|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: HUJŠANJE
18.11.2008 17:54:52   
baby22
pozdravljene,
v bistvu je pri meni res tako da sem se za hujšanje odločila v bistvu zaradi zdravja, ker me skrbi (srce, ledvice...) sicer si tut res nisem ne vem kako všeč, sploh ko dam na sebe hlače, pe majčko in se poj vidi trebuh, kot bi bila v 5 mesecu user posted image , pa nisem. imam obdobje, ko sem si všeč, vsaj obraz, ko se naličim sem si všeč, nižje od obraza se ne spuščam, ker sem potem kaj kmalu slabe volje!
nimam problemov s pritiskom nimam težav, imela sem jih ko sem bila user posted image , in takrat sem dobila tudi preeklampsijo in z user posted image  sva imela veliko srečo, da sva ob živa inzdrava!  v bistvu je en razlog tudi v tem, da bi bila rada spet user posted image  in si ne želim, da se mi ponovi zgodba izpred 2 let,ker se mi zdi, da so bile za to razlog tudi kile(v telesu se mi je nabirala sama voda, ker jedla itak nisem skoraj nič oz.ful malo, saj mi ni pasalo, pa tudi imela sem nek strah, da se ne bi še bolj zredila), poleg stresa, ker sem se skoz neki sekirala zaradi tašče,... rada bi imela še enega user posted image , vendar želim prej shujšati, da se mi ne bi ponovilo, saj vem, da ni rečeno da se mi ne bo, ampak nekaj pa lahko poskusim spremeniti. upam da mi bo uspelo. oboje, shujšat in bit ponovno user posted image , čeprav to šele čez 2 ali 3 leta....
l.p.



_____________________________

UŽIVAJTE & IMEJTE SE ZELO, ZELO RADI S SVOJIMI SONČKI!!!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: HUJŠANJE
18.11.2008 19:34:40   
baby22
aja pozabila sem povedat da delam ponoči...kar pomeni da večino dopoldneva prespim...
l.p.

_____________________________

UŽIVAJTE & IMEJTE SE ZELO, ZELO RADI S SVOJIMI SONČKI!!!

(odgovor članu baby22)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: HUJŠANJE
18.11.2008 20:55:08   
Gina
Baby, pa saj se ni treba zagovarjat, zakaj neko reč rabiš ali ne rabiš ali si želiš, ali hočeš...to ni sploh važno. Oz. je, če udari na zdravje, potem to pomeni, da nekaj hudo narobe sama s sabo delaš (pa ne v smislu hrane, hrana je zgolj posledica tega, da razmišljaš drugače, kot bi bilo ok zate). Ali kot sem prej napisala:

Lahko brišeš poplavo, ampak dokler ne zapreš pipe, ventila, boš imela vedno poplavo. Tvoja želja shujšati ne izvira samo iz telesa, tvoja duša ve, da se moraš nehat sekirat ali se počutit krivo, ali da moraš nehat nezaupat drugim, ali mogoče da si moraš sami sebi zaupat, da zmoreš in znaš, ali mogoče da se moraš postavit zase, ali kaj vem kaj od tega vsega ali še zraven.- Tisto je vzrok, ne kile. Vzrok pozdravi, pa posledice sploh ne bo. Same bodo šle proč.

(odgovor članu baby22)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: HUJŠANJE
18.11.2008 21:00:11   
Anonimen
ima katera kake izkušnje, mnenje, vzpodbudo ki bi jih delila z mano???


Glej, izkusenj je toliko, kot je ljudi. Vsak ima za sebe svoj "pravi" recept, ki mu ustreza. Meni se se najvecja napaka zdi to, da kupimo eno dieto, nek nacin, neke tablete....karkoli pac, smo 100% prepricani, da to pa BO tista prava stvar in ko potem ni ucinka, smo se bolj razocarani kot na zacetku.

Tako da odvisno, kaj je tisto, kar te motivira, v tistem se skriva dober kljuc za na dobro pot :).

Enim je to dejstvo, da bodo lepi.
Drugim, da bodo privlacni partnerju.
Tretji si enostavno hocejo dokazat, da zmorejo.
Cetrte motivira zelja po zdravju (mene recimo).
Pete bolezen.


In tako naprej. Poskusi. Kaj bi ti bilo v zadovoljstvo, da shujsas? Kaj bi takrat obcutila?

(odgovor članu baby22)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: HUJŠANJE
18.11.2008 22:52:17   
baby22
u bistvu niti ne vem kako bi se počutila, kaj bi občutila...ko bi enkrat shujšala...
nekje v sebi se mi zdi, da morm spremenit način življenja in kar paše zraven, tudi shujšat...  nikoli ne bi kupovala tablet za hujšanje, sem enkrat kupila anansove kapsule za hujšanje, pa sem si samo uničila želodec... ne vem nekaj mi pravi, da se morm spremenit in kot vas je že več napisalo, najti nekaj kar me bo veselilo...


_____________________________

UŽIVAJTE & IMEJTE SE ZELO, ZELO RADI S SVOJIMI SONČKI!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: HUJŠANJE
19.11.2008 8:49:43   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH
Je razlika če 26 kg shujša en ki ima 100 kg ali en ki ima 70 kg, mar ni res?



AnjaPH
O, seveda je razlika, in se s tem strinjam. Če imaš več kg, pač tudi hitreje gre dol, nato pa boljpočasi. Jaz še zdaleč nisem na cilju (pa sem si zastavila nek realen cilj. Skupaj želim shujšat za 45 kg. No, mislim, da si sama lahko vsaj približno predstavljaš moje kile na začetku. Super se mi zdi, da se mi je s temi -26 kg telo zelo izblikovalo, saj sem dejansko izgubljala špeh. Za motivacijo sem dala enkrat na kup (ko smo meli koline) 26 kg svinjskega špeha. Počutila sem se odlično, da mi končno uspeva.


Gina
strinjam se pa tudi s tabo, da ne moreš odpraviti posledic, preden ne najdeš vzroka (in ta je večina, ne pri vseh, ki imamo preveč kg, psihične narave).
Zato bi tudi jaz avtorici teme rekla, naj se malo poglobi sama vase, pa bo že prišla do odgovora na Zakaj.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: HUJŠANJE
19.11.2008 11:24:53   
mateyka
baby, če nimaš nobenih konkretnih razvad, ampak je bolj problem v tem, da za glavne obroke poješ več kot rabiš, potem pa probaj obratno kot je delala tvoja mami: naloži si malo manj, kot si lačna - ne veliko manj, za začetek eno žlico manj, potem mogoče naslednjič 2 žlici, več pa že ni treba zmanjšat, da se bo telo navadilo nazaj na količino, ki je tebi primerna. Ostalo pa kompenziraj z gibanjem.


ne ronja, trenutno poje toliko kot rabi - če se ne redi seveda. je pa potrebno jest manj kot rabiš, če želiš shujšat, to je pa sigurno res user posted image + gibanje, da telo porabi več kot poješ je zelo fina stvar - pravijo da se ti tudi črevo poleni (persnova je počasna), če se ne gibaš. to pa še dodatno vpliva na počasno izgubo teže. torej, gibanje in veliko tekočine (to ne pozabit! - če spiješ liter na dan, je premalo), da se presnova pospeši in tako izgubljaš kile hitreje in zdravo, brez stresa za telo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: HUJŠANJE
19.11.2008 12:51:27   
ronja
Šele tisti hip, ko boste zadovoljne z življenjem kot takim, ko si boste všeč popolnoma, ko boste vedele, da delate maksimalno dobro vse, karkoli že počnete, ko si boste upale priznati sami sebi vse svoje pluse in minuse, ko si boste sposobne oprostiti vse, kar delate narobe in bile srečne, da delate prav, kar delate prav, ko si boste dale popolno priznanje, ko boste počele, kar je vam najboljše, ko boste skrakta imele toliko samozavesti, da boste same sebe ljubile z vsem vred - takrat boste imele ravno prave kile.

hehe, gina, si take hude pogoje postavila, da se mi zdi, da nobena ne more met pravih kiluser posted image . Vedno se kaj najde, vedno kaj zaserjemo, pa pač popravimo in gremo naprej. Takole popolnoma v sozvočju s sabo in univerzumom je mogoče samo kaka budistična menihica (oni pa itak bolj malo jejo, pa ni problem z debelostjouser posted image ). Sicer se pa strinjam s tabo, da je najprej treba v glavi počistit. Dejansko, pa če nočeš poplave, moraš naredit oboje: najprej zapret pipo, potem pa še pobrisat, kar se je nabralo, ker praviloma ne bo kar samo izhlapelo, oz. vsaj ne v doglednem času...user posted image

ne ronja, trenutno poje toliko kot rabi - če se ne redi seveda. je pa potrebno jest manj kot rabiš, če želiš shujšat, to je pa sigurno res + gibanje, da telo porabi več kot poješ je zelo fina stva

Veš, da sem prav razmišljala, a čem kar tako napisat, al čem malo bolj zakompliciratuser posted image . Ja, seveda, če se ne redi, potem poje, kolikor rabi, vendar sem mislila, da poje več, kot rabi glede na svojo višino (ker če bi bila suha, bi tudi rabila malo manj)...Maš pa vsekakor prav.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: HUJŠANJE
19.11.2008 19:20:13   
Gina
Ampak ronja, zgoraj ne piše, da moraš biti idealen, daleč od tega, ampak da si moraš priznati pluse in minuse, se pravi si tudi odpustiti, če nisi popoln... po moje pa zame skoraj vse zgoraj našteto velja. Najbrž ne vsak dan in vsak hip, ampak večino časa pa velja, da se imam rada. Pa nimam idelanih kil, ker tega itak ni. Imam pa najbrž relativno idealne kile za moje lastne pojme. Najbrž bi kdo rekel, da sem debela, kdo bi rekel, da sem suha, vse sorte slišim. Ampak a je to sploh važno, dokler sem sama sebi všeč? Vesolje je vedno en red v neredu. Kaos po domače, ampak vendarle v ravnovesju kaos. Taki smo tudi mi. Kadar smo mi res mi. Kadar mi nismo pričakovanja drugih. In ne, ni ti treba biti menih niti svetnik, da to dosežeš. Samo malo sreče moraš imeti z geni in starši in s tem, da se rodiš v evropi dandanašnji. Če pa te sreče nimaš, pa lahko zelo veliko skompenziraš z lastno glavo in z ljudmi, ki te obkrožajo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: HUJŠANJE
19.11.2008 20:36:07   
Anonimen
u bistvu niti ne vem kako bi se počutila, kaj bi občutila...ko bi enkrat shujšala...
nekje v sebi se mi zdi


Ne ves...vendar nekje v sebi ves. Povej si.

(odgovor članu baby22)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: HUJŠANJE
19.11.2008 21:26:39   
ronja
Ampak ronja, zgoraj ne piše, da moraš biti idealen, daleč od tega, ampak da si moraš priznati pluse in minuse, se pravi si tudi odpustiti,

hihi, to je v mojih očeh dosti blizu idealauser posted image . Mal heca, saj te razumem in se strinjam s tabo, samo res si pa precej kriterijev dala - se mi zdi, da jih vse suhice glih ne izpolnjujejo/mo... Saj se strinjam, večino časa smo si čisto všeč, ampak po moje ima vsak obdobja (ne samo trenutke), ko si pač ni - ne ve, kaj naj naredi, da bo vse prav,... in takrat se nekaterim naberejo kile, nekomu drugemu pa kaka druga razvada...

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

u bistvu niti ne vem kako bi se počutila, kaj bi občutila...ko bi enkrat shujšala...
nekje v sebi se mi zdi


Ne ves...vendar nekje v sebi ves. Povej si.

hehe, verjetno kdajpakdaj lakotouser posted image . Zdaj me bojo vse hujšarice napadle, da hujšanje ne pomeni lakoteuser posted image . Mogoče res ne, ne vem, namerno še nisem hujšala, kadar pa sem nenamerno hujšala, sem bila vedno lačna ali bolana ali sem dojila...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: HUJŠANJE
19.11.2008 21:31:31   
Anonimen
hehe, verjetno kdajpakdaj lakoto


Ja, lakoto. Po cem?

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: HUJŠANJE
19.11.2008 21:38:49   
ronja
Mič, dobro vprašanje. No, če si v hujšanje prisiljen (ker okoli tebe ni hrane - vsaj ne tvoje hrane...), potem je odgovor enostaven: po hrani, vsaj pri meni je bilo tako (in pri lubiju, kadar sva bila v taki situaciji...). Če pa zavestno oz. nalašč hujšaš, pa se stvari zakomplicirajo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: HUJŠANJE
19.11.2008 21:40:39   
Anonimen
Če pa zavestno oz. nalašč hujšaš, pa se stvari zakomplicirajo...


Ne, potem so se bolj enostavne, ker nisi smrtno lacen user posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: HUJŠANJE
19.11.2008 21:43:36   
ronja
Hehe, maš pravuser posted image . Stradat res ni luštno... se preživi (nekaj časa), luštno pa res ni. zato vedno staršno občudujem vse, ki namensko hujšajo, ker vem, da je bilo meni brez (dovolj) hrane grozno in si res ne predsatvljam v to it prostovoljno... Ampak verjetno ni enako hudo, vsaj upam za vse, ki hujšajo/te...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: HUJŠANJE
19.11.2008 21:48:14   
Anonimen
Stradat res ni luštno... se preživi (nekaj časa), luštno pa res ni.


Ja, res.
Zato vedno pravim, da je treba zdravo jest user posted image .
Mislim, ne predstavljam si, da hujsam in da sem lacna, eno daljse obdobje. Saj mi pase, vcasih biti lacna, za pol dneva user posted image , vec se pa ne grem.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: HUJŠANJE
20.11.2008 8:16:18   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: ronja


hehe, verjetno kdajpakdaj lakotouser posted image . Zdaj me bojo vse hujšarice napadle, da hujšanje ne pomeni lakoteuser posted image . Mogoče res ne, ne vem, namerno še nisem hujšala, kadar pa sem nenamerno hujšala, sem bila vedno lačna ali bolana ali sem dojila...



hehe, ne mislim te napadat, celo strinjam se s tabo. ker sem sprobala že zilijon diet in pri vsaki sem stradala do amena. 5-7 kg šlo dol potem pa se je ustavilo user posted image . nisem vedela zakaj. no, pred letom in pol sem se malo poglobila v svoje telo prebrala nekaj knjig, kako telo funkcionira. hb mi je prišla v roke tudi knjiga Jem, torej hujšam (že naslov je bil skregan z vso mojo dotedanjo logiko - kako lahko ješ, pa shujšaš poleg....ja pa jade sem si mislila)
No pa sem po vseh prebranih knjigah in vedenju vsaj približno kako telo funkcionira....in seveda mi je bilo tudi jasno, da moram spremeniti način prehranjevanja...no po vsem, tem sem se odločila, da grem probat furat zdravo prehrano.

In res, prvič v življenju dejansko zdravo hujšam in pri tem nisem nikoli lačna. To je bila zame eureka!user posted image


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: HUJŠANJE
20.11.2008 9:27:15   
MILU1
TODA ZAPOMNI SI NEKAJ: 90 DNEVNA LOČEVALNA DIETA NI DIETA ZA 90 DNI!!!
AMPAK JE NOV NAČIN ŽIVLJENJA, ČE HOČEŠ NOVO POSTAVO OBDRŽATI. KER TAKOJ, KO ENKRAT ZAČNEŠ SPET JESTI ,TAKO DA MEŠAŠ PREHRANO, GREJO KILE DVOJNO NAZAJ.
 
MONTINJAKOVO DIETO MORAŠ SPREJETI KOT NOV NAČIN PREHRANJEVANJA ZA CELO ŽIVLJENJE, LE TAKO BOŠ OBDRŽALA KG .
 
VELIKO USPEHA IN VOLJE

(odgovor članu baby22)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: HUJŠANJE
20.11.2008 10:17:06   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: MILU1


MONTINJAKOVO DIETO MORAŠ SPREJETI KOT NOV NAČIN PREHRANJEVANJA ZA CELO ŽIVLJENJE, LE TAKO BOŠ OBDRŽALA KG .
 
VELIKO USPEHA IN VOLJE



to itaq! ....probaj naslednjič pisati z malimi črkami, ker, pisanje z velikimi črkami pomeni kričanje! pa še večino posta ne sme biti z velikimi črkami napisanega.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu MILU1)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: HUJŠANJE
20.11.2008 10:25:29   
MILU1



to itaq! ....probaj naslednjič pisati z malimi črkami, ker, pisanje z velikimi črkami pomeni kričanje! pa še večino posta ne sme biti z velikimi črkami napisanega.
[/quote]


Oprostite, če je tako zvenelo, a niti slučajno nisem kričala.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?