T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Evo, vse ki ste si tako zelo želele videti moj obložen buhteljček z dojenčkom, ga lahko pogledate v albumu. Za posledice (nočne more in podobno) ne odgovarjam. Lučka, jaz pa not ne morem v album. A res, kako pa to? A so te ven zaprli Shuka, to je pa čisto tebi podobno. Mava pa rres obe isti smisel za humor, mal črn a vsen svetel. Hec mora bit, če ne je pa vse tko turobno brez tega Dons sem spet tvojga g. vidla, ti dej povej mi kera je una mlada bjond sestra k je drgač pr tvojmu g.? Zdej je za mojga delala, sta se z Nado očitno zamenjali. A kej veš? N vem več kako ji je ime, ker sem pozabila. Je pa mislim da ona na podobnem kot me vse, da se že dalj časa trudi za . Ma pa vse pošlihtan, vse ve, si zapomni. Men je ful dobra. Da mi nisi hotla mojega G kaj spelat. Kar se pa heca tiče, pa res mora bit, ker vsaj kaj zanimivo. Mi je blo, da bi ga ogovorila, sam je bla ful gužva pa pol nisem, da neb ble še sestre mal ljubosumne Veš kaj, delile si ga bova a prov Bom drugič vprašala kako ji je ime, ker nisem opazila, da bi imela tablico z napisom. Na Lučko 25 kliknem, pa mi to napiše
|