Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 21:17:42
|
|
|
|
blaža
|
Mi ne rata slikice prilepti no ma v glavnem so PUSTNI KROFI. Mmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 21:19:59
|
|
|
|
Stipe air force
|
Se res ne obremenjujem s tem... vidim da ful napreduje iz dneva v dan... v kratkem bo sigurno shodila . V vrtcu sem danes videl kako delajo z otroci... skupaj so tisti ki hodijo in tisti ki se ne... ma je ful zanimivo gledat kako uzivajo skupaj in se sploh ne sekirajo a znajo ze hodit ali ne...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 21:20:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Mi ne rata slikice prilepti no ma v glavnem so PUSTNI KROFI. Mmmmmmmmmmmmm ne dajat slikce... bom skocu v zaslon...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 21:21:04
|
|
|
|
ella79
|
bajsa jaz sem tudi mnenja, da bo že sam osvojil samostjno hojo, ko bo to zanj pravi čas. Naša čist fajn šeta s poganjalcem, k ima ogjaco za naslont zadaj, pa se prime in šiba najbolj fino je zunaj na asvaltu, k mal premza
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 21:26:43
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Uf, čvekate.......
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 21:33:04
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Uf, čvekate....... oooooo, prjatlca.... ceeer, kako tasca?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 21:34:53
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem videla da so več ali manj vici... teh se mi pa ne da brat Ko sem prišla iz šihta sem se samo stuširala in na kavč vrgla... 1 uro nisem mogla vstat zdej sem vas prišla pozdravit, lačna sem, zato grem raje spat... moj itak ni nič naredu za večerjo, tako da bom na shujševalni moški... Stipe, ti si izuzet Bajsa, tudi jaz sem mnenja, da ko bo shodila, bo našo tudi vsi priganjajo in jo primerjajo z drugimi kolk mi gre to na živce že res, da se je ful hitro začela plazit (pri 5.5 mesecih), ampak hoja po dveh ji dela še mal preglavic ob poganjalčku dobro šiba, za roke jo probam čim manj držat, tako da če hočeva kam pridt, jo primem za trup in peljem, ona pa raca in se smeji kot počen maček cuker moj, jaz jo tako pogrešam med šihtom ah, zdaj sem že zašla iz teme Skratka, vsi bojo shodili Vsem za korake. Grem, vsem lepo nočko in lepe sanje
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 21:35:42
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Uf, čvekate....... oooooo, prjatlca.... ceeer, kako tasca? ma tašča v redu jutri ma obl.poroke - 30 let in pričakujem da nas bo vsaj na kosilo povabila drugače se pa vpeljuje v varuško
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 21:37:33
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Uf, čvekate....... oooooo, prjatlca.... ceeer, kako tasca? ma tašča v redu jutri ma obl.poroke - 30 let in pričakujem da nas bo vsaj na kosilo povabila drugače se pa vpeljuje v varuško To vedno prav pride.... le izkoristi vse moznosti... ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 21:38:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza, kje so zdej te slikce krofov.... A ste jih prhitr pojedl, mogoć
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 21:39:20
|
|
|
|
lillchy123
|
čer sem pršla sam pozdravt, k sem si šivalni stroj sposodla in zdej firnke šivam upam, da bosta frajle vesele za jutr nam pa držte pesti.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 21:48:55
|
|
|
|
Janey
|
čer prišla sem samo par slikic pokazat ker se mučim že 2 ure jih urejat in zbirat pol grem pa ninat Tak mi hodimo: Prva torta: Druga "torta": Tretja torta: Jaka: lep večer in lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 22:41:07
|
|
|
|
Stipe air force
|
Janey, lepe fotke.... Kva je zdej... ura se enajst ni in vse je tiho.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 22:50:05
|
|
|
|
Suzi*
|
...je treba jutr delat. zato grem tud jaz zdej v mižule. pri meni že vsi spijo. nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 23:07:05
|
|
|
|
lillchy123
|
zavese že visijo zdej se grem pa še mal pred tv zrelaksirat, ker sem tok na trnih, da drugač sploh zaspat ne bom mogla nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 23:13:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
No, grem pocas spat.... jutri zjutraj me caka Carica in nadaljevanje uvajanja v vrtcu.... ... Ene greste jutr vsluzbo... nism reku delat... ce pa ze delate... moje sozalje.... Nocko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 23:33:20
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Samo vas pozdravim , merkajte svoje sončke , bolnice so polne bolanih otrok ...Mi dve smo z Elmo v bolnici ostale , da vidijo kaj ji je , ful je boga Sem domov prišla po stvari ...lp Joj Elma ful mi je hudo za tvojo pikico , upam, da bo čimprej zdrava . Držita se! Pina tudi Ani želim, da se čimprej pozdravi , joj kolko je teh bolezni. Bogi otročki, ki so bolni . Nočko
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 16.2.2009 23:35:07 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 6:41:34
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro prva. že kavica in internet pojeta..na hitro, ker moram še vse v red spravit spet ena porazna noč. zdravje je že boljše, kašelj se je umiril, nosek spušča še čisto malo, vročine ni. naj tako tudi ostane. še danes bo tamala pri teti in sestričnah, potem pa spet v varstvo. noči so porazne. največ je v kosu spala od 21-23.30, potem se je zbujala na 1 uro, proti jutru na 15 minut . mislim, da jo matra več stvari: šmrkelj, ki ji moti dihanje, zobje, ki glih toliko, da niso že zunaj in pa ponovno to, da je cel dan stran od mene.mora eno noč spet moj it v akcijo, ker tamala bi celo noč na zizah visela, se spomnim, da enkrat sva cut naredila in je moj prevzel ponoči in se je stanje pol izboljšalo. bomo vidli so rekli slepi grem eno alelujco odpet, pol pa gas, da se zrihtava lep dan vsem
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 7:23:15
|
|
|
|
ella79
|
elma srčno upam, da bosta kmalu doma misar za vas tudi držim pesti, da se stanje le še izboljša janey kok je Jaka fletn pa kok fajn že koraka Zoja pridelala še en zobek tako da ima sedaj popolno zbirko enk
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 7:26:23
|
|
|
|
Janey
|
Jutro Kava je ze na mizi, en čik sem že skadila...sem ga potrebovala, ker je jakec tak jokal ko sem pripeljala k varuški. Danes gre tašča ponj, je ljubusumna na mojo mamo, ki hodi 2x prej po njega in mora it ona tut, da ja nebi kaj zamudila. hjoj sem se včeraj malo spihala in sem danes že bolše. bom lahko normalno komunicirala danes z njo, ker včeraj bi ji vrat zavila, če bi jo videla. danes bomoimeli pa en dovg pogovor, ker to tak ne more bit. pa bomo videli če bo kaj pomagalo. sej tak vem, da se ji ne da rečt, pa ok. eno ?: a ve zjutraj date pikecom še zajtrk preden jih peljete? ker jaz dam, ampak danes sem ga zbudila in je bil še ful zaspan in sem mu dala za jest, pa je vse zbruhal, kar je pojedel. zdaj pa ne vem al naj mu ne dam. samo včasih se pa zbudi prej in je pol lačen zdaj grem pa na eno alelujo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 7:45:35
|
|
|
|
blaža
|
janey, lepe slikice sem pa takoj vidla, da maš mizo pa stole iz IKEE. pa še enake povštre za na stol maš kot jaz Smo tudi mi kupli tako mizo in stole pred cajtom. lillchi držim pesti za danes. stipe, slikice od krofov ni, ker si mi zagrozil, da je ne smem prilimat, ker boš v ekran skoču. mogoć danes. Mogoć. ELMA, upam, da boste kmalu doma, javi kej kako ste, če boš lahko. Pina za Ano tudi, pa za te
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 7:47:13
|
|
|
|
blaža
|
Jutro. Spali super! je šel za sedmo in se ni niti enkrat zbudil do šeste, pol se je pa malo premetaval do 6.45 in pol sva se še malo pocartala v veliki postelji in ob 7ih vstala. No zdej že pijem Sem si jo morala kar sama skuhat, a ne Misar?!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 7:51:28
|
|
|
|
blaža
|
http://www.kulinarika.net/slikerecepti/4670a.jpg Evo Stipe pokukaj sem!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 7:52:06
|
|
|
|
blaža
|
Sem dala tako , da se ne zaletiš v ekran.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 7:53:17
|
|
|
|
mary_lou
|
LILCI LUKEC
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?