Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Me zanima če je katera tu gor! Pa bi tudi lahko kako rekli. Jaz sem bolj iz okolice vendar še najboj blizu Koroške. Dajte se kaj oglasit no. PA SREČNO 2009!!!!
RE: Mamice iz Koroške in okolice 1.1.2009 20:28:53
hanna1
živjo
tud jes sem koroška,mežiški konc,pa še bi se kera našla,a ne nky ,ja je bla ta tema odprta,sam nekak ni zaživela,bi pa blo lušto kero rečt...po naše....
RE: Mamice iz Koroške in okolice 1.1.2009 20:35:22
tanjusi
Ja no, jaz sem samo 10 let tule v tem koncu , prej sem bila savinjčanka, sam sem se kar fajn tule aklimatizirala. No in kako ste kaj ve vstopile v letu 2009?
RE: Mamice iz Koroške in okolice 1.1.2009 21:18:48
hanna1
jes mam sina 13 let-puberteta,ga meče okrog ...in 19-mesečnico...no njo pa včasih kaj drugega vrže okrog...pa nas suče ko t ji paše...sam je pa cuker in se ji težko upreš,ko te takooooo lepo pogleda
RE: Mamice iz Koroške in okolice 1.1.2009 21:48:52
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23
ja naš ima tudi 19 mesecev...sej sem jaz začela malo pri junijkah,pol sem pa delovala malo...no...zastarelo
prejle ni hotu met pleničke za ajat je kar na kahli sedel....priden.... , no zdaj že aja...
aja pa govori tudi še ne ........ko bo pa začel,pa ne boš našla gumba za izklopit ...tud naša še nč ne govori..se ji včasih posreči kakšna enostavna beseda,ko pa jo hočeš nažicat,da bi ponovila,pa jok brate...
a je jutri praznik???...... .......seveda...no malo heca....
RE: Mamice iz Koroške in okolice 1.1.2009 22:00:31
nky 23
no za tale jutrišni praznik res nisem vedela, pri naših sosedih menda ni
no zakaj zastarelo
grem se k malemu malo stisnit saj sem zadnji dve noči vse skupaj spala samo nekje 5ur, me je predvčerajšnjem namreč neki v križu zabasal, danes me pa še vrat zraven boli..., včeraj smo šli spat okoli pol četrte, danes pa ob pol sedmih MAMA AM-AM, pate, ja je hotu jest in copate obut , pa mu naredim zajtrk in mi nazaj zabrusi NE-NE, češ ne bom jedel
RE: Mamice iz Koroške in okolice 1.1.2009 22:34:10
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23
grem se k malemu malo stisnit saj sem zadnji dve noči vse skupaj spala samo nekje 5ur, me je predvčerajšnjem namreč neki v križu zabasal, danes me pa še vrat zraven boli..., včeraj smo šli spat okoli pol četrte, danes pa ob pol sedmih MAMA AM-AM, pate, ja je hotu jest in copate obut , pa mu naredim zajtrk in mi nazaj zabrusi NE-NE, češ ne bom jedel
faca mala,pa res nisi imela sreče,da bi lahk malo potegnila...upam,da se ti bolečine umirijo,se pa to pri naših malih velikanih hitro nardi,ko ga narobe dvigneš,ker niso več tako lahki...
ma kako srečo imam.Moja dva pa sta že tako velika, da ko se naspita se vstaneta in gresta pred tv, če je huda lakota že ta velik kaj postreže.No mene je pa kar sram priznat, da sem danes vstala ob 8.30 .Pa saj bo kmalu konec luštnega, še tri dni.
RE: Mamice iz Koroške in okolice 2.1.2009 11:47:07
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi
kot ponavadi smo pokonci od sedme, in pred TV-jem gledama risanke, so ga vsaj malo začele zanimati...
...moja mala obožuje Baby TV,kjer so res risanke in oddaje za najmlajše in lahk sedi na kahli na sedežni in gleda ma kako srečo imam.Moja dva pa sta že tako velika, da ko se naspita se vstaneta in gresta pred tv, če je huda lakota že ta velik kaj postreže.No mene je pa kar sram priznat, da sem danes vstala ob 8.30 .Pa saj bo kmalu konec luštnega, še tri dni....sej za to so pa ti prazniki,da vsaj malo izprežemo,drugo leto pridejo (pardon-letos) vsi prazniki na konec tedna in je treba zdaj malo zaloge narest
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?