Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 19:00:09
mismis
tokrat tudi KLIK na umazano povezavo ne bo pomagal.
Jemljem pa vse možno, sem danes spila odvajalo, ki ti ga dajo na GK LJ, pa Donat, pa jogurt EGO, evo zdaj pijem ša hajnija, meno bo razneslo
Škoda, ker se jutri ne moreta oglasiti, imam zate posnet tisti film od B. k sva govorile o njem, no pa drugič. Važno je, da jutri dobro zrihtata, bom mislila na vaju, ZELO
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 19:24:27
Fidolina
Močno mislim na vas in upam za vse vas. Zelo mi boste polepšale in obogatile življenje, ko boste CB-je s pluski popale v poste. Na bebice . No, brez heca - zares vam želim, da uspe.
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.11.2009 23:09:50
miklarom
Žiži - ma ja sem postregla vse stranke, mater sem mela tako gužvo, k , ti Celjani res nimajo menda kaj za jest doma, al pa se jim ne da kuhat, , pol pa naj bi bila recesija,.... ja pa ja de , sam juter bom tud skos mislila nate in držala pestke, pa mi čist dol visi kaj si drugi mislijo
zarči, - da jutri dobiš lepa deca in jih lepo sprejmi, pa da jih bo še kaj za v škrijo, da bojo moji imeli družbo , navijam
Bebiii - tudi jaz tebe , a si že doma iz gledališča? je blo fajn ne, jest sem pa švicala na šihtu
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.11.2009 10:52:09
Naska
bila spet danes, je bilo rečeno, da bi jih še malo poredili - vsi so se našopali na levo stran in sicer 13, 14, 17, zdaj jih bomo pa še redili in šli jutri jih spet kazat in mogoče celo pojutrišnjem...
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.11.2009 11:16:55
Fidolina
Tolk se dogaja, da bi si mogla kar zapiske, kot v šoli naredit , da bi vedla, kaj se kateri dogaja. Se bom potrudla in mal raziskala. Do takrat pa . Naska lepo se redijo .
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?