Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj cenejšega od herbalifa 23.12.2008 9:01:01
|
|
|
|
robinzon
|
Tudi muller ima celo polico tega.
|
|
|
|
|
RE: kaj cenejšega od herbalifa 23.12.2008 9:13:13
|
|
|
|
Mišni
|
Ma ja, nekaj od tega kupi, saj je vse isti šmorn. Če se v glavi prepričaš, d ate nasiti, potem te. Vse je v glavi.
|
|
|
RE: kaj cenejšega od herbalifa 23.12.2008 15:10:51
|
|
|
|
aleksandra 78
|
Mišni, ne gre za to ali te nasiti ali ne. herbalife je visokokvalitetno prehrambeno dopolnilo- jaz ga ne prodajam. Sem farmacevtka in sem videla sestavo HF. Odlično. Torej ne poješ zajtrka an/ali večerje- toda telo ne trpi. Dobi hranljivne snovi- celo več, kot da si pojedla sendvič ali kar koli naredimo na hitro za zajtrk.
|
|
|
|
|
RE: kaj cenejšega od herbalifa 23.12.2008 20:52:27
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra 78 Mišni, ne gre za to ali te nasiti ali ne. herbalife je visokokvalitetno prehrambeno dopolnilo- jaz ga ne prodajam. Sem farmacevtka in sem videla sestavo HF. Odlično. Torej ne poješ zajtrka an/ali večerje- toda telo ne trpi. Dobi hranljivne snovi- celo več, kot da si pojedla sendvič ali kar koli naredimo na hitro za zajtrk. Ja, ja, seveda.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
Zadnje s foruma
HipoterapijaTaddy78Ali veste kaj je hipoterapija in kakšen ima vpliv na otroka s PP ali kakšnimi drugimi težavami?Ja, vem (
27%)

Sem že slišala, ampak ne vem točno (
16%)

Ne, bom pa poiskala kaj o tem (
37%)

Ne vem, me ne zanima (
21%)
Število vseh glasov: 226Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!