|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
3.4.2009 19:40:20   
blaža
Larisa, dobro ti greuser posted image user posted image user posted image

evo jaz se spet malo javljam. Vsaj nekdo.user posted image

Smo šli po kosilu na sončka, pol pa ob petih Matija na delavnico in jaz na telovadbo. Blaž že psi in to je to.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
3.4.2009 20:22:31   
ella79
februarka in Larisa user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas tudi roke še drži tako, k da bi ji en nastavu pištolo in reku roke k višku user posted image user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image grem mal v life

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
3.4.2009 20:24:07   
buči
Čer, beden dan! V službi so se kolegice (no samo 3) spravile nameuser posted image , sem kar vsega jaz kriva, itak, da svojih napak ne vidijo, moje pa potemcirajo na 30. user posted image  No, opazile so eno samo, zdaj je pa galama ... Saj ni omembe vredno, samo če bi one za svojo rit skrbele, bi bilo bolje.

Upam, da ste bolančki bolje, da ste nosečke ok.

Jaz sem v malo čudnem stanju, sem zvedela grozno novico ... Znancu je umrla punčka, stara malo več kot pol leta. Pa že kot mlad fant je izbubil brata, lansko leto mamo in očeta ... Premišljujem o vsem mogočem, hudo mi je ... Bedno!

Pa še jutri moram it gledat moje ljube prijateljice v službo ... user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
3.4.2009 20:25:39   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka in Larisa user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas tudi roke še drži tako, k da bi ji en nastavu pištolo in reku roke k višku user posted image user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image grem mal v life

Tilen je roke po 2 tednih spustil in se zdaj drži za hlače, kot bi imel roke v repih ... Šiba pa cela dan naokoli, ga sploh ni za ustavit. Aljaž je bil bolj pri miru.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
3.4.2009 20:33:07   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer, beden dan! V službi so se kolegice (no samo 3) spravile nameuser posted image , sem kar vsega jaz kriva, itak, da svojih napak ne vidijo, moje pa potemcirajo na 30. user posted image  No, opazile so eno samo, zdaj je pa galama ... Saj ni omembe vredno, samo če bi one za svojo rit skrbele, bi bilo bolje.

Upam, da ste bolančki bolje, da ste nosečke ok.

Jaz sem v malo čudnem stanju, sem zvedela grozno novico ... Znancu je umrla punčka, stara malo več kot pol leta. Pa že kot mlad fant je izbubil brata, lansko leto mamo in očeta ... Premišljujem o vsem mogočem, hudo mi je ... Bedno!

Pa še jutri moram it gledat moje ljube prijateljice v službo ... user posted image user posted image user posted image

Ma ne sekiraj se za sodelavke. vedno se povsod najdejo kakšne kure. Namesto, da bi se brigale zase, so vesele in samo čakajo, da kdo nardi napako, da majo kej za razpravljat. ne obremenjuj se, ker ni vredno.

Glede iste punčke, pa sem vidla ravno na RR. Kaj ji je pa bilo? res je žalostno.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
3.4.2009 20:37:50   
buči
ne vem točno ... Kje si pa brala? On je bivši moje dobre prijateljice, smo bili v študentskih letih skoz skupaj, zdaj nimamo več toliko stikov.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
3.4.2009 20:39:52   
blaža

ne vem točno ... Kje si pa brala? On je bivši moje dobre prijateljice, smo bili v študentskih letih skoz skupaj, zdaj nimamo več toliko stikov.

pod forum katarinca, če se ne motim. Tam piše, da je ta od Katarince tatko tudi starše zgubil, pa sem sklepala, da je isti.

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
3.4.2009 20:42:43   
buči
Daj mi pomagaj najti, ne najdem ... Ja, če je ta isti, je to ta, ki mu je lansko leto brat pobil starše, ki je pred 2 dnevi dobil 20 let zapora.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
3.4.2009 20:44:04   
blaža
pojdi pod zadnjih 50 debat in pojdi na Katarinca pa v objemu žasloti.

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
3.4.2009 20:44:55   
blaža
ne vem, če je isti, baje je starše izgubil, ko se mu je Katarinca rodila. Mislim, da bi lahko bil ta, kar se spomnem iz časopisov, ko so pisali.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
3.4.2009 20:51:08   
buči
Hvala, sem našla. Ja, je to ta.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
3.4.2009 20:51:24   
blaža
Sem vidla, da si tam pisala, zgleda, da je to ista družina. kaj je pa blo s punčko? ma tako žalostno je to. Boljše, da ne razmišljam.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
3.4.2009 20:52:30   
blaža
O kriza na SLo 1 poslušam eno govejo muziko, in ona tako fuša, da mi je kar slabo.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
3.4.2009 20:53:00   
buči
Ne vem, se je pa rodila prekmalu, mamica naj bi dobila popadke od šoka, ko so izvedeli za njegove starše.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
3.4.2009 20:53:40   
blaža
Mala_pikica jaz tudi pridem v nedeljo v Kp. Če ti bo ratalo, me kaj pokliči, magari samo za 5 min, da vas vidim, čeprav vem, da maste druge plane. Jutri pa nikakor ne morem ki gremo k Stipičem.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 3.4.2009 20:55:19 >

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
3.4.2009 20:54:57   
blaža

Ne vem, se je pa rodila prekmalu, mamica naj bi dobila popadke od šoka, ko so izvedeli za njegove starše.

Ma dajjjjj, to je grozljivo, še vnučko so sabo vzeli, to ni pošteno. Sem brala v časopisu, ma kaj mu je hodlo po glavi, da je to nardil, pa še una iz Sežane, ma kaj je tonormalno. Ma žalostno v dno duše.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
3.4.2009 20:57:14   
buči
Ta familija res nima sreče. Jaz ne vem, kako bi po vsem takem še lahko verjela v kaj, v doboro, v življenje ...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
3.4.2009 20:57:18   
blaža
V nedeljo grem sama dol k mojim v Kp, ki moj bo delal za kopalnico nekaj. Ma za razbijat, pa boljše, da gremo na obalo pohajat.user posted image Škoda, da v ponedeljek delam, ki če ne bi lajko še malo ostala doli. Bom pa verjetno ostala naslenji vikend, ki sem fraj še v ponedeljek. user posted image To bo pohajanje.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
3.4.2009 20:58:33   
blaža

Ta familija res nima sreče. Jaz ne vem, kako bi po vsem takem še lahko verjela v kaj, v doboro, v življenje ...

Jaz večkrat razmišljam, kako bi preživela, če bi se bog nedaj kej zgodilo mojim otrokom. Mislim, da bi šla za njimi. Drugega ne vidim. Ma nikoli več ne bi bla normalna. to so res more.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
3.4.2009 20:58:38   
buči
Nič, grem na enega pa spat, predno padem v depro in se začnem še jokat. Nisem razpoložena ... Blaža, lepo se imejte jutri s sStipići, pozdravi jih. Upam, da se tudi midve kdaj vidiva.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
3.4.2009 20:59:38   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jaz večkrat razmišljam, kako bi preživela, če bi se bog nedaj kej zgodilo mojim otrokom. Mislim, da bi šla za njimi. Drugega ne vidim. Ma nikoli več ne bi bla normalna. to so res more.user posted image

onadva imata še dva otroka, ta starejši mora bit že v šoli ...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
3.4.2009 21:01:19   
buči
Sem vesela, da sem vas spoznala, februarke, da lahko tukaj podebatiramo, ker držat v sebi stvari ... Že jokam ... Grem ... Pa pa, se beremo jutri.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
3.4.2009 21:02:56   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Bamby  neč nisem brana za nazaj , zanimame če je kaj novega user posted image si zamenjala službo  .

Ne še. Še vedno čakam, če me bodo povabili v 2. krog. Upam, da se ti Elma čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image . Je prav hudo gledat bolnega otroka, pa nimaš kaj, kot da gre ta faza z prebolevanjem raznih viroz in drugih otroških bolezni skozi. Tudi Anaja je kar naprej prehlajena. Od januarja naprej že prestavljam cepljenje, ker kar ni dost zdrava.

buči, ne oziraj se preveč na sodelavke. Eno kost za glodat itak morjo imet. Drug teden se bodo pa ne katero drugo spravile user posted image .
Tisto punčko, katero si omenila, naj pa user posted image user posted image user posted image  čuvajo!

Vse ostalo je po starem.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
3.4.2009 21:04:33   
blaža

Nič, grem na enega pa spat, predno padem v depro in se začnem še jokat. Nisem razpoložena ... Blaža, lepo se imejte jutri s sStipići, pozdravi jih. Upam, da se tudi midve kdaj vidiva.

ja tudi jaz upam, da se bova vidle, če ne prej pa na piknikuuser posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
3.4.2009 21:05:37   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Bamby  neč nisem brana za nazaj , zanimame če je kaj novega user posted image si zamenjala službo  .

Ne še. Še vedno čakam, če me bodo povabili v 2. krog. Upam, da se ti Elma čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image . Je prav hudo gledat bolnega otroka, pa nimaš kaj, kot da gre ta faza z prebolevanjem raznih viroz in drugih otroških bolezni skozi. Tudi Anaja je kar naprej prehlajena. Od januarja naprej že prestavljam cepljenje, ker kar ni dost zdrava.

buči, ne oziraj se preveč na sodelavke. Eno kost za glodat itak morjo imet. Drug teden se bodo pa ne katero drugo spravile user posted image .
Tisto punčko, katero si omenila, naj pa user posted image user posted image user posted image  čuvajo!

Vse ostalo je po starem.

Kdaj pa bo ta drugi krog? Upam,da prideš not. Ti prav privoščim, da se rešiš te službe, ki jo maš zdej.

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski horoskop za teden 17.–23. novembra
V tednu od 17. do 23. novembra bo poudarek na prilagodljivosti, notranjem premisleku ter podpori v družini. Otroci ali n...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (82%)

Negativna. (18%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!