bil kao napovedan. Mi smo se naspale in ker je pri nas megla, da ne vidiš prsta pred nosom, gremo malo višje na sončkauser posted image

Predlog od Alfabete za enaka darila se pa tudi meni najbolj dopade user posted image  Pa ni vrag, da se ne bi zmenile tako da bo večini prav user posted image

Triš, glavno, da so dobre princeske. Pa boljš, da niso vizualno uspele, ker bi spet lepila slike gor in lušte delala user posted image

Grem, da ne bo prej sonce izginilo....

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 749
22.11.2008 9:44:47   
katarinas
Daaaaaaaaaaaaaan!

Mi smo pa bolje spali user posted image danes. Zbudila se je ob pol šestih, popapcala mlekca in šla nazaj pančat do osmih. Hvalaboguuser posted image

No, da malo pokomentiram:

Men zdej neki druzga roji po glavi.....

Naši otroci bodo takrat še vedno majhni in ne bodo ravno vedeli da je bila recimo tombola in so to in to dobili, da ne govorim, o tem da je treba tombolo pripravit, pa oštevilčit, pa.....

Alfabeta točno to user posted image . Saj darilca bi bila itak samo simbolična, otročki pa res še nimajo občutka kaj dobijo in za koliko denarja. Saj se tudi preko interneta lahko vse živo naroči in naročimo enaka darilca+napis user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majra
Ima katera danes že sneg?

Mi imamo user posted image    user posted image

Katee kaj pa je bošček res staknil?user posted image , da ni kakšen rota?

Mala pikica res je, da imajo samo naši malčki rojstni dan, ampak jaz si kar predstavljam tiste žalostne očke večjih otročkov, ki pa ne bodo nič dobili.... user posted image ....če bodo darila naj bodo za vse otroke! 

Okej, to je zaenkrat to. Je tak luškan sonček zunaj, greva z Laro kar ven na sprehod!

pa-pa

< Sporočilo je popravil katarinas -- 22.11.2008 9:45:35 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako ohraniti zdrav otroški nasmeh
Poletje prinaša užitke, kot so sladoled in sadni napitki, ki lahko povečajo tveganje za zobno gnilobo pri otrocih. Redna...

Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: