|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
16.2.2009 19:40:51   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

blaža - na razgovor le pojdi , nimaš kaj zgubiti ,....  drmr  poslovodje imajo večinoma dopoldansko delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja itak da bi šla na kerikoli razgovor, ki nikoli ne veš, ma kaj ko se mi še niti eden ni javil, oziroma me povabil na razgovor.user posted image user posted image user posted image

ma glede urnika pa ni tako kot je blo včasih, ko sem končala poslovodsko. Včasih je bil poslovodja res šef, danes si pa za vse, od prodaje, filanja robe, čistilke,..le da maš plačo ene 100e več, pa si odgovoren za vse, za delavce pa za robo, pa za inventuro,...Katastrofa, no ma vseeno bi šla delat.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
16.2.2009 19:42:14   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

>> Dođe Mujo kod Hase u posjetu.Poslije večere i prijatnog druženja
>> ponudi mu Haso, da prespava kod njega, ali "Kod Fate ne možeš
>> spavati,kod mene isto tako ne, jedino možeš spavati kod bebe", kaže
>> Haso.
>> "Pa neću spavati kod bebe!" odgovori mu Mujo, "daj ti meni jastuk pa
>> ću leći u kupatilo u banju, bit će sve u u redu!"
>>
>> I tako legne Mujo u kadu i zaspi. Drugi dan rano ujutro probudi ga netko.
>> U kupatilo dođe preljepa djevojka duge crne kose, dugačkih nogu i
>> velikih sisa.
>>
>> "Zdravo", kaže ona, "ja sam Beba!"
>> "Zdravo," kaže Mujo, "ja sam Idiot"

user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sem te le zbezala ven. user posted image Sem vedla, da moram vic prilimat.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
16.2.2009 19:45:44   
blaža
V trgovini z mesanim blagom dobijo prodajalca - pripravnika.

Sef ga uvaja v delo: ' Pri tem delu moras biti prijazen,ustrezljiv, kupcu moras pomagati z nasveti...Pocakajva na prvo stranko, ti me natancno opazuj in se uci.'

Vstopi kupec in ga sef postreze: 'Dober dan. Zelite,prosim?

'Seme za anglesko travico zelim kupiti.' Sef mu prinese naroceno in nadaljuje: 'A ne bi mogoce kupili se kar kosilnice?' 'Hm...', je negotov kupec.

Sef takoj zazna kupcevo oklevanje in ga pricne prepricevati:'Gospod,to seme tako hitro vzklije in cez nekaj dni boste imeli na vrtu zares zelo bujno travico, ki jo bo treba brz pokositi. Se vam ne zdi najbolje,da kosilnico kupite kar danes?'

Kosilnica je bila prodana.

No, vidis, pravi sef, tako se prodaja.Zdaj pa si ti na vrsti.

Naslednja stranka, ki vstopi,je tvoja.' Vstopi naslednji kupec,pripravnik ga prav prijazno pozdravi in postreze: 'Dober dan,zelite, prosim?'

'Ja, ene damske vlozke bi rad',pravi kupec.'Prav',mu odvrne pripravnik.

'Boste kupili tudi kosilnico?''

Zakaj pa',je ves zacuden kupec.'Ja,zakaj,zakaj?!

Ta vikend itak ne boste seksali,zato pa si vsaj travo pokosite!...'

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
16.2.2009 19:51:22   
blaža
Konj se razboleo.
Dosao veterinar i prepisao seljaku lek za konja.
Tri dana da mu daje, ako konju ne bude bolje moraju da ga ubiju.
To cula svinja.
Prvi dan , konju nije bolje, drugi dan takodje. Pridje mu svinja i
kaze:
"Molim te ustani, moras da ozdravis" ali konj ne ustaje.
Treci dan - konj ne ustaje.
Svinja ga opet moli, kaze mu da ce da ga ubiju ako ne ustane.
Odjednom konj ustaje i polako izlazi iz stale.
Svi se raduju i seljak kaze veterinaru:
"Ovo moramo da proslavimo, veceras cu da zakoljem svinju".

Poenta price: Ne mesaj se u tudja posla!

user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
16.2.2009 19:55:34   
Stipe air force
Blaza, ti pa znas kako me sprovocirat.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
16.2.2009 19:56:27   
blaža
Policaj pride v blok, kjer so se stepli.

Začne zaslisevati udeleženca: "Kako se pišeš?"

"Sadik Hodzžič"

"Kaj si po poklicu?"

"Pa nisam jas poklicu, sused je poklicu!"

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
16.2.2009 19:56:53   
blaža

Blaza, ti pa znas kako me sprovocirat.... user posted image  user posted image  user posted image

ja te čakam in čakam, če ne bom do jutri limala vice.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2432
16.2.2009 19:57:36   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Najboljši afrodiziak za žensko v tridesetih je moški, ki po jedi pomije posodo.

Neposredna povezava do sporočila: 2433
16.2.2009 19:59:04   
blaža
Mujo si namaka noge v reki. Pride Haso in ga vprasa.
"Jeli duboka voda, mogu da pređem?"
"Pa samo ti slobodno pređi."
Haso stopi v vodo in se skoraj utopi. Komaj se resi in prileze nazaj na obalo.
"Jebo te, sto si me zajebo, za malo sam se utopio!"
Mujo odgovori. "Sta ja znam, prije su prosle tri patke pa jim je voda bila do pupka"

user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
16.2.2009 19:59:18   
lillchy123

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

a ti to iz lastnih izkušenj? user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2435
16.2.2009 19:59:30   
blaža

res je.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2436
16.2.2009 19:59:59   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

a ti to iz lastnih izkušenj? user posted image user posted image

Po moje da ja.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
16.2.2009 20:01:06   
lillchy123
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
16.2.2009 20:01:38   
lillchy123
jst mam pa

Neposredna povezava do sporočila: 2439
16.2.2009 20:02:23   
lillchy123
novo user posted image ! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2440
16.2.2009 20:03:17   
lillchy123
sej jo mam ne? user posted image  nč ne vidm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2441
16.2.2009 20:04:14   
ella79
čer user posted image
user posted image user posted image user posted image Juliji in Gašperju vse naj naj za prvi roj dan user posted image user posted image user posted image se opravičujem za enodnevno zamudo user posted image

za vse bolančke user posted image user posted image user posted image

super tortice ste imeli user posted image user posted image user posted image prave mojstrice ste user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
16.2.2009 20:06:55   
blaža
Evo nen hud vic za Stipeta.

Tega sem dobila danes po e-mailu. Govori pa o pasulju...

Nekega dne sem spoznala prekrasnega moškega in se zaljubila vanj. Ko je postalo že jasno, da se bova poročila, sem se odločila da neham jesti pasulj.

Nekaj mesecev kasneje, na moj rojstni dan, se mi je pokvaril avto ko sem se vračala domov iz službe.. Z obzirom na to, da sem živela na vasi sem poklicala moža in mu sporočila, da bom zamudila domov ker se moram domov vrniti peš. Tako sem ob poti zagledala majhen lokalček iz katerega je tako zelo dišalo po pasulju in enostavno se mu nisem mogla upreti.
Ker sem imela pred sabo še velik zalogaj poti, sem se odločila, da malo postanem, saj sem predpostavljala, da se bom s tem osvobodila vseh skrbi dokler ne pridem domov. Vstopila sem in za »malo malico« sem »pospravila« dve porciji pasulja.
Ko sem nadaljevala mojo pot domov sem se potrudila osvoboditi vseh vetrov na ves glas.

Ko sem končno le prispela me je mož lepo pozdravil in veselo rekel :
"Draga, imam presenečenje zate pri večerji!"
Potem mi je preko oči poveznil prevezo in me odpeljal do stola za mizo. Usedla sem se in ravnokar, ko mi je hotel sneti povez iz oči, zazvoni telefon in morala sem mu obljubiti da se ne bom dotikala preveze dokler se ne vrne. Mož je odšel do telefona v predsobi.
Pasulj, katerega sem pojedla u krčmi se še vedno ni prebavil in v trebuhu me je tako stiskalo, da je pritisk postal nemogoč, tako sem izkoristila priliko dokler se mož ni vrnil, nagnila sem se na stran in hotela spustiti enega "tihega".
Ne samo da je bil glasen, ampak je bil še povrh vsega še tako smrdljiv kot kadar kamion z drekom pelje mimo perutnine in povozi podgano. Vzela sem servieto s krila in smrad skušala odpihniti stran ko sem prhala servieto v vse strani.
Nato sem se nagnila še na drugo stran in "spustila" še tri. Smrad je bil hujši od kuhanja zelja.
Poslušala sem razgovor v sosednji sobi in nadaljevala tako še naslednjih
nekaj minut. Vlekla sem malo na ušesa na razgovor v sosednji sobi in nadaljevala s spuščanjem vetrov še naslednjih nekaj minut. Zadovoljstvo je bilo nepopisno.
Ko je pozdravljanje preko telefona označilo konec moje svobode, sem naredila se nekaj hitrih premikov serviete, da razpiham vse, jo vrnila nazaj v krilo in z občutkom zadovoljstva in olajšanja. spustila roke na krilo.

Lice mi je sigurno oddajalo najbolj nedolžen izraz, ko se je mož vrnil in se opravičil, ker se je tako dolgo zadržal.
Vprašal me je če sem kaj pokukala in jaz sem ga prepričala da nisem. V tem trenutku mi je dal dol prevezo in dvanajst gostov, ki so sedeli za mizo je v en glas vzkliknilo:
"Vse najboljše !"

Nato sem padla v nezavest.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
16.2.2009 20:09:46   
nizy

Nekega dne sem spoznala prekrasnega moškega in se zaljubila vanj. Ko je postalo že jasno, da se bova poročila, sem se odločila da neham jesti pasulj.

Nekaj mesecev kasneje, na moj rojstni dan, se mi je pokvaril avto ko sem se vračala domov iz službe.. Z obzirom na to, da sem živela na vasi sem poklicala moža in mu sporočila, da bom zamudila domov ker se moram domov vrniti peš. Tako sem ob poti zagledala majhen lokalček iz katerega je tako zelo dišalo po pasulju in enostavno se mu nisem mogla upreti.
Ker sem imela pred sabo še velik zalogaj poti, sem se odločila, da malo postanem, saj sem predpostavljala, da se bom s tem osvobodila vseh skrbi dokler ne pridem domov. Vstopila sem in za »malo malico« sem »pospravila« dve porciji pasulja.
Ko sem nadaljevala mojo pot domov sem se potrudila osvoboditi vseh vetrov na ves glas.

Potem mi je preko oči poveznil prevezo in me odpeljal do stola za mizo. Usedla sem se in ravnokar, ko mi je hotel sneti povez iz oči, zazvoni telefon in morala sem mu obljubiti da se ne bom dotikala preveze dokler se ne vrne. Mož je odšel do telefona v predsobi.
Pasulj, katerega sem pojedla u krčmi se še vedno ni prebavil in v trebuhu me je tako stiskalo, da je pritisk postal nemogoč, tako sem izkoristila priliko dokler se mož ni vrnil, nagnila sem se na stran in hotela spustiti enega "tihega".
Ne samo da je bil glasen, ampak je bil še povrh vsega še tako smrdljiv kot kadar kamion z drekom pelje mimo perutnine in povozi podgano. Vzela sem servieto s krila in smrad skušala odpihniti stran ko sem prhala servieto v vse strani.
Nato sem se nagnila še na drugo stran in "spustila" še tri. Smrad je bil hujši od kuhanja zelja.
nekaj minut. Vlekla sem malo na ušesa na razgovor v sosednji sobi in nadaljevala s spuščanjem vetrov še naslednjih nekaj minut. Zadovoljstvo je bilo nepopisno.
Ko je pozdravljanje preko telefona označilo konec moje svobode, sem naredila se nekaj hitrih premikov serviete, da razpiham vse, jo vrnila nazaj v krilo in z občutkom zadovoljstva in olajšanja. spustila roke na krilo.

Lice mi je sigurno oddajalo najbolj nedolžen izraz, ko se je mož vrnil in se opravičil, ker se je tako dolgo zadržal.
Vprašal me je če sem kaj pokukala in jaz sem ga prepričala da nisem. V tem trenutku mi je dal dol prevezo in dvanajst gostov, ki so sedeli za mizo je v en glas vzkliknilo:
"Vse najboljše !"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
16.2.2009 20:11:14   
blaža
nizy kaj ti je nerodno? a ti tut rada ješ pasulj?user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
16.2.2009 20:14:34   
Blacky*
čer,

da se pofočkam, potem grem pa še nekaj narest za službo.. ja, počelo je počelo

Cel vikend smo preživeli v fletu in se mi je skoraj zmešal. Val je zdaj bolje, danes sva ga še zadržala doma, jutri gre pa v vrtec.

Je pa taka faca, ko dela svoje prve korake... pa full ponosen sam nase... Smo bili pa danes v SN, zapravili preveč, na koncu si pa privoščili še tortico in kavico... njami njami

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
16.2.2009 20:14:40   
blaža
no če smo že pri pasulju, mi ga bomo imeli za kosilo v sredo. pride moja mam k nam in prinese lonec pasulja, da pocarta malo zeta.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
16.2.2009 20:15:01   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

"Vse najboljše !"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
16.2.2009 20:15:40   
blaža
user posted image Val, samo tako naprej, upam, da se bo tudi Blaž kej opogumil in nardil kak korakuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
16.2.2009 20:16:01   
Blacky*

no če smo že pri pasulju, mi ga bomo imeli za kosilo v sredo. pride moja mam k nam in prinese lonec pasulja, da pocarta malo zeta.user posted image

potem si pa kar nabavi plinsko masko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?