Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 8:04:42
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro hrenovke smo zmazali, zdejj pa še mal pokofetkam itaq mam že drisko janey,tok luštne slikce. pa morm ti povedat, da kar žariš. res si lepa. mizo mamo pa mi tud tako mary lou, hvala! ej kooook se ura nikamooooor ne premakneeeee
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 8:05:44
|
|
|
|
blaža
|
kaj dela kdo krhke flancate? Lahko kvašene. Enkrat sem jih delala, pa niso bli kej preveč dobri. sicer ne vem še, če se jih bom lotla delat, ker bom delala krofe. Tako sta mi mojadva naročila. No pa mogoče bi še miške spekla, bom vidla. Čeprav je to kar mastna roba, vseeno enkrat na leto je pust in mi že diši, čeprav samo slikice gledam naokoli.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 8:11:58
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža kaj dela kdo krhke flancate? Lahko kvašene. Enkrat sem jih delala, pa niso bli kej preveč dobri. sicer ne vem še, če se jih bom lotla delat, ker bom delala krofe. Tako sta mi mojadva naročila. No pa mogoče bi še miške spekla, bom vidla. Čeprav je to kar mastna roba, vseeno enkrat na leto je pust in mi že diši, čeprav samo slikice gledam naokoli. jst sem ćist nnora na miške-une z jogurtom pa men se ne zdijo tko mastne. no, glih shujšaš pa tud ne z njimi
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 8:13:27
|
|
|
|
Blacky*
|
dobro jutro, sem prišla poslati en kup in za Lilči in Lukca. Torej
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 8:14:12
|
|
|
|
Blacky*
|
kaj več pa mogoć zvečer... šibam arbajtat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 8:14:20
|
|
|
|
Janey
|
joj lilchy hvala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 8:15:12
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Lilchy, kdaj šibnete mislim na vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas Janey, ful luštne fotke pa koliko tort Danes tudi noben ne praznuje (no, zaenkrat, kasneje bo Luka ) tako da grem tamali zajtrk narest... Se beremo, lep dan!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 8:18:40
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Lilchy, kdaj šibnete mislim na vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas Janey, ful luštne fotke pa koliko tort Danes tudi noben ne praznuje (no, zaenkrat, kasneje bo Luka ) tako da grem tamali zajtrk narest... Se beremo, lep dan! čez pol ure
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 8:20:58
|
|
|
|
lillchy123
|
se grem mal zrihtat. pa prej še na wc
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 8:28:23
|
|
|
|
blaža
|
Bosanac, Hercegovac i Crnogorac došli na željezničku stanicu malo ranije, pa skoknuli "na po jednu". Međutim, malo se zarakijali, pa skoro zakasnili. Kad su istrčali na peron voz već krenuo. Njih trojica potrče za vozom i - kao u svakom vicu Crnogorac prvi odustane. Hercegovac trči još malo, pa i on stane. Ali Bosanac se zainatio, trči sve jače i jače, pruži ruku, dohvati neku štangu, stisne, đipne, prebaci se i uleti u voz... Ova dvojica zadisani i u čudu gledaju prizor, pa Crnogorac reče: Viđu životinje, a samo je doš'o da nas isprati.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 8:40:23
|
|
|
|
ella79
|
lillchy in Luka bomo mislili na vaju
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 8:53:53
|
|
|
|
itata
|
lilči luka držimo pesti!!! drugač pa jutro, sem včeri pisala k nora popoldne še sodbo, letela do sodnice, ugotovila, da nisem prav naredila... skratka sem šla domov slabe volje bolj kot ne. pol je bil pa še jakob tko jokast, da ni blo za nikamor, ob 20h je pa sam dol padu spal mal bolš danes.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 9:26:27
|
|
|
|
itata
|
blacky: čez kater račun si se ti pritoževala? k pri nas je zdej prišel za elektriko po ta novi tarifi 150eur za celo hišo, prej smo imel pa 80 eur pa ne porabimo nič več al pa manj zdej!! pa 4 odrasle osebe smo in en mladič. vodo skupaj s kanalščino imamo 75 eur (???WTF) pa plina 180 eur kar je edino kar se mi zdi tam tam, ker se pač odčita po porabi (ni pavšala) in greje s tem 3/4 bajte in voda... noro kok nas lupjo res. ne morš verjet. lansko leto POZIMI sva mela najino polovico stroškov za bajto cca 140 eur (vse skupi s T2 vred), letos je pa že 210 eur... kam to pelje resno...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 9:49:20
|
|
|
|
listek1
|
jutro lillchy, luka - tudi midva misliva na vaju se včeri nisem mogla nič javit, ker sva cel dan letala okrog zdravnikov No ugotovili so še, da ima David poleg vsega še pljučnico, tako, da sva dobila antibiotike. Je imel še vedno vročino 38,5, pa kri čist v k....... Zdej upa, da se končno sestavi skupaj. Sva bila pa še v razvojni, da bom lahko oddala papirje za podaljšanje porodniške. Vsem bolančkom vsem, ki ste naredili prve samostojne korake pa Janey - lepe slikce, pa Jaka je že ful velik
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 9:53:48
|
|
|
|
blaža
|
o kriza, listek, upam, da se čim prej pozdravite.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 10:14:17
|
|
|
|
pina-1
|
dan Midve sva še vedno doma. Ana je še vedno bolana. poleg tega je pa še trmasta in sitna. danes še ni nehala tulit, ker je nočem držat na rokah. Na rokah bi spala, ko jo pa dol dam pa je gotovo... ma ne vem ali sem jaz čudna ali kaj, amapk tako se ne da. Pa prej, ko je uviela da ji jok ne poaga se je lepo igrala sama...sedaj spet tuli..ma jaz je ne morem več poslušat, ker mi bo glavo razneslo.... Pa moji sinusi so še vedno v k.... skratka punce moje.... jaz se gre vršt v Rižano
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 10:24:39
|
|
|
|
nizy
|
dan, uuuuffff listek pina - ne se vržt se boste še pogrešale , jaz te čisto razumem , kar pusti naj tuli , saj bo nehala , ti si pa daj čepke v ušesa in ignoriraj ,... ELMA- kako ste tudi mi driskamo , vročine zaenkrat ni , je pa Azra dobre volje in nasmejana,...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 10:26:20
|
|
|
|
itata
|
vsem bolančkom eno goro
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 10:27:02
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata blacky: čez kater račun si se ti pritoževala? k pri nas je zdej prišel za elektriko po ta novi tarifi 150eur za celo hišo, prej smo imel pa 80 eur pa ne porabimo nič več al pa manj zdej!! pa 4 odrasle osebe smo in en mladič. vodo skupaj s kanalščino imamo 75 eur (???WTF) pa plina 180 eur kar je edino kar se mi zdi tam tam, ker se pač odčita po porabi (ni pavšala) in greje s tem 3/4 bajte in voda... noro kok nas lupjo res. ne morš verjet. lansko leto POZIMI sva mela najino polovico stroškov za bajto cca 140 eur (vse skupi s T2 vred), letos je pa že 210 eur... kam to pelje resno... mož je včeraj položnice plačal in mu je od plače ostalo pičlih 18€
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 10:31:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: itata blacky: čez kater račun si se ti pritoževala? k pri nas je zdej prišel za elektriko po ta novi tarifi 150eur za celo hišo, prej smo imel pa 80 eur pa ne porabimo nič več al pa manj zdej!! pa 4 odrasle osebe smo in en mladič. vodo skupaj s kanalščino imamo 75 eur (???WTF) pa plina 180 eur kar je edino kar se mi zdi tam tam, ker se pač odčita po porabi (ni pavšala) in greje s tem 3/4 bajte in voda... noro kok nas lupjo res. ne morš verjet. lansko leto POZIMI sva mela najino polovico stroškov za bajto cca 140 eur (vse skupi s T2 vred), letos je pa že 210 eur... kam to pelje resno... mož je včeraj položnice plačal in mu je od plače ostalo pičlih 18€ nizy, pejta na pico in zaružta še teh 18e Ma se hecam, res je groza. Jaz sem ta mesec dobila samo 200e porodniške, ki mi iz zavoda, še niso nič zračunali in včeraj je šlo 90 e za špežo in to je to, no ma je moj plačal , čeprav je itak isto
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 10:33:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
Hojla... dobro jutro... Carico sem prvic pustu v vrtcu in me cez eno uro trsica poklice in pove ce je vse ok... , namrec Caricina stopnja francoscine je ze na takem nivoju... da je ze zacela uporabljati flamscino in anglescino.... in je zato tam ostala... ... Preden sem zginu od tam (tko da me ni vidla ko odhajam) je samo rekla "**** off in slovenstina" ... Mogoć jo bom govorila ko v petek pridemo v SLO " Lillchy, ELMA, Pina Pina, ne v Rizano... se lahk utopis, pa se ribe bodo hrbtrno plavale Blaza... krofi tko disijo, da se mi je zaslon zameglil...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 10:34:48
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: itata blacky: čez kater račun si se ti pritoževala? k pri nas je zdej prišel za elektriko po ta novi tarifi 150eur za celo hišo, prej smo imel pa 80 eur pa ne porabimo nič več al pa manj zdej!! pa 4 odrasle osebe smo in en mladič. vodo skupaj s kanalščino imamo 75 eur (???WTF) pa plina 180 eur kar je edino kar se mi zdi tam tam, ker se pač odčita po porabi (ni pavšala) in greje s tem 3/4 bajte in voda... noro kok nas lupjo res. ne morš verjet. lansko leto POZIMI sva mela najino polovico stroškov za bajto cca 140 eur (vse skupi s T2 vred), letos je pa že 210 eur... kam to pelje resno... mož je včeraj položnice plačal in mu je od plače ostalo pičlih 18€ nizy, pejta na pico in zaružta še teh 18e Ma se hecam, res je groza. Jaz sem ta mesec dobila samo 200e porodniške, ki mi iz zavoda, še niso nič zračunali in včeraj je šlo 90 e za špežo in to je to, no ma je moj plačal , čeprav je itak isto mah , to še za pico ni dovolj, če gremo vsi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 10:36:10
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Hojla... dobro jutro... Carico sem prvic pustu v vrtcu in me cez eno uro trsica poklice in pove ce je vse ok... , namrec Caricina stopnja francoscine je ze na takem nivoju... da je ze zacela uporabljati flamscino in anglescino.... in je zato tam ostala... ... Preden sem zginu od tam (tko da me ni vidla ko odhajam) je samo rekla "**** off in slovenstina" ... Mogoć jo bom govorila ko v petek pridemo v SLO " za carico,...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 10:49:26
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Hojla... dobro jutro... Carico sem prvic pustu v vrtcu in me cez eno uro trsica poklice in pove ce je vse ok... , namrec Caricina stopnja francoscine je ze na takem nivoju... da je ze zacela uporabljati flamscino in anglescino.... in je zato tam ostala... ... Preden sem zginu od tam (tko da me ni vidla ko odhajam) je samo rekla "**** off in slovenstina" ... Mogoć jo bom govorila ko v petek pridemo v SLO " Lillchy, ELMA, Pina Pina, ne v Rizano... se lahk utopis, pa se ribe bodo hrbtrno plavale Blaza... krofi tko disijo, da se mi je zaslon zameglil... bravo za carico. upam sam, da bo anči tudi tako pridna, glee na to, da se bova uvajali le 1 teden... Stipe, ma se bom hitlau tisti del kjer je malo rib. aja, glede na to da sem polna gnoja v glavi, me bojo mogoć vesele, ker bo hraneeeeee
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 10:59:36
|
|
|
|
itata
|
nizy: ma to je katastrofa... men sicer ne ostane 18 eur, sam je res se vse tko podražilo od tega eura dalje...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?