andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Dan, punce moje! Pri nas smo spet žalostni , ta je prišla čisto v svojem stilu, močno in odločno. Bomo zdaj malo na stran dali vse skupaj in premislili kaj in kako naprej. Jutri pa vseeno na test, tako hočejo v MB, da ne bi bila slučajno kakšna IMN. Res hvala vsem za lepe in vzpodbudne besede! ojoj,res mi je žal,vendar nikar ne obupaj,vem,da je trenutno silno težko,vendar kmalu boš tudi začutila ponovno moč.Gotovo še ni prišel tisti pravi čas,vendar sem prepričana,da ga tudi ti dočakaš... Neverjetno je ravno to,da nosimo v sebi tako veliko moč,kadar gre za željo po in ravno ta neverjetna moč nas povzdigne,kljub raznim padcem in nas naredi prav posebne. KIWI vzami si čas,nato pa ponovno vdahni in štartaj znova,nikakor pa se ne prepusti slabim mislim,kajti tudi tebi bo uspelo,čeprav se ti morda trenutno ne zdi tako,navijam zate! In hvala,da ste me sprejele kot navijačico.Pot do zna včasih res biti trnova in ovinkasta,polna takih in drugačnih izkušenj,vendar je vredno poizkusti in vrjamem,da na koncu tudi zmagati. Držim pesti za vse vas,pa srečno!