mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Bejž no, Miška, une bleščice nimajo nobene veze. Smo probal pa ni blo nič boljš... Jest samo čakam, kdaj ti ponudu kakšno posebno, novo in prilagojeno tehniko IVF-ja... S takojšnjim transferjem... A miš, da tud na pokanje foliklov ne bi bilo časa čakat? seveda, da ne , jaz ready, on ready, sestro pošljemo po kavo, ma kakšno pokanje foliklov, saj plavalčki tako ali tako zdržijo še najmanj 2 dni notri, pa ni vrag da bo folikel vmes razneslo Se mi zdi, da bi še kaj drugega razneslo ja no , pomembno je, da je cilj dosežen A si zadnjič videla, kako majhno rit ima njami Nisem vidla, sorry . Sem pa opazla, da je bil v civilu. Mi je bilo mal neprijetno, da mi civilist po podvozju z dildokamerco šari aha, na to sem jaz že navajena, sem že enkrat prej pisala o tem, takrat ko je potekala debata ali ima očala ali ne... Rit sem pa porajtala, ko se je ubožec nabil na vrata. Škoda, ker se ni...