bamby
|
elma, za tvojo pupo. Da prideta čimprej domov! pina, vama z Ano tudi topel in za ozdravitev!!! nizy, super družina, krasna torta!!!! Azra je pa tam- tam z velikost in težo kot Anaja. No, je Azra še večja suhica. stipe, za prvi dan uvajanja v vrtec! Vsak dan bo boljše in lažje, ko se bo carica privadila okolja in novih ljudi. Pa sta pomislila s šeflo, da je morda ne bosta več razumela, ko bo začela francosko žlobodrat suzi, jaz sem vašim dala svoj glas, pa je bilo očitno premalo . Meni so bili res boljši! Da ne omenjam humorja Blagnejke in Maria . Sem mislila, da mi bo v hlače ušlo, ko je rekla na vprašanje Maria, kaj bi bila v maškarah, da bi ga onadva skupaj biksala, pa je rekla, da bi bila "oliva". Mario pa, OK, jaz bi bil pa Popaj. Pa prav ona, a da bi ti iz popka ven padla . Mislim, ta je pa res blondinka !!! Naša noč je bila bolj katastrofa kot ne. Ob 1h ponoči je Anaja bruhala . Mislim, da se ji je toliko sluzi spet nabralo, da je to ven vrgla . Do jutra je bilo potem OK. Se je pa že ob 4.45 zbudila, ob 5h smo pa vstali. Jutri bom spet prestavila cepljenje!
|