Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Sej če bo šel ob 7h spat, bo spal sam pol ure pol pa spet auf in do desetih rogovilu, al pa ne bo šu spat in bo zdej do desteih tulu k jeshar. Energije ma pa ZELO VELIKO. On bi se kr preganjal, sam spal pa ne še. Še dolg večer bo dns spet.
  Sej če bo šel ob 7h spat, bo spal sam pol ure pol pa spet auf in do desetih rogovilu, al pa ne bo šu spat in bo zdej do desteih tulu k jeshar. Energije ma pa ZELO VELIKO. On bi se kr preganjal, sam spal pa ne še. Še dolg večer bo dns spet.

,
 ,   

Zato pa sem že čisto
     Zato pa sem že čisto  Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!!
     Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!!  Zdaj sem ga dala v ležalnik in malo vrti oči, noče jih pa zapreti!!!!!
    Zdaj sem ga dala v ležalnik in malo vrti oči, noče jih pa zapreti!!!!!