gigi1
|
Daaan Najprej naj še enkrat zaželim vso srečo današnjim akterkam Petek, 09.01. pikovit - 1. UZ bbpikica - 1 UZ Petek, 09.01. Zvezdica - CTG+ UZ obayifo - UZ (Graz) Podganca moja saj ni tako hudo kot je slišat v prvem momentu. 22 dan ciklusa (če imaš ciklus na 28 dni) se začneš špikat s suprefactom. Špikaš se 14 dni. Vmes po cca 7ih dneh dobiš M. Sledi 1. UZ. Če je na UZ vse OK (če je tanek endometrij, če ni cist in če si vmes dobila M) dobiš municijo za naprej...torej Menopur ali Gonal. Dajo ti municijo za 9 dni. Sledi 2. UZ. Če folikli lepo rastejo ti podaljšajo terapijo za dan, dva, tri (isto kot v kratkem postopku)...sledi stopka...punkcija...ET. Torej, če je vse OK se špikaš s s-factom 14 dni in potem z Menopurjem ali Gonalom (+s-fact) še kakšnih 11, 12 dni.. in sledi stopka. Pri meni je prvič nastal problem, ko sem imela cisto in sem se samo s s-factom špikala 23 dni pa še to ni pomagalo in so mi jo morali punktirati. Drugič HB nisem imela teh težav...sedaj pa čakam, da vidim kaj bo. Veliko lažje bi bilo, če bi že pred začetkom postopka naredili UZ in takoj spunktirali morebitne ciste...No, oni imajo o tem svoj mnenje... Wp tukaj je en link, ki veliko pove o moški neplodnosti. Mislim, da bo marsikateri v pomoč,. Upam, da jezik ne bo delal težav http://www.yu-fitness.com/forum/index.php?topic=3533.0;topicseen 7 Keto dhea je primerna za ženske z visokim FSH. Mislim, da ti tega ne potrebuješ, ker je pri vama jasno kje je problem. Vseeno, če želiš imaš tukaj link. Naročiš preko interneta, plačaš s kartico. Je popolnoma varno in tudi zelo hitro pošljejo. Je pa to dobro kombinirati z maco, ker maca še dodatno poviša vrednosti dhea v organizmu. http://www.biovea.net/product_detail.aspx?PID=420 Marjetka lepo te je spet videti Bumo vesela sem, da si se oglasila in sigurno je vse v redu. Upam, da so težave s hrbtom prehodne. Vsem en lep sončen dan