Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Zvezdica in Sonček......za 29/1 Kako si Zarči? Gigi...še malo pa boš trepetalka. Srčno upam in verjamem v +. Navijam zate. Nosečke (mlinčkova, ajsi, arči, Šuki, Lučka, Hedi, Sonči, dakec, kruce , moj sonček, ma vse...da ne bom spet kaj zaj, ker čim se obrnem pozabim kaj čem napisat ) Kako ste? Pošiljam Objemčke in veliko dobre hrane Vitaebella...ET nič en buba, sam otroke ti dajo pa greš . In čestitke za super pridelek. Mlinček, da boš čimprej zdrav, pa pazi na ženo in otroke Podganca... kak lipov čaj, preventiva, da ne boš bolančkana. S-facta pa ne poznam pa ne vem, ampak jast sem bila tak zadetek od hormončkov. Blanči,.... kako ste danes? Izcedki pa šc šc šc šc Gretka, lepa kot vedno . Vsakič znova maš hudo oblekco Pikovitka, kar se narkoze tiče... jap... še tri dni si munjen, ampak pol k se zbistriš ugotoviš, da je fajn bit mal odsoten. A sem koga pozabila, ziher sem, pa oproščam se že v naprej, ker tale nosečnost okupira ves mozek in res nič ne funkcionira. Pa ta moj spajdermen se čist preveč zanima za bakterije in viruse in mikrobe in kaj vem kaj še...moram iskat razlago za nevem kaj. Tako da lupčke za vse.