dajamaja
|
Ojla, konzervice in naš konzervans! Mal sem si vzela prosto, preden grem pred šporhet. Miklarom, pridna, pridna! Reni ti tudi! Do Posotjne se pa zdaj res že vleče. Midva sva tudi zadnjič med samimi kamioni vozila. Kruce, tole s tvojo Kruciko in Krucebabyjem se pa zaskrbljujoče bere. Ma naj leži, če bo le pomagalo. Moja prijateljica je odležala 8 mesecev za svojo princesko. Držimo pesti, da bosta zvozila maksimalno dobro!!!! Čokoladko je pa sladek Čeprav vididm, da Gigi nekaj z barvo komplicira KIWI žal mi je! Upam, da se sreča kmalu obrne! Aqua, ti pa že drugi praznični dan v službi? Upam, da imaš ko prideš domov še energijo za , da zrihtata še pred datumom pregleda. Gretka, hvala za čestitke ob prazniku, katerega bomo še veseli, da ga lahko praznujemo. Al pa bo enkrat že konec odpuščanj, stečajev, .. Andreja2000 tebe sem pa brala na drugih temah, nisem pa vedela, da si generacija. Pozdravljena in čestitke za tvojo srečo! Mi smo bolj lenobni in v glavnem kar doma. Še dobro, da imamo psa, da nas kam zvleče. Je takšno žalostno vreme zdaj, dopoldan je bil pa še sončen. Danes bomo šli mal na bazen zvečer, drugače pa proizvajam sladkarije v večjih količinah, da si moja dva dušo privežeta. Uživajte!
|