Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kok gre men ta RR na živce 14.12.2008 19:51:06
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders ...ker brišete dobre debate. Pa kaj nimamo v naši dragi Sloveniji svobode govora???? na RR je ni, definitivno. itak pa to sploh več ni forum, ampak predvsem veliko reklam z nekaj teksta, cenzuriranega seveda, vmes. zatto me pa vidite 1x na mesec. ;)
|
|
RE: Kok gre men ta RR na živce 14.12.2008 21:11:43
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: yellowcrystalstar IZVIRNO SPOROČILO: riders ...ker brišete dobre debate. Pa kaj nimamo v naši dragi Sloveniji svobode govora???? na RR je ni, definitivno. itak pa to sploh več ni forum, ampak predvsem veliko reklam z nekaj teksta, cenzuriranega seveda, vmes. zatto me pa vidite 1x na mesec. ;) Enako.
|
|
RE: Kok gre men ta RR na živce 14.12.2008 21:31:03
|
|
|
|
amaya
|
mene pa firbec matra
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?