|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktoberčice!
4.4.2005 15:36:36   
Ni novih sporočil
pi
Bambi kaj moraš naredit da te da G 4 ure na bolniško ?

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Oktoberčice!
4.4.2005 16:00:17   
Ni novih sporočil
bambi
NE vem, mislim, da je to odvisno od tvoje G, kako opraviči to....

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Oktoberčice!
5.4.2005 8:38:23   
Ni novih sporočil
SANJA2
Hoj hoj....

prejšnji teden sva bila z mojim:love: na merjenju NS.Pregled je bil čarodejen, saj se je najin črviček že ful premikal in mojemu moćžu tudi pomahal... kot najbrž da vsem:)))

Imam pa eno vprašanje. Veliko :nosecka: sem že slišala, da se NS več ne jemlje kot merodajen rezultat za možnost, da ima naš črviček DS. Kako je s tem. Imam malo strahu, ker imam kar dva znanca, ki jim je NS pokazala rezultat 1:5000 no pa se je zgodilo, da sta se rodila z DS. Danes sta to velika sončka, ki jih starši ne bi nikoli zamenjali saj prinašata poleg vsega veliko veselja v družino. Vseeno me zanima kakšno je vaše mnenje, saj imam sama rezultat 1:3300. Meni in G se je ta rezultat zdel o.k.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ali vas skrbi gospodarska kriza?
Spark

da (60%)

ne (20%)

ne vem zakaj se gre (4%)

vse skupaj je samo blefiranje Amerike (11%)

briga me (6%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!