princes34
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella Princess zdravo, lepo, da si se oglasila. Sem si kar mislila, da si to ti. Je to tvoj prvi IVF? Najin je. Vama in nama želim, da bo teh 14 dni hitro naokoli. Lahko mi pišeš tudi na zasebna sporočila. Bom pa vesela, če boš poročala kaj in kako. Jaz nič kaj ne počivam, je dr. Reš rekel, da je počivanje prepovedano. No, na treninge pa tud ne hodim več. Vse počnem zmerno, tudi kadim še malo in pijem kavo (baje bolj škodi plodu, če naenkrat sprejmeš drastične spremembe kot je prenehanje pitja kave, cigareti, omejitev gibanja,itd). V jajčnikih me pika od punkcije dalje, včasih začutim tudi maternico. Kaj je pa tebi dr. Reš naročil? Želim ti vse najboljše! Živjo, sem kar malo pozno na forumu, bila sem v službi. To je najin 2 IVF, prvega sva plačala lansko leto pa ni bilo nič. Jaz bom jutri poklicala Reša, da mi pove, ali je jajčece pri meni za zmrznit. Mene skoraj vsak dan boli jajčnik, danes začuda ne še, drugače pa maternico kar čutim oz. imam napihnjen trebuh. Upam, da bo to minilo. Reš mi ni nič posebnega rekel, pravi da je normalno da bolijo jajčniki, ker so poškodovani od punkcije. Prebrala sem, da si doma pa ti zaradi tega dnevi počasi minevajo? Tudi jaz tebi želim, da bi ti dnevi kar se da hitro minili do testa. Upajmo na najboljše!!! P.S. Iz kje pa si? Lahko bi se kdaj zmenile za kakšno kavo?
|