Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
oj. a katera je te tablete in kapsule? to je kao prehransko dopolnilo za nosečnice in doječe matere. sama sem na začetku jedla folno elevit, zdj pa bi malo prešla na to,. pa me zanima če je katera uporabnica tega in če je imela kakšno posebno reakcijo
oj. a katera je te tablete in kapsule? to je kao prehransko dopolnilo za nosečnice in doječe matere. sama sem na začetku jedla folno elevit, zdj pa bi malo prešla na to,. pa me zanima če je katera uporabnica tega in če je imela kakšno posebno reakcijo
pozdravljena. Jaz sem jedla te tablete,prve tri mesece in mi niso odgovarjale . Sama G. mi je rekla da zaradi folne kisline..in da če jih ne prenesem jih naj opustim.. JAz sem bruhala po njih redno, ko sem jih morala pogoltnit.. ne vem zakaj ampak men niso odgovarjale.. Imam še celo škatlo zapakirano doma..bom probala pol,ko bom dojila,..če bo kaj boljše
Jaz sem najprej tri mesece jemala tifol, potem mi je pa G vetovala Neovin. Najprej sem jih jemala vsak dan, pol sem pa lena ratala sem jih pa vyela, kadar sem se spomnila. Nisem mela pa nobenih reakcij.