Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Je res ena taka gužva tle, da ni za verjet...nam je teh 70 kvadratov kar malo premalo ratalo...Pa sej bo pole vse spet OK ko pošlihtamo...Ampak morem počakat mojga. Za jutri je reku, da bomo škatle in odvečne stvari v klet oz smeti nosila...Bom poročala jutri kaj bo na stvari!
JSt komi čakam da spoznam to našo guzico...
..kar ne morm se polatit...
, dons mora past ena huda masaža, če ne sem kot stara baba pr 120 letih, pa še una ziher neb tolk jamrala kt jest
Vidš, to bo neki zate
Mah, bomo vidl
Tko da zdej vsak dan en stroj cunj zalaufam. Bi jih več pa nimam kje sušit. Tko da mava polno kopalnico, ma glih tok da not prideš, pa je drgač kr velika. Mislm, omaera ma okol 70cm v globino, ene 4metre v dolžino in standardno višino, kok so stropi visok, ene 2,5metra. In not vsa posteljnina, cunje,... Hvalabogu sem pred časom od Neli premale cunje mal uredila, jih zložila v škatle in dala v njeno sobo kjer čakajo na pranje (se mi ni dal lojtre jemat da bi škatle dala nazaj na najvišjo polico). Ker če ne bi ble še vse tiste cunje plesnive