|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Špikanje v jajčnikih
7.1.2009 21:38:00   
pipika123
Jaz tudi dobila M ko sem šla iz službe.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Špikanje v jajčnikih
8.1.2009 8:01:40   
mojgal
Pozdravljene, še jaz se vam pridružujem saj že več kot pol leta delamo na user posted image vendar še nič. Imam pa enake znake kot ve spikanje boleče prsi, teto bi mogla dobit al včeri oz. danes, cajta ima do konca tedna potem pa test naredim.
Držim pesti za vse ki še niso dobileuser posted image in bojo veseleuser posted image , upam da se tudi meni uresniči ta želja, morem pa povedat da psiha dela veliko več kot bi si sploh lahko predstavljale.

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Špikanje v jajčnikih
8.1.2009 10:02:48   
Sarchi
Pr meni nič novega, user posted image  še ni, mogla bi učeri pridt, še vedno me zbada v trebuhu, prsi bolijo...čudni občutki...mojgal tud jzt počakam do konca tedna in nardim test. Je pa res da psiha je hudič...
Srečno.

_____________________________

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Špikanje v jajčnikih
8.1.2009 10:21:49   
bejbika81
ojla!

zjutraj se je pojavila rahla krvavitev, zdaj je že rjavoobarvano, ne vem, če je to user posted image  ali pa mogoče ugnezditvena???!!! Tik pred novim letom sem imela O, mogoče bi lahko bila, čeprav dvomim.

Če se redno ulije, bomo nadaljevali čez 2-3 tedne, ko bo nova O na vrsti.

Držim pestke za vse, ki jo še pričakujete oz. je ne pričakujete!!!

LP

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Špikanje v jajčnikih
8.1.2009 10:32:56   
SONJAT
Pozdravljene, vsem križem in težavm se pridužujem tudi jaz, user posted image  mi zamuja že 6 dni, včeraj sem namreč naredila test in   user posted image  , imam namreč močan bel izcedek, boleče prsi, spim že cel teden kot klada ob osmih zvečer in ob štirih čujem ker sem naspana to se im do zdaj ni dogajalo, telesno temperaturo imam skoz povišano 37,4 po sladkarijah me peče zgaga itd...

Sploh ne vem več kaj naj si mislim, ali naj počakam do ponedeljka če bo prišla user posted image   in se v nasprotnem primeru naročim pri zdravniku.

Nimam pojma, ampak mal me že živčki stiskajo

(delamo namreč na drgi user posted image )

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Špikanje v jajčnikih
8.1.2009 10:39:06   
Sarchi
Hej,
bejbika81 pa sej ni nujno da bo user posted image , če imaš le rahlo krvavitev je to čist možno da je vgnezditvena. Ful držim pesti zate in javi če bo kaj novega...pri meni pa še pričakovanje....jej jej

_____________________________

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Špikanje v jajčnikih
8.1.2009 10:55:28   
caryn
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Živjo punce,

bi ful prosila, če bi malo bolj opisale to špikanje v jajčnikih.. Sama sva sicer šele začela (oz. samo 2 krat brez zaščite v tem ciklusu user posted image ) in res nisem alpa ne pričakujem nič.. Opažam pa, da zadnje dva tedna ful hitro menjujem rapoloženje, pa v trebuhu me kar tako malo tišči (v predelu levega jajčnika)- ma ne špika, kot en bolj top občutek..kot, da bi se mi dalo na WC (čeprav se mi ne da user posted image ), pa zebe me veliko in na momente postanem ful utrujena..menstruacije še ne pričakujem (16.1)- ponavadi nimam nekih takih znakov zanjo že toliko časa prej.

Vse to namreč lahko pomeni tudi padec odpornosti in začetek kakšnega virusa- to mi je čisto jasno..a malo mi vseeno uhajajo misli- kaj pa če?

Kako torej zgleda špikanje j jajčnikih pri vas? Mogoče pri kateri, ki se je že izkazalo za znak user posted image

Hvala user posted image



Živjo, tudi jaz sem nova na forumu in ko sem prebrala tale post sem se čisto najdla v njem. Hitra užaljenost, mrazenje, špikanje. Pa še nekaj - a se je kakšni od vas zgodilo da ne bi imela apetita? Meni nič ne diši...
Držim pesti zate Aniiita pa tudi za vse ostale - da bo leto 2009 predvsem plodno user posted image



(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Špikanje v jajčnikih
8.1.2009 21:12:28   
Casiopea
Tudi mene "špika" , vsaj mislim, da me. Občutek imam, kot, da bom dobila user posted image , ki pa naj bo prišla šele čez teden dni. Zgaga me peče že od ponedeljka, pa nič čudnega nisem jedla. Prsa imam težka in bolj polna kot ponavadi. user posted image smo vsak drugi dan od zadnje user posted image . BT včeraj zjutraj 37, danes zjutraj 36,6. Prej si je nisem nikoli merila, malo sem ferbcala dva dni. Kaj pravite ... imam kaj možnosti ... pa tako bi želela biti srečka user posted image  in, da končno pokaže user posted image  ali/in user posted image .

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Špikanje v jajčnikih
8.1.2009 21:14:22   
druga
ej punce, kako lahko celi mesec zdržite tempo user posted image  na vsaka dva dni...midva bi si mogla dopust vzet, da bi zmogla...med tednom sva zvečer tak utrujena, da se nama ne da sexat niti...

(odgovor članu Casiopea)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Špikanje v jajčnikih
8.1.2009 21:18:21   
Casiopea
vse je v glavi ...

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Špikanje v jajčnikih
9.1.2009 7:50:57   
mojgal
sarchi a si že delala test jaz grem danes po njega pa pol naredim ker user posted image še vedno ni, imam pa sedaj drugačno bolečino ne špikanje ampak kot bi telovadila in bi me vse bolelo. Sporoči kako bo šlo

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Špikanje v jajčnikih
9.1.2009 8:21:25   
baby blue
meni zamuja že drugi dan... čez vikend počakam potem pa po test

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Špikanje v jajčnikih
9.1.2009 8:27:54   
caryn
držim pesti zate. jaz tudi drugi teden pričakujem user posted image , pa upam, da je ne bo...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Špikanje v jajčnikih
9.1.2009 12:29:35   
katjucka
Pozdravljene!

Tudi v naši družini se trudimo, da bi dobili novega člana. Mi smo se sicer že povečali. Novembra 2007 sva dobila punčko, ki sem jo pred slabim mesecem nehala dojit in sedaj bi ji čimprej rada priskrbela družbo.
Prvič z zanositvijo nisem imela težav in se je posrečilo že prvi mesec, sem se pa našla med vami vsemi, ki opisujete "špikanje" v jajčnikih. Ko sem takrat bila v ne pričakovanju mentruacije, me je preden bi morala le-ta nastopiti, močno zbadalo v levem jajčniku, prsa so me bolela (kot me vedno), ampak zbadanje je bilo drugačno. Pojavljali so se tudi mentrualni krči ampak sem tako, ko menstruacije ni bilo naredila test in tri dni nisem prišla k sebi. Sreča me je čisto opijanila!!!
No, ampak takrat se nisem imela časa obremenjevat kdaj bo, ker je bilo takoj...
Včasih lahko menstruacijo preloži tudi upanje. Ampak jaz upam, da v vseh vaših primerih ni tako in da boste kmalu občutile tisti neizmerno nor občutek, ko se na testu pokažta dve črtici in se ti zdi, da sediš na vrhu vsega.user posted image user posted image user posted image
Tudi sama si ga ponovno želim. Res pa je, da je treba bit priden!!! Mogoče za vsak slučaj kar cel mesec. Pa še več umirjenosti in vzajemnosti je takrat v hiši, ne???
Torej, veselo na delo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Špikanje v jajčnikih
9.1.2009 13:51:16   
Pikapoka83
No tudi midva sva ta mesec pričela delati na tem, da dobimo še enega user posted image . Približno vem kdaj imam ovulacijo, saj imam štiri dni v sredini meseca vedno bolečine v jajčnikih. No, user posted image  pričakujem okrog 18.1. in komaj čakam, da vidim če nama je kaj uspelo. Prvič sem user posted image  v prvem poizkusu, nisem pa prepričana da bo tudi tokrat tako. Kakorkoli, vsem želim da bi čimprej videle user posted image . Pa poročajte kaj kako vam gre. Bejbika81, kaj novega? Lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu katjucka)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Špikanje v jajčnikih
9.1.2009 16:00:01   
baby1978
Pozdravljene...

Mene je po 3 dnevnem spikanju v levem jajcniku, nahalo spikat in zjutraj dobila teckouser posted image , brezveze. grem dalje.
Kako je kaj z teboj bejbika???

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Špikanje v jajčnikih
9.1.2009 19:57:25   
Sarchi
HEjla mojgal....juppiiiii ja nardila test in so user posted image . ups kako pa zdej naprej...me je ob veselju kar mal stisnlo....user posted image . Kako pa je s tabo?

_____________________________

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Špikanje v jajčnikih
10.1.2009 8:21:59   
mojgal
jupi tudi zame sem naredila test inuser posted image čestitam tudi tebi ker ne morem verjet user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Špikanje v jajčnikih
10.1.2009 8:48:18   
S*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke obemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Špikanje v jajčnikih
10.1.2009 10:13:55   
bejbika81
ojla punce!

Najprej vsem srečnicam ČESTITAM!!!

Jaz sem dobila user posted image , najraje bi se user posted image , ampak gremo naprej... Bo že prišel moj čas!

2.2. sem naročena na redno kontrolo pri G, pa bom prosila, da me pregleda na UZ, da vidimo če je vse OK, mogoče pa bom takrat tudi jaz že srečka!

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Špikanje v jajčnikih
12.1.2009 7:56:18   
baby blue
waaaaaaaaaaaaaaa punce čestitke... jst nism zdržala do danes zato sem že v soboto kupila test ki je pokazal PLUS... tako da ja TRIJE BOMO...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sarchi in mojgal čestitam.... smo na istem

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Špikanje v jajčnikih
14.1.2009 15:09:42   
Pikapoka83
Punce, zanima me ali ste imele poleg špikanja v jajčnikih še kakšen drugi znak, da ste user posted image ? Jaz opažam edino to, da mi po kavi postane slabo, občutek imam kot, da bom vsak čas dobila menstruacijo ter izcedka imam veliko (gost kot pri ovulaciji). Prsa me ne bolijo. Pri prvi nosečnosti sem prav po prsih vedela da sem srečka, zato imam občutek, da ta mesec ne bo nič. user posted image imam za dobit 18.1. Kaj pa če že zdaj naredim test? user posted image

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Špikanje v jajčnikih
15.1.2009 17:34:29   
Sarchi
Hejla srečke (mojgal, baby blue...)v katero temo ste se preselile...sem bila na smučanju ta teden in sem čist out.
Ostalim pa srečno....bejbika81 tut zate držim pesti da zagledaš dve črtici...papa


_____________________________

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Špikanje v jajčnikih
16.1.2009 9:27:24   
baby blue
jst sm sedaj v temi Nosečnost... Vsake toliko časa pa pokukam tudi v to temo :)

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   Radovednost:)
21.1.2009 10:43:11   
Bella.Vita
Živjo!Mene zanima: po kolikšnem času ste začele bruhati, če ste sploh bruhale? Meni zamuja že skoraj 2 meseca,testa še nisem naredila. Lp!

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?