|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
3.4.2009 21:10:15   
blaža
nič grem malo pred TV. Tle ni nekaj preveč živahno.

Nočko.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
3.4.2009 21:26:24   
bamby
blaža, ne vem ti povedat, kdaj bo 2. krog user posted image . Rekli so mi, da 23.3. zaključijo razgovore iz 1. kroga in da mi bodo v vsakem primeru dali vedeti, ali grem v 2. krog ali ne. Zdaj mi ostane samo to, da čakam. Upam, da bo kmalu kaj glasu!

nočko vsem

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
3.4.2009 21:58:30   
Februarka08
Midva sva pa ravno kar dober film gledala na popu, uf, že dolgo ni blo kaj novega na sporeduuser posted image
Buči, joj na šihtu se vedno najde nekdo ki je pameten, da je jojuser posted image ma daj skozi levega not, skozi desnega venuser posted image za punčko pa nisem nič še slišala, verjamem pa da je hudouser posted image user posted image user posted image naj jo user posted image čuvajo

Zdaj grem pa ajat. Lepe sanjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
3.4.2009 22:07:11   
mlavla
čer..
se vam mal oglašam..

me je blaža izsledila pri aprilčicah...user posted image
mam bolj malo časa zato ne uspem povsod brat ...kaj šele pisat..
drugače sem ok..sam vsak večr bolj utrujena..

mal tud že neučakana..pa gnezdenje me daje..
pa sej ve me že poznate kakšna sem na koncu..mislim,da bom počasi spet začela pečt...user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
3.4.2009 22:23:50   
mlavla
evo ko se pa jst prikažem..pa ni nikjer več nobene..

nočko

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
3.4.2009 22:26:20   
mlavla
nič grem počasi pančkat..

nočko

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
4.4.2009 6:47:21   
buči
Jutro, sem slabo spala, mi je že prijateljica sporočila, da so moral v bolnico s tamalao (7 mesecev), so na dopustu, pa jih ni zneslo it domov, ker ima pikica bronhioliis. Upam, da bo danes kaj bolje ... Grem na kavo in v službo. Lep dan vam želim

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
4.4.2009 7:00:36   
buči
blaža, ko sva se včeraj pogovarjali o tisti punčki: ob rojtvu je imela težave z nezaraslim želodčkom, ampak se je potem poštimalo, se ji je pa ustavilo srce. user posted image

Naj jo čuvajo user posted image user posted image user posted image user posted image  ... Danes imajo pogreb ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
4.4.2009 12:09:07   
Februarka08
Jutro, dan.

Uf, nobene nikjeruser posted image no, saj je vikenduser posted image
Larisa se je danes zbudila ob 6huser posted image jaz sem totalno neprespana, ker skoraj nič nisem spala zaradi slabostiuser posted image ko so se pa ravno malo umirile proti jutru, se je pa že zbudila, tako da sem kot zombi...
Zdaj sem jo ravno spat dala, prej sva mele spet ritual inhalacij in vsega user posted image se mi zdi da 1 mesec samo še to delamuser posted image Sva ble zunaj na sončku, zdaj ga pa ni večuser posted image no, baje bo jutri cel dan lepouser posted image

Vsem lep vikend, uživajte v sončkuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
4.4.2009 19:35:59   
blaža
Dan!user posted image

Evo poročilo iz prve roke za plac in hrano za piknik. Oboje 1.a, pa še zelo poceni.user posted image user posted image user posted image

lepo, da smo se vidli z Stipiči. Smo imeli prav lep dan danes. Prvo smo malo zapravljali za otroke, za oblačila in sem fulll vesela, da smo jim nakupli. mam rada, da sta fanta zrihtana.user posted image Pol smo pa šli sprobat čevape tam v Mekinje.user posted image Ambijent je ful lep naraven, vse v kamnu in lesu, zelo lep prostor, pa še hrana je odlična in poceni.user posted image user posted image user posted image

No zdej grem pa robo iz sušilca zložit, ki se že pere stroj perila, da bomo pol dali sušit.

< Sporočilo je popravil blaža -- 4.4.2009 19:36:20 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2635
5.4.2009 7:53:13   
jencili
jutro...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
5.4.2009 7:57:23   
jencili
uuu, celo prva semuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
5.4.2009 8:16:25   
buči
Dan, vidim, da sem po dolgem času celo ful zamudila, ker me skoraj cel dan ni bilo. user posted image  Niti ene strani niste pridelale! user posted image user posted image user posted image  Tole vam je pa za čestitat! No, saj je bil lep dan.

Mi smo imeli do 15ih tekmovanje, je bila moja dijakinja 3. Sem ful vesela, je moja draga kolegica, ki se vedno nekaj vtika vame, samo utihnila, ker njeni pa niso nič dosegli, pa jih je imela 5 na tekmovanju! user posted image  Zvečer smo se dobile s starimi kolegicami izpred 15ih let (no, pa tudi malo manj), ker z večino nimamo več stika. Še dobro, da smo bile v Kavalu, jaz pa peš, in da imam blizu ... Le zakaj ... user posted image

Dolenjka, v Kavalu so že mize na sončku na travi!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
5.4.2009 10:42:14   
bamby
buči, čestitke tvoji dijakinji user posted image . Res velik uspeh!!!!

Mi smo včeraj tudi izkoristili popoldan, da smo bili malo na sončku. Anaja je kar precej hodila po tleh in to sama user posted image . Se ji je tudi ponoči poznalo, ker je spala celo noč brez napakice user posted image . Zvečer sva pa z mojim user posted image  imela romantičen večer z jagodami in šampanjcem ob svečki user posted image user posted image user posted image .
Mi je sedaj super, ker mi ni treba kuhati kosila, ker gremo k mojim na žlikrofe user posted image user posted image user posted image , popoldan pa naprej na vipavsko praznovat rojstni dan Anajine sestrične, ki praznuje 2 leti. Bo spet Anaja prišla na svoj račun, ker bo tortico jedla. Je ful sladkosneda in ji grejo v slast tako tortice kot čokolade. Kinder jajček zmaže za šalo in to zelo hitro user posted image .

Lepo nedeljo želim vsem!!!!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
5.4.2009 11:49:23   
Februarka08
Dan.

Ma sem ponosna na svojo hčerkicouser posted image je danes bila 1. pri sv. maši, je nesla svojo butarico pokazat. Je bla še kar pridna 3/4 maše (sicer smo imeli en kup pripomočkov sabouser posted image ) potem sta šla pa z očijem raje mal ven španciratuser posted image ma je blo prav luštno, da smo bli kot družinicauser posted image ah, saj vas gotovo sploh ne zanimauser posted image
Zdaj gre ninat, jaz hitro nekaj skuhat, potem pa 1. uživat na našo novo terasicooooooooooooooouser posted image bom potem naredila kakšno slikcouser posted image

Vsem lepo nedeljo, uživajte v tem lepem sončku ker je božansko zunajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
5.4.2009 18:26:30   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dan.

Ma sem ponosna na svojo hčerkicouser posted image je danes bila 1. pri sv. maši, je nesla svojo butarico pokazat. Je bla še kar pridna 3/4 maše (sicer smo imeli en kup pripomočkov sabouser posted image ) potem sta šla pa z očijem raje mal ven španciratuser posted image ma je blo prav luštno, da smo bli kot družinicauser posted image ah, saj vas gotovo sploh ne zanimauser posted image
Zdaj gre ninat, jaz hitro nekaj skuhat, potem pa 1. uživat na našo novo terasicooooooooooooooouser posted image bom potem naredila kakšno slikcouser posted image

Vsem lepo nedeljo, uživajte v tem lepem sončku ker je božansko zunajuser posted image

bravo za Lariso user posted image user posted image

mi pa že kar dolgo hodimo z Nežo k maši..pa je zelo različno kako to izgleda..včasih je zelo pridna, včasih se mi pa že mal rola zraven..pač odvisno od dneva...

Neposredna povezava do sporočila: 2641
5.4.2009 20:02:22   
blaža
Čer!user posted image

no mi k maši ne hodimo, smo ta rdeči( reinkarnacija pa to). Tako, da ob nedeljah dopoldne pohajamo.user posted image

Blaž je zakuhal popoldne. Sem ga kar k dežurnemu peljala, ki smo bli ravno v Kp, pa še brez kartice, ma niso komplicirali in so me sprejeli.user posted image Pa še en pedijater je bil iz Lj in ga je lepo pogledal. Ušesa in pljuča so Bp, bezgavke tudi, je pa mogoče kaka virozica. Pol ni mel več vročine, pa še zobki ga matrajo, bomo vidli kako bo jutri. Še dobro, da je moj doma, si je vzel fraj za kopalnicouser posted image ja ni lih ko tata na mamu, ma jaz grem jutri delat in bo on z njim doma. Mu bo pač Blaž pomagal pri zidariji.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 5.4.2009 20:03:00 >

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
5.4.2009 20:10:20   
blaža
u kaka gužva je tle, halo, kaj ni nobenega?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
5.4.2009 20:25:37   
Februarka08
Čer.

Mlavla, bravo za vasuser posted image user posted image meni je ful lepo vidt celo družinico pri mašiuser posted image no, kakor za keregauser posted image

Evo, slikica Larise z butarco (ne vem zakaj se kremžiuser posted image user posted image ) in slikci naše prve kavice na terasiciuser posted image
Pa lep večer!

user posted image

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
5.4.2009 20:26:51   
blaža
luškana si Larisa.user posted image user posted image user posted image . A da zakaj se kremži? Verjetno te je morala čakat, da se nališpaš, pa ,...user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2645
5.4.2009 20:53:50   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

luškana si Larisa.user posted image user posted image user posted image . A da zakaj se kremži? Verjetno te je morala čakat, da se nališpaš, pa ,...user posted image

ja,ja, to bo jauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
5.4.2009 20:55:30   
blaža
ej Febrarka na pikniku nama bojo morali medaljo dat, ki edine rešujeva, da nismo na 2. strani.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2647
5.4.2009 21:01:35   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ej Febrarka na pikniku nama bojo morali medaljo dat, ki edine rešujeva, da nismo na 2. strani.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, al pa bojo mogli dat vsaj za engauser posted image user posted image no, zame bolj za sokuser posted image user posted image
Jaz sem pa ravno zlikala kar sem mela, zdaj pa še novo rundo obesim in grem spatuser posted image jutri bo naporen danuser posted image dopoldne mava pregled pri P zaradi hropenja (no ja, je zdaj boljšeuser posted image ) popoldne imava pa z možekom NSuser posted image sicer me je noro strah, upam da bojo dobri rezultatiuser posted image ah, ne bi o tem, da spet driske ne fašemuser posted image

Grem še mal delat... nočko vsem, se beremo jutriuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
5.4.2009 21:04:22   
blaža
Držim pesti za NS. nočko!user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2649
5.4.2009 21:43:33   
mala_pikica
Pozdravljene!

Evo mi smo doma z morja. Sem vas zdaj malo prebrala.

Blaža a ti si bila danes v Kopru? Škoda, da me nisi poklicala, bi lahko komot šle na kakšno kavico, tvojo sporočilo pa sem videla komaj zdaj. No pa saj pridem k vam zopet za 1.maj. Pa tudi nekaj sem prebrala, da je Blaž zbolel. Upam, da se čimprej pozdraviteuser posted image . Smo se imeli kar lepo, je pa vreme malo nagajalo, pri nas v MB pa je bilo oba dni ful toplo, sončno. Je pa KP zelo lepo urejen in mi je dosti bolj všeč kot pa Portorož, pa še novo trgovino so vam odprli mislim, da se reče Oviesse, sem šla včeraj na otvoritev in imajo notri kar nekaj trgovinic z otroškimi oblačili. Sem kar nekaj dinarčkov tam pustila, kupila pa sem sebi 3 majčke in nekaj stvari za otroka.

Buči joj kako žalostnouser posted image user posted image user posted image , si ne znam predstavljati njihove bolečine ob izgubi punčke, pa še starše je izgubil na tako zelo žalosten način. Res grozno žalostno koliko trpljenja morajo nekateri doživetiuser posted image .

Februarka držim pesti za NS, pa saj bo vse vredu, boš videlauser posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

DEBELOST
EDIN

Ali je vaš otrok debel oz. pretežak za svojo starost?

Da (7%)

Meni se ne zdi (21%)

Ne (62%)

Da,ker mu dodajam adaptirano mleko (1%)

Je celo presuh (8%)

Število vseh glasov: 214

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!