|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
6.4.2009 7:53:44   
mala_pikica
Jutro!

Ja pa kaj je zdaj to, včeraj zadnja, danes prvauser posted image . A ne boste več nič klepetaleuser posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
6.4.2009 8:30:10   
Februarka08
Jutro še od meneuser posted image

Grem dalje kuhat mlečni riž pa kavico, potem greva pa počasi do zdravnice. Ampak je pa že boljeuser posted image user posted image

Lep dan, nas čaka natrpan, naporen, na koncu pa upam, da bomo skakali od veseljauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2652
6.4.2009 9:04:17   
itata
jutro,
se še jaz javljam po dolgem časuuser posted image  nimam glih velik dela v službi, pa lahk mal po netu skačem... v pet sva s sosedo spet jakoba postrigli. kar na mašinco in zgleda res ta prav pobalin zdejuser posted image  sej ne čist na kratko, ampak tko na kak cm... sej ma dost. mu je hitr vroče v glavo pa men se z unimi dolgimi laski (beri 3-4 cm) ne dopadeuser posted image  v soboto sva bla sama in sva šla mal na obisk na kavico pa v mesto na kavico. pol spat.. oba.. popoldne sva pa pred hišo "fuzbalirala" - mali je tok smešen, res skoz brca žogo! shodil pri 13. mesecih, zdej pa že teče pa brca žogo!! sploh ne pade - no če je štenga al pa klanc pol kej čofne, drugač pa super stabilen.
v ned smo šli do staršev od mojga in je popoldne mali laufal pred hišo 4 ure!! tko da sem se mogla moćno potrudit, da mi ni zaspal na poti nazaj (ob 18h)... tko da je ob 20h sam dol padu. še mal prej celo.
sem pa jaz neki prehlajena... kr neki... bo že. ni kritično.
pridne bodite pa se še kej čitamo. pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
6.4.2009 9:05:16   
dolenjka
Dan user posted image

Nam čist preveč dogaja, tko da ni časa za javljanje user posted image

Včeraj smo tudi mi pohajali po slovenski obali z Ella familly in se prav luštno imeli in valda, vse kar  je lušno hitro mine user posted image  user posted image
Soboto smo izkoristili v 0 in šli dopoldan na trg in šetnjo, carica je spala 2 uri, potem pa na hrib na kosilo, kjer je carica še 2 uri v vozičku odspala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tako da smo bili praktično cel vikend zunaj user posted image
Mi2 danes nadaljujeva. Zdajle še mami zajtrk poje, Tara bo verjetno kljub temu, da je svojega že zmazala, pomagala, potem pa jo šibneva na sončkanje. Verjetno bova tudi v kavalu malo sončkali user posted image Pride katera user posted image  Je treba sezono odpreti user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2654
6.4.2009 9:18:15   
pina-1
Jutro.

vidim da ste vsi izkoristili vikend. Pri nas je blo kar grdo vreme. JE skozi neki deževalo, tako da smo bli bolj malo znuaj.
Dolenjka upam, da ste vsaj vi meli lepo vremeuser posted image

Drugače je pa pri nas vse po starem. Ana si je v soboto fajn ustnico razklala. JE mela kar fajn natečeno amapak je blo takoj bolje...

Šefla, ti zavidam sončaknje, ker jaz bi tudi šla na sonce oz. na en špancir pa moram ždet v pisarniuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
6.4.2009 9:36:58   
dolenjka
Pinči, nam je kar ratalo z vremenom, vmes ko nas je ujela ploha sta malčici malo pomalicali, potem smo šli pa dalje. Je bilo pa že kar vroče na soncu user posted image  user posted image

Zdaj je pa čas da se greva nališpat in počasi odpeketava, da izkoristiva dan, potem ga bomo pa še popoldan s tatijem - bomo šli na hrib user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
6.4.2009 10:10:40   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pinči, nam je kar ratalo z vremenom, vmes ko nas je ujela ploha sta malčici malo pomalicali, potem smo šli pa dalje. Je bilo pa že kar vroče na soncu user posted image  user posted image

Zdaj je pa čas da se greva nališpat in počasi odpeketava, da izkoristiva dan, potem ga bomo pa še popoldan s tatijem - bomo šli na hrib user posted image

super.
sej dopoldne je blo kar prijetno. popoldne je pa uniču tale usrani dežuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
6.4.2009 12:08:41   
Februarka08
Evo, midve sva od zdravnika, drugače vse ok, imava še 2 dni Ventolin, potem upam, da bo čisto ok, je mogla pa spet lulat, čeprav je bil zadnji izvid čisto bp. user posted image Ampak zdravnico vseeno skrbi, da se ne bi spet kakšen uroinfekt pojavil, tako da bo zgleda treba tole večkrat kontrolirat. Ma smo čakale skoraj 1 uro da se je polulalauser posted image jaz sem totalno zbita že zdaj, zdaj jo dam hitro spat, potem kosilo in po kosilu jo midva šibneva na NS. Upam, da bo katera držala pestiuser posted image user posted image

Aja, gorenjke - Gibi Gib je ODPRT!!! Včeraj smo bli tam in je blo super, čeprav so naši malčki še premajhni ta tam. No, je pa vseeno luštno, saj je zunajuser posted image

Uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
6.4.2009 14:21:34   
Janey
Daaaan

A se me še spomniteuser posted image user posted image

v sluzbi je štala nimam časa niti lulat, kaj šele se tukaj kaj oglasit (danes sem bila res ekstra pridna, plus tega pa je šla šefica malo prej in sem imela mir in nobenega telefona tako da sem končala skoraj eno uro prej vse delouser posted image user posted image ), popoldneve in vikende pa smo zunaj. tale vikend je bil superkrasenuser posted image tak lepo se že dovgo nismo imeli. jaka tako uživa zunaj, dirka in se reži. obožuje naravo in živali in jaz jih obožujem z njim. ne moreš verjet kako se razveseli kužka ali rožice. iiiiiiiii in se že smeji. pa ful je začel čebljat, da se že mogoče kaj razume iz čvekečvake če dobro prisluhneš. daj daj, to to, ata, ga ga, ha ha (lajanje kužkauser posted image user posted image ). pa baje je pri varuški skor cel dan brez pleniceuser posted image user posted image ga ima na 5 min na kahli...ne morem rečt da mi je všeč, pa tudi ne da mi ni. mi itak nismo tolko doma, da bi lahko to izvajali, sploh ne med vikedni, tako da.....

za taščico moram rečt, da se je malo umirila in je zdaj življenje kar lažje...no ko smo že pri lažjem...mi je uspelo že 8 kguser posted image user posted image   pridna jaz, čeprav ne vem kako bo čez praznike, ker to je pa....njamiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image

kak ste srečke nosečke? upam da je vse ok in da uživate. dnevi tako nenormalno minevajo, da je to joj....mlavla ima enkrat zdaj rok ane? da ni ki že pobegnila?user posted image user posted image šefla že tala odpustkeuser posted image user posted image hehe

no ja...zdaj grem pa še enga skadit, pol pa počasi šibam po malega in na sončkaaaaa....wiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2659
6.4.2009 15:30:44   
dolenjka
Dan user posted image

Mi2 sva nazaj. Carica nadaljuje spančkanje iz avta v svoji posteljici, ker je ob svoji običajni uri za spanje spala samo 45 minut in zdaj notri prinaša, jaz sem pa blitvo ki smo jo na trgu kupili očistila in se za carico že kuha, pa krompirček tudi, za naju pa kasneje, ker Stipe pride šele 16.30 user posted image  Pol pa hitr zmažemo in letimo sončkat na hrib.

Mi2 sva se kar fino nasončkali, tko da je bilo res superrrr, kar malo vroče bi člevek rekel user posted image . Pa mami si je v Bati kupila ene fajne čevljčke, da bo lahko veliko pohajkovala s carico in v Geoxu sem carici našla ene fajn sandalčke, sam bomo sli z očijem v nabavo, da bo ceneje user posted image

Drugače nič novega, čakam februarko da odda svoje poročilo z NS (seveda jaz mislim nate in vem, da bo vse ok!!!) user posted image

Mlavla dobi pa odpustek po veliki noči, ker ji privoščim še malo dobre hrane in kak deci preden gre v Rim user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
6.4.2009 19:44:56   
Februarka08
Dan, oz. čer.

Dolenjka, hvalauser posted image
Itak ni take panike kot pri dolenjki tuki gor, ampak vseenouser posted image z našim user posted image zaenkrat vse v najlepšem redu, velik ravno prav za moje tedneuser posted image PDP naj bi bil 14.10., vidli vse kar smo lahkouser posted image skratka lep pogled je bil, jaz sem se zopet kar topila in že komaj čakam, da ga/jo dobim v rokeuser posted image
Zdaj greva skopat princeso, no se že kopa in cvili v banjiuser posted image potem inhalacije in spančkat. Jo je tašča baje danes ful zmatrala, sta naredile enih kilometrov, da je jojuser posted image upam, da bo temu primerno spala, ker jaz sem zbitauser posted image

Vsem lep večer, grem uživatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
6.4.2009 20:35:42   
blaža
Dan!user posted image aja je že kar Čer!user posted image

danes sem delala in je šel dan hitro naokoli. Popoldne sem malo pokidala v sobi od Matije , zdej zvečer pa še vse ostalo posesala. Moj dela še vedno kopalnico in posledično je ful praha, ma bo že.

Bom prilimala slikice kaj sva z Matijo ustvarla zdej zvečer. Smo malo pripravli za Veliko noč. Čeprav nismo verni, vseeno radi praznujemo in je to za nas družinski praznik. Potička vseeno bo, kljub moji dijeti, samo da jo bom jedla že v nedeljo zvečer oz popoldne.user posted image Na velikonočni ponedeljek pa samo sadje.user posted image user posted image Bo že kako šlo.user posted image

user posted image

user posted image

Evo ena fotka z flešom in druga brez.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2662
6.4.2009 20:35:47   
ella79
čer user posted image
februarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bejbija da pridno raste
mlavla kok dni še user posted image povej kdaj moramo dihati s tabo user posted image se prostovoljno javim user posted image user posted image user posted image
vidim, da vsi uživate na sončku in tekate za user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo tudi najbolj zadovoljni, ko smo zunaj, tako da izkoristimo kolikor se le da user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2663
6.4.2009 20:37:16   
blaža
O ne morem verjet, da se kdo javi, to je tle ratalo že prava redkost.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
6.4.2009 20:38:16   
ella79
blaža user posted image user posted image user posted image za velikonočen drevešček. jaz sem ga tudi prej na brzino naredilo, Zoja je bla čist navdušena user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
6.4.2009 20:41:50   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

blaža user posted image user posted image user posted image za velikonočen drevešček. jaz sem ga tudi prej na brzino naredilo, Zoja je bla čist navdušena user posted image user posted image

uf blaž ga še ni videl, to bo jutri veselo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
6.4.2009 20:43:02   
Blacky*
čer,

danes smo preživeli super dan... sem po službi šibala domov, pobrala Liu, šibala po moja2 k babi kjer sta čakala po fizioterapiji.... tam smo malo počvekali in nato šibali v Tivoli. Tam smo pa srečali in to nenapovedano mojo naj frendico s familijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nato domov, kopanje, večerja in nina nana...

Zdaj se vam malo javim, šibam pod tuš in malo za knjige user posted image ... sem se odločila da je čas user posted image user posted image

lep večer vsem user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
6.4.2009 20:43:53   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Dan!user posted image aja je že kar Čer!user posted image

danes sem delala in je šel dan hitro naokoli. Popoldne sem malo pokidala v sobi od Matije , zdej zvečer pa še vse ostalo posesala. Moj dela še vedno kopalnico in posledično je ful praha, ma bo že.

Bom prilimala slikice kaj sva z Matijo ustvarla zdej zvečer. Smo malo pripravli za Veliko noč. Čeprav nismo verni, vseeno radi praznujemo in je to za nas družinski praznik. Potička vseeno bo, kljub moji dijeti, samo da jo bom jedla že v nedeljo zvečer oz popoldne.user posted image Na velikonočni ponedeljek pa samo sadje.user posted image user posted image Bo že kako šlo.user posted image

user posted image

user posted image

Evo ena fotka z flešom in druga brez.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image blaža

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
6.4.2009 20:44:40   
Blacky*

ella kaj pa kakšna slikca... sigurno je corti user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
6.4.2009 20:45:03   
blaža
Evo z jajci sem vas privabla- Velikonočnimi, da ne bo pomote.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
6.4.2009 20:45:29   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Slikica! Slikica!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
6.4.2009 20:48:50   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Slikica! Slikica!

res ni nič posebnega, na konkretni olčni veji kupljeni okraski, 3 minute dela user posted image user posted image user posted image
grem suhe cunje zložit, en stroj še pere, pod tuš in spat user posted image
nočko

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
6.4.2009 20:49:13   
blaža
Nočko! FGrem malo pred tv, ki sem malček lačna in skoz škilim na kulinarično slovenijo in sem še bolj lačna. user posted image

Fajn klepetajte.user posted image samo, da ne bom prva jutri zjutraj!!!user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
6.4.2009 20:57:12   
bamby
Čer!

Tudi mi imamo velikonočno drevo. Sva ga s Timom že v soboto po kosilu zrihtala.

Včeraj je praznovanje uspelo. Smo malo kasneje prišli na praznovanje, ker sem se z Anajo dobro namučila, da mi je pri mami zaspala, potem pa sem jo mogla še zbudit, ker bi ona še spala. Je pa vseeno dobila skoraj 2 uri spanja. No, iz praznovanja smo pa tudi prvi ušli, ker je moj user posted image  šel zvečer v nočno. Mu paše, da si malo spočije, da ne gre direkt naprej na šiht.

Danes smo pa tudi izkoristili lepo vreme in smo bili cel popoldan na sončku. Je bila Anaja zelo žejna, da je cel tetrapak hruškovega soka spila, kar se še nikoli ni zgodilo. Potem smo pa še kot družina šli skupaj do telovadnice, da smo oddali Tima, da se je še malo natelovadil. Doma smo se potem še okopali, nekaj malega povečerjali in šli spat.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
6.4.2009 21:06:22   
mlavla

čer user posted image
februarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bejbija da pridno raste
mlavla kok dni še user posted image povej kdaj moramo dihati s tabo user posted image se prostovoljno javim user posted image user posted image user posted image
vidim, da vsi uživate na sončku in tekate za user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo tudi najbolj zadovoljni, ko smo zunaj, tako da izkoristimo kolikor se le da user posted image

joj ko bi jst vedla kako dolgo še...no do roka imam še 16 dni...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Posvojitev otroka in istospolni par
agnes

Kakšno je vaše stališče do tega, da otroka posvoji istospolni par?

To popolnoma podpiram. (25%)

To podpiram, kadar gre za otroka, za katerega je težje najti posvojitelje (npr. hendikepiran otrok) (7%)

Ne vem, se ne morem odločiti. (19%)

Tega ne podpiram. (46%)

Drugo. (3%)

Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!