Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: UZ kolkov v ljubljanski porodnišnici 17.11.2008 13:41:13
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Moja dvojčka sta se rodila poleti 2007 in sta imela slikanje kolkov takoj še v porodnišnici. Potem nam ni bilo treba nikamor več zaradi kolkov. Pri starejši (2004 letnik) v porodnišnici niso slikali ničesar. Ampak smo slikali tri mesece kasneje. Pol leta nazaj pa vem, da so slikali v porodnišnici in še potem, po treh mesecih in prvotnih izvidih 1A, je bilo treba ponovno na slikanje Mislim, da tako hitro menjajo pravila kot gate
|
|
|
RE: UZ kolkov v ljubljanski porodnišnici 17.11.2008 13:45:00
|
|
|
|
Abra
|
V starševski šoli (LJ) pravijo, da to naredijo že v porodnišnici in da je zdaj taka praksa povsod.
|
|
|
|
|
RE: UZ kolkov v ljubljanski porodnišnici 17.11.2008 13:55:49
|
|
|
|
pob@linček
|
Ja naredijo ti ga takoj potem pa se enkrat ne glede na izvid v 2.mesecu.
|
|
|
RE: UZ kolkov v ljubljanski porodnišnici 17.11.2008 14:39:25
|
|
|
|
nara123
|
V Lj-porodnišnici naredijo UZ kolkov drugi dan in neglede na izvid imaš nekje po tretjem mesecu še en UZ kolkov,če je vse o.k. že v P široko povijanje ni potrebno.
|
|
|
|
|
RE: UZ kolkov v ljubljanski porodnišnici 17.11.2008 19:30:05
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
v materinski so nam rekli, da delajo uz vsak ponedeljek, sredo in petek tako da enkrat ziher naredijo uz kolkov.
|
|
|
|
|
RE: UZ kolkov v ljubljanski porodnišnici 17.11.2008 20:17:59
|
|
|
|
simonakr
|
Oj! Ja naredijo ti UZ kolkov preden greš domov iz porodnišnice in glede na izvid se potem odločijo al rabiš pegled še v 3. mesecu. 1A je v redu izvid in ne potrebuješ več pregleda, 1B in ostali izvidi pa potrebuješ ali samo kontrolo ali pa tudi široko povijanje - to določi pediater.
|
|
|
|
|
RE: UZ kolkov v ljubljanski porodnišnici 17.11.2008 20:23:57
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr 1A je v redu izvid in ne potrebuješ več pregleda, 1B in ostali izvidi pa potrebuješ ali samo kontrolo ali pa tudi široko povijanje - to določi pediater. Moja je imela oba kolika 1b izvid, pa ni rabila širokega povijanja, pa tudi na nobeno kontrolo jo niso naročili.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako otroku izbrati ime?Ime človeka zaznamuje. Ima velik vpliv na življenje in osebnost. Vzemite si dovolj časa in v miru premislite, kakšno ime...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?