Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Se speče, če je pokrit, drugače se meni krompir zlepa ne speče. Odkar sem prebrala nasvet na kulinariki, delam po tem načinu: krompir olupim in narežem, odvisno od velikosti na kose, ga kuham točno sedem minut, ga odcedim in dam pečti za pol ure. Torej ga dam zraven piščanca pozneje, pol ure pred koncem peke.
Se speče, če je pokrit, drugače se meni krompir zlepa ne speče. Odkar sem prebrala nasvet na kulinariki, delam po tem načinu: krompir olupim in narežem, odvisno od velikosti na kose, ga kuham točno sedem minut, ga odcedim in dam pečti za pol ure. Torej ga dam zraven piščanca pozneje, pol ure pred koncem peke.
Pečeš pokrito ali ne? Ker če piščanec ni pokrit je tudi čisto pust, suh.