murkica
|
Joj ful bi rada prišla, samo sem cel teden na predavanjih do 20h. ... Pa res bi te rada spoznala v živo... Bi bil že skrajni čas, ker imam že zdaj občutek, kot da bi vas vse poznala že 100 let. Kar se tiče kupovanja stvari. Jaz pa moram priznati, da sem mislila, da bom takoj ko bom videla, da je na UZ vse ok šla v trgovino in začela kupovat stvari, pa začuda ni tako. Namreč odločila sem se da bom počakala kar nekaj časa. Nikamor se mi ne mudi, trebuh se mi skoraj nič še ne pozna, razen male napihnjenosti in stvari tudi nikamor ne bodo pobegnile. Bova pa definitivno začela s tem, da bova prepleskala sobo, kjer bomo bili in potem počasi začela seliti najine stvari, ko pa bo vse urejeno, bodo prišle na vrsto tudi stvari za ... Ampak kakor komu paše, morda pa se mi tam okoli 20 tedna utrga in bomo že vse imeli doma , nikoli se ne ve... Ampak če bi res vsi gledali na to, kaj bi se lahko zgodilo, potem bi bilo najbolje, da bi naši dragi šli kupovati stvari šele, ko bi dojenčka že držali v naročju v porodnišnici. Tako, da je čisto vseeno kdaj se kupi, sem pa prepričana, da je vseeno bolje si stvari razporediti in jih kupovati postopoma, kot pa da zmečeš nekaj plač naenkrat. Grem si posušit lase. Sem si celo vzela malo časa zase in se uredila, da ne bom po svetu hodila kot ena coprnica. Lupčka vsem...