|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
17.2.2009 8:04:42   
lillchy123
jutrouser posted image

hrenovke smo zmazali, zdejj pa še mal pokofetkamuser posted image  itaq mam že driskouser posted image

janey,tok luštne slikce. pa morm ti povedat, da kar žariš. res si lepa.user posted image mizo mamo pa mi tud takouser posted image

mary lou, hvala!

ej kooook se ura nikamooooor ne premakneeeee

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
17.2.2009 8:05:44   
blaža
kaj dela kdo krhke flancate? Lahko kvašene. Enkrat sem jih delala, pa niso bli kej preveč dobri. sicer ne vem še, če se jih bom lotla delat, ker bom delala krofe. Tako sta mi mojadva naročila.user posted image

No pa mogoče bi še miške spekla, bom vidla. Čeprav je to kar mastna roba, vseeno enkrat na leto je pust in mi že diši, čeprav samo slikice gledam naokoli.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
17.2.2009 8:11:58   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

kaj dela kdo krhke flancate? Lahko kvašene. Enkrat sem jih delala, pa niso bli kej preveč dobri. sicer ne vem še, če se jih bom lotla delat, ker bom delala krofe. Tako sta mi mojadva naročila.user posted image

No pa mogoče bi še miške spekla, bom vidla. Čeprav je to kar mastna roba, vseeno enkrat na leto je pust in mi že diši, čeprav samo slikice gledam naokoli.user posted image

jst sem ćist nnora na miške-une z jogurtom pa men se ne zdijo tko mastne. no, glih shujšaš pa tud ne z njimi user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
17.2.2009 8:13:27   
Blacky*
dobro jutro,

sem prišla poslati en kup user posted image  in user posted image  za Lilči in Lukca.

Torej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
17.2.2009 8:14:12   
Blacky*
kaj več pa mogoć zvečer... šibam arbajtat

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
17.2.2009 8:14:20   
Janey
joj lilchy hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
17.2.2009 8:15:12   
Februarka08
Jutro.

Lilchy, kdaj šibneteuser posted image mislim na vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Janey, ful luštne fotkeuser posted image user posted image pa koliko tortuser posted image

Danes tudi noben ne praznuje (no, zaenkrat, kasneje bo Lukauser posted image user posted image ) tako da grem tamali zajtrk narest...
Se beremo, lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2507
17.2.2009 8:18:40   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Lilchy, kdaj šibneteuser posted image mislim na vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Janey, ful luštne fotkeuser posted image user posted image pa koliko tortuser posted image

Danes tudi noben ne praznuje (no, zaenkrat, kasneje bo Lukauser posted image user posted image ) tako da grem tamali zajtrk narest...
Se beremo, lep dan!

čez pol ure

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
17.2.2009 8:20:58   
lillchy123
se grem mal zrihtat. pa prej še na wc

Neposredna povezava do sporočila: 2509
17.2.2009 8:28:23   
blaža
Bosanac, Hercegovac i Crnogorac došli na željezničku stanicu malo ranije, pa skoknuli "na po jednu".
Međutim, malo se zarakijali, pa skoro zakasnili. Kad su istrčali na peron voz već krenuo. Njih trojica potrče za vozom i - kao u svakom vicu Crnogorac prvi odustane. Hercegovac trči još malo, pa i on stane.
Ali Bosanac se zainatio, trči sve jače i jače, pruži ruku, dohvati neku štangu, stisne, đipne, prebaci se i uleti u voz...

Ova dvojica zadisani i u čudu gledaju prizor, pa Crnogorac reče: Viđu životinje, a samo je doš'o da nas isprati.

user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2510
17.2.2009 8:40:23   
ella79
lillchy in Luka user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image bomo mislili na vaju 

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2511
17.2.2009 8:53:53   
itata
lilči luka držimo pesti!!!user posted image user posted image user posted image

drugač pa jutro,
sem včeri pisala k nora popoldne še sodbo, letela do sodnice, ugotovila, da nisem prav naredila... skratka sem šla domov slabe volje bolj kot ne. pol je bil pa še jakob tko jokast, da ni blo za nikamor, ob 20h je pa sam dol paduuser posted image  spal mal bolš danes.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
17.2.2009 9:26:27   
itata
blacky: čez kater račun si se ti pritoževala? k pri nas je zdej prišel za elektriko po ta novi tarifi 150eur za celo hišo, prej smo imel pa 80 eur pa ne porabimo nič več al pa manj zdej!! pa 4 odrasle osebe smo in en mladič. vodo skupaj s kanalščino imamo 75 eur (???WTF) pa plina 180 eur kar je edino kar se mi zdi tam tam, ker se pač odčita po porabi (ni pavšala) in greje s tem 3/4 bajte in voda... noro kok nas lupjo res. ne morš verjet. lansko leto POZIMI sva mela najino polovico stroškov za bajto cca 140 eur (vse skupi s T2 vred), letos je pa že 210 eur... kam to pelje resno...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
17.2.2009 9:49:20   
listek1
jutro
lillchy, luka - tudi midva misliva na vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se včeri nisem mogla nič javit, ker sva cel dan letala okrog zdravnikov user posted image  No ugotovili so še, da ima David poleg vsega še pljučnico, tako, da sva dobila antibiotike. Je imel še vedno vročino 38,5, pa kri čist v k....... Zdej upa, da se končno sestavi skupaj. Sva bila pa še v razvojni, da bom lahko oddala papirje za podaljšanje porodniške.

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image

vsem, ki ste naredili prve samostojne korake pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janey - lepe slikce, pa Jaka je že ful velik user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
17.2.2009 9:53:48   
blaža
o kriza, listek, upam, da se čim prej pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
17.2.2009 10:14:17   
pina-1
dan
Midve sva še vedno doma.
Ana je še vedno bolana. poleg tega je pa še trmasta in sitna. danes še ni nehala tulit, ker je nočem držat na rokah. Na rokah bi spala, ko jo pa dol dam pa je gotovo...
ma ne vem ali sem jaz čudna ali kaj, amapk tako se ne da. Pa prej, ko je uviela da ji jok ne poaga se je lepo igrala sama...sedaj spet tuli..ma jaz je ne morem več poslušat, ker mi bo glavo razneslo....

Pa moji sinusi so še vedno v k.... skratka punce moje.... jaz se gre vršt v Rižanouser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
17.2.2009 10:24:39   
nizy
dan,

uuuuffff listek user posted image user posted image user posted image

pina - ne se vržt se boste še pogrešale , jaz te čisto razumem user posted image user posted image user posted image , kar pusti naj tuli , saj bo nehala , ti si pa daj čepke v ušesa in ignoriraj ,...

ELMA- kako ste user posted image

tudi mi driskamouser posted image , vročine zaenkrat ni , je pa Azra dobre volje in nasmejana,...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
17.2.2009 10:26:20   
itata
vsem bolančkom eno goro user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
17.2.2009 10:27:02   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: itata

blacky: čez kater račun si se ti pritoževala? k pri nas je zdej prišel za elektriko po ta novi tarifi 150eur za celo hišo, prej smo imel pa 80 eur pa ne porabimo nič več al pa manj zdej!! pa 4 odrasle osebe smo in en mladič. vodo skupaj s kanalščino imamo 75 eur (???WTF) pa plina 180 eur kar je edino kar se mi zdi tam tam, ker se pač odčita po porabi (ni pavšala) in greje s tem 3/4 bajte in voda... noro kok nas lupjo res. ne morš verjet. lansko leto POZIMI sva mela najino polovico stroškov za bajto cca 140 eur (vse skupi s T2 vred), letos je pa že 210 eur... kam to pelje resno...

mož  je včeraj položnice plačal in mu je od plače ostalo pičlih 18€user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
17.2.2009 10:31:06   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

mož  je včeraj položnice plačal in mu je od plače ostalo pičlih 18€user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nizy, pejta na pico in zaružta še teh 18euser posted image

Ma se hecam, res je groza. Jaz sem ta mesec dobila samo 200e porodniške, ki mi iz zavoda, še niso nič zračunali in včeraj je šlo 90 e za špežo in to je to, no ma je moj plačaluser posted image , čeprav je itak istouser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
17.2.2009 10:33:43   
Stipe air force
Hojla... dobro jutro... user posted image  user posted image  user posted image

Carico sem prvic pustu v vrtcu in me cez eno uro trsica poklice in pove ce je vse ok... user posted image , namrec Caricina stopnja francoscine je ze na takem nivoju... da je ze zacela uporabljati flamscino in anglescino.... in je zato tam ostala... user posted image  user posted image  user posted image ...

Preden sem zginu od tam (tko da me ni vidla ko odhajam) je samo rekla "**** off in slovenstina" user posted image ... Mogoć jo bom govorila ko v petek pridemo v SLO user posted image  user posted image  user posted image "

Lillchy, ELMA, Pina user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pina, ne v Rizano... se lahk utopis, pa se ribe bodo hrbtrno plavale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Blaza... krofi tko disijo, da se mi je zaslon zameglil... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
17.2.2009 10:34:48   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

nizy, pejta na pico in zaružta še teh 18euser posted image

Ma se hecam, res je groza. Jaz sem ta mesec dobila samo 200e porodniške, ki mi iz zavoda, še niso nič zračunali in včeraj je šlo 90 e za špežo in to je to, no ma je moj plačaluser posted image , čeprav je itak istouser posted image

mah , to še za pico ni dovolj, če gremo vsi user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
17.2.2009 10:36:10   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Carico sem prvic pustu v vrtcu in me cez eno uro trsica poklice in pove ce je vse ok... user posted image , namrec Caricina stopnja francoscine je ze na takem nivoju... da je ze zacela uporabljati flamscino in anglescino.... in je zato tam ostala... user posted image  user posted image  user posted image ...

Preden sem zginu od tam (tko da me ni vidla ko odhajam) je samo rekla "**** off in slovenstina" user posted image ... Mogoć jo bom govorila ko v petek pridemo v SLO user posted image  user posted image  user posted image "

user posted image user posted image user posted image za carico,...

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
17.2.2009 10:49:26   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Lillchy, ELMA, Pina user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pina, ne v Rizano... se lahk utopis, pa se ribe bodo hrbtrno plavale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Blaza... krofi tko disijo, da se mi je zaslon zameglil... user posted image  user posted image  user posted image

bravo za carico. upam sam, da bo anči tudi tako pridna, glee na to, da se bova uvajali le 1 teden...

Stipe, ma se bom hitlau tisti del kjer je malo rib. aja, glede na to da sem polna gnoja v glavi, me bojo mogoć vesele, ker bo hraneeeeeeuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
17.2.2009 10:59:36   
itata
nizy: ma to je katastrofa... men sicer ne ostane 18 eur, sam je res se vse tko podražilo od tega eura dalje...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?